• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه

از اين حرفا زياد زده شده بعضي از اين حرفا از روي عدم مطالعه ست.

يادمه تو دهه 70 توي تلويزيون گفتن ايران تا 13 سال ديگه هيچ منابع آبي نخواهد داشت !!!!!!!!!

من اون روز اين حرف رو يادداشت كردم و گفتم بايد ببينم اين حرف درست درمياد يا نه الان چند سالي از اون 13 سال گذشت ولي هنوز اب داريم !!!!!!!!

چه میدونم چی بگم ولی فقط میدونم اینجا چه اب باشه چه نباشه یه جهنم واقعی هستش!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان من ديگه وبلاگ رو براي هميشه آپديت نمي كنم و مطلبي توش منتشر نمي كنم از اين به بعد من مطالبم رو توي انجمن هواشناسي ايران كه آدرسش قسمت امضام هست ارائه ميدم. دوستاني كه مطالب من رو دنبال مي كردن از اين پس مي تونن توي اين انجمن از مطالب استفاده كنن.

من هم در اين انجمن و هم در انجمن خودم به طور مساوي فعال هستم :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
نخیر گاوه چنگیز بوده . خودش از گاو عکس گرفته اپلود کرده اینترنت . در حال فتح تبت بوده

دوستان من ديگه وبلاگ رو براي هميشه آپديت نمي كنم و مطلبي توش منتشر نمي كنم از اين به بعد من مطالبم رو توي انجمن هواشناسي ايران كه آدرسش قسمت امضام هست ارائه ميدم. دوستاني كه مطالب من رو دنبال مي كردن از اين پس مي تونن توي اين انجمن از مطالب استفاده كنن.

من هم در اين انجمن و هم در انجمن خودم به طور مساوي فعال هستم :گل:

سلام مهرداد جان

Dr.ben

کاربر ويژه

از اين حرفا زياد زده شده بعضي از اين حرفا از روي عدم مطالعه ست.

يادمه تو دهه 70 توي تلويزيون گفتن ايران تا 13 سال ديگه هيچ منابع آبي نخواهد داشت !!!!!!!!!

من اون روز اين حرف رو يادداشت كردم و گفتم بايد ببينم اين حرف درست درمياد يا نه الان چند سالي از اون 13 سال گذشت ولي هنوز اب داريم !!!!!!!!

سلام مهرداد جان.
یه نکته جالب در مورد این آقای مسئول سابق یادم میاد. ایشون در زمان مسئولیت خودشون در وزارت کشاورزی اعتقاد داشتند که استان های گیلان و مازندران اصلا کشاورزی نیستند و باید توریستی بشن. اعتقاد داشتن وقتی میشه برنج رو ارزون و راحت از خارج وارد کرد چرا باید زحمت کاشتنش توی مثلا استان گیلان رو به خودمون بدیم. همین که در طی سالیان مختلف در استان های شمالی تا میشد جنگل و زمین کشاورزی نابود و تبدیل شد به ویلا و همچنان میشه یکی از دلایلش تفکرات همین ایشون بود! :سکوت:

Abbath

New member
وضعیت 40 دقیقه پیش

[h=4]Current weather observation
The report was made 41 minutes ago, at 09:00 UTC
Wind 08 kt from southwest
Temperature 31°C
Humidity 24%
Pressure 1010 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

aria_tehran