• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
1[HIGHLIGHT]-خوب در مورد انسو گفته شده که ما تا بهار امسال در ناحیه استوایی اقیانوس آرام شاهد فاز خنثی خواهیم بود هرچند که این امید وجود داره که دمای اقیانوس آرام در آستانه تابستان دوباره افزایش پیدا کنه.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT]
2-گرم بودن دمای آب اقیانوس هند تا اوایل تابستان امسال ادامه خواهد داشت پس شاخص دوقطبی اقیانوس هند هم مثبت خواهد بود.
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT]3-غالب نقاط نیم کره جنوبی دمایی بیشتر از نرمال رو در تابستان پیشرو تجربه خواهند کرد.( تابستان همینک در نیمکره جنوبی آغاز شده).در تابستان پیشرو خشکسالی و دمای بیشتر از نرمال در انتظار شرق برزیل- جنوب آفریقا و شرق استرالیا خواهد بود.
[/HIGHLIGHT]
4- وضعیت نیمکره شمالی به شرح ذیل میباشد:

[HIGHLIGHT]مردم در شمال کانادا- هندوستان - شبه قاره هند و جنوب شرق آسیا زمستان گرمی را پشت سر خواهند گذاشت.[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT]از سوی دیگر پیش بینی شده که مردم دنیا در آمریکا- غرب اروپا و خاور دور زمستان بسیار سردی رو تجربه کنند.[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT]در بهار سال آینده هم مردم دنیا در آمریکا- غرب اروپا - استرالیا و هندوستان روزهای گرمی را سپری خواهند کرد.[/HIGHLIGHT]

ali.doosti

کاربر ويژه
استاد با این پیش بینی غرب نه بارش میبینه و نه اگر ببینه برفه!متاسفانه معتبرم هست...باید دست به دعا شیم...
EMSO هم که متمایل به لانیناس...کلا نامید شدم!کاش همون نوامبرش می مند!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه که این سایت هواشناسی ژاپن هم با پیش بینی من در خصوص سردتر از نرمال بودن نیمه شرقی کشور تا پایان بهار و حتی تابستان آینده موافق هست:

temp2.glob.DJF2013.1dec2012.gif

temp2.glob.MAM2013.1dec2012.gif

temp2.glob.JJA2013.1dec2012.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد با این پیش بینی غرب نه بارش میبینه و نه اگر ببینه برفه!متاسفانه معتبرم هست...باید دست به دعا شیم...
EMSO هم که متمایل به لانیناس...کلا نامید شدم!کاش همون نوامبرش می مند!

نگران نباش علی جان

تا حالا که وضعتون خوب بود و از این به بعد هم عالی خواهد بود. هیچ پیش بینی مطلقی تو این دنیا وجود نداره بنظرم.

اگه خدا بخواد همه چی حله مثلا:

کی فکرش رو میکرد که با وجود منفی بودن نوسان شاخص اقیانوس اطلس شمالی تو مشهد در یک روز 36 میلیمتر بارش رخ بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
پیش بینی ماه قبلش که کاملا درست بود و بارش فراتر از نرمال و دمای فرانرمال داشتیم...
نظرش در مورد بارشم شبیه نظر شماست؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی ماه قبلش که کاملا درست بود و بارش فراتر از نرمال و دمای فرانرمال داشتیم...
نظرش در مورد بارشم شبیه نظر شماست؟

یا این دوست خوبمون سامان خودش رو کشت و گفت شاخص اقیانوس منجمد شمالی منفی هست و نیمه شمالی و مشهد از گرما تو زمستون پست می اندازن.

ولی می بینیم که اینجا چقدر هوا سرد شده!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان عزیزم

بهترین آرزوها رو واستون دارم و بهتون شب بخیر میگم که فردا هم یکی از روزهای خوب خداست.

خدانگهدار همتون باشه و تا درودی دیگر بدرود.

ali.doosti

کاربر ويژه
نگران نباش علی جان

تا حالا که وضعتون خوب بود و از این به بعد هم عالی خواهد بود. هیچ پیش بینی مطلقی تو این دنیا وجود نداره بنظرم.

