طبق پيش بيني ها دماي هوا در نيمه ي دوم تيرماه براي ما گرمتر خواهد بود ... كه اميدوارم اين پيش بيني ها تغيير كنند، و البته احتمالشم كم نيست. :خنده1:
اينم اضافه كنم كه دماي هواي اينجا هنوز به نقطه ي اوجش نرسيده. و البته اميدوارم كه نرسه. :خنده1:
ولي ظاهرا با آغاز مرداد ماه دماي هوا افت شديدي خواهد داشت. :5:كه اينم شايد تغيير كنه :خنده1:
و لکن اینطور نباشد که ما برای آمدن به فروم باید از آیپی و پورت ایران استفاده کنیم!!!!
بيشينه 42 :خنده2:
از بعد از تابستان 80، بيشتر از 10 ساله كه بيشينه ي روستا به 42 نرسيده :خنده1:
بعيد به نظر ميرسه اين اتفاق بيفته :قلیون:
من دیشب داشتم به نقش ناهمواریهای منطقهی خاورمیانه و فلات تبت در شکلگیری پرارتفاعهای داغ! فکر میکردم. اینکه کمفشارهای گرمایی تشکیل شده در مناطق مرتفع، نقش اساسی رو در افزایش دما در ترازهای بالاتر ایفا میکنند. توی مقالهای که برای ویکیپدیای فارسی در مورد تروپوفاز ترجمه کرده بودم، ارتفاع تروپوفاز عاملی از دماهای زیرینش معرفی شده بود، نه معلولش.
تروپوفاز از دمای تمام لایههای زیرین خود تاثیر میپذیرد٬ بنابراین در مناطق استوایی به بیشترین ارتفاع و در نقاط قطبی به کمترین ارتفاع خود میرسد. به همین دلیل٬ سردترین لایه در جو٬ در ارتفاع ۱۷ کیلومتری از سطح زمین بر فراز استوا قرار دارد. به دلیل تفاوت ارتفاع نقاط مختلف تروپوفاز٬ بیشترین و کمترین ارتفاعهای این لایه با نامهای تروپوفاز استوایی و تروپوفاز قطبی شناخته میشود
ممنون ماهان ولی چرا به tropopause - trō′pə pôz΄- träp′əpôz میگید تروپوفاز tropophase ؟!
فکر میکنم اولین بار از یکی از دوستان این کلمه رو شنیده بودم. بعدش رفتم آرتیکلش رو توی ویکیپدیا ترجمه کردم. عجب نکتهای رو اشاره کردین! باید تروپوپاز باشه!
ماهان جان حالا اونایی رو که مطالب شما رو کپی پیست کردند، چطوری خبر کنیم؟
پریشب هم خودم تبعیت رو نوشتم طبعیت! عوارض شب بیداریه
نوید عزیز مخلص شما هستیم، با این القاب فقط مونده لقب شاه کلید هم بهم بگین !!! . بعد مدتها دوباره برگشتم. ماشالله صفحات اونقدر زیاد میره جلو که نمیرسم همشو دیگه بخونم