اگه خدا بخواد همه چی حله مثلا:

کی فکرش رو میکرد که با وجود منفی بودن نوسان شاخص اقیانوس اطلس شمالی تو مشهد در یک روز 36 میلیمتر بارش رخ بده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
استاد به نظر میاد جور اونو دریای سرخ کشیدو با فعالیت بسیار بالا رطوبت لازمو تامین کرد که متاثر از النینوس!اگر لانینا یا خنثی بود معلوم نبود چی در انتظارمون بود!الآنم که خنثی و متمایل به لانینو می شه و دمای سرخو مدیترانه هم اون بالاتر از نرمال قبلی نیست...به نظر نمی رسه شرایط همین منوالو داشته باشه و خوشبینانه که باشیم نرماله...

ali.doosti

کاربر ويژه
خوب دوستان عزیزم

بهترین آرزوها رو واستون دارم و بهتون شب بخیر میگم که فردا هم یکی از روزهای خوب خداست.

خدانگهدار همتون باشه و تا درودی دیگر بدرود.
منم بهترین آرزوهارو برای شما استاد خوش قلب دارم...
شبتون بخیر باشه ایشالا :)

Dr.ben

کاربر ويژه
درود محمود عزیزم

آقا من هم به شما و بهزاد عزیزم از این بابت تبریک میگم این اسمایل های زیبا هم تقدیم به شما:

:nicolnici: :nicolnici::icestar::بغل::66::66::39::84::3::13::14::زمستان:

سلام و درود فراوان به امیر محسن دوست بسیار عزیزم. تا حالا با گوشی اومده بودم و نتونستم درست سلام و احوال پرسی کنم. و از طرفی نقشه ها و این پیش بینی زیبا رو ندیده بودم. از شما و محمود عزیز بی نهایت ممنونم. :4: دفعه قبل که پیش بینی ها نسبتا ثبات داشتن امیدوارم این بار ثبات بیشتری داشته باشن و شاهد بارش زیبای برف باشیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و درود فراوان به امیر محسن دوست بسیار عزیزم. تا حالا با گوشی اومده بودم و نتونستم درست سلام و احوال پرسی کنم. و از طرفی نقشه ها و این پیش بینی زیبا رو ندیده بودم. از شما و محمود عزیز بی نهایت ممنونم. :4: دفعه قبل که پیش بینی ها نسبتا ثبات داشتن امیدوارم این بار ثبات بیشتری داشته باشن و شاهد بارش زیبای برف باشیم.

سلام بهزاد عزیز و دوست داشتنی من

خیلی خوشحالم که اینجا هستی و در کنارمون باقی موندی:گل:

واقعا اینجور وقتهاست که آدم دوستای خوب و واقعی خودش رو می شناسه:atish:

امیدوارم هر جا که هستی همیشه سالم و تندرست و شاد و خوشحال باشی بهزاد عزیزم:5::nicolnici:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان گل به خصوص امير محسن عزيز.چند روزيه نميتونم پیش بینی ھای مختلف سايت ها رو ببينم استاد ميشه يك پیش بینی کلي از اوضاع كشور بدي!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز
با عذرخواهی فراوان بابت اینکه تا الان نتونستم در خدمت تون باشم . ظاهرا برای وبلاگم یک مشکلی پیش اومده در حال رفع مشکل هستم.
بنظر میرسه چون از قالب پیچک برای وبلاگم استفاده کرده بودم و چون ظاهرا در قالب فوق یک سری اسکریپتهای تبلیغاتی وجود داشته ، بلاگفا در اقدامی عجیب ، قالب وبلاگ رو که کلا پاک کرده بماند همه تنظیمات وبلاگ و از جمله آمارگیر وبلاگم رو هم حذف کرده!!!!!!!!!!

لااقل یک پیام میفرستاد بعد من خودم قالب رو اصلاح میکردم. عجب گیری کردیم ما به خدا

یک سر و سامونی به اونجا بدم در اسرع وقت در خدمت تون هستم.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام دوستان :95:
اومدم بگم تهران الان هواش آفتابی هست ... :18:
امیدوارم روز خوبی رو پیش رو داشته باشید :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب خدا رو شکر آمار و یکسری تنظیمات اصلی وبلاگم رو که برگردوندم حالا برم یک قالب درست حسابی پیدا کنم تا ببینیم خدا چی میخواد.

ببخشید اینقدر اسپم و بی مربوط به موضوع مبحث پست دادم

aznavar

کاربر ويژه
درود
صبح آخرین روز پاییزیتون بخیرو شادی باشه
پاییز جون خیلی دلمون برات تنگ میشه:(
و سلام به زمستون.. تن عریونه باغچه چون بیابون... درختا با پاهای برهنه زیر بارون...

2sjl228r1lqnngglg4j.jpg

aznavar

کاربر ويژه
اینجا هنو ک خبری نشده
دریغ از ی لکه ابر
دوستان لطف کنید تصویر ماهواره رو بزاریئ ببینیم چ خبره پ این ابرا کجان..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا