احتمالا دماستجت خرابه! الان بیرون بودم حتی تو سایه هم خیلی گرمه!دمای غرب تهران 31.1 هست
احتمالا دماستجت خرابه! الان بیرون بودم حتی تو سایه هم خیلی گرمه!
دماسنج خوب از کجا باید بخرم؟
پس بدون کولر نمیشه اونجام سر کرد هفته دیگه ، جالبیش اینه اون منطقه خیلی کولر ندارن! با این گرمایی که قراره بشه فقط باید نشست تو خونه زیره کولر و اومد انجمن! :نه: والا به خداخب ببین کمینه منطورم 4 و 5 بامداد هست . اگر تا 12 شب منظورت باشه اره مرادبیک سردتره . من خودم یکبار ار مناطق بالای شهر همدان ( ارتفاع 1940 ) ساعت 4 صبح یک روز تابستانی رفتم فرودگاه و کاملا احساس کردم فرودگاه سردتره .
ببین اونجا مثل تهران نیست که یه جاش برف باشه یه جاش بارون . معمولا نوع بارش از فرودگاه تا بالای شهر یکسانه . والبته اینم بگم که تو تابستون مرتفعترین نقاط شهر تهران دمای بیشینه خنکتر از مرتفع ترین نقاط شهر همدان هست .
پس بدون کولر نمیشه اونجام سر کرد هفته دیگه ، جالبیش اینه اون منطقه خیلی کولر ندارن! با این گرمایی که قراره بشه فقط باید نشست تو خونه زیره کولر و اومد انجمن! :نه: والا به خدا
گند بزنن این گرمای منحوسه عربی رو :عصبانی:
همین جاهایی که وسایل ازمایشگاهی میفروشن باید داشته باشن . هایپراستار که احتمالا داره . از این دیواری ها بگیر. این دوستانی که خونشون سعادت اباد و تجریش و کلا شمال تهرانه اگه بگیرن و دقیق باشه چیز خوبیه . من که خودم مطمئنم میدون سرو و کاج سعادت اباد و چاردیواری و سیمونبلوار از اقدسیه خنکترن
همین جاهایی که وسایل ازمایشگاهی میفروشن باید داشته باشن . هایپراستار که احتمالا داره . از این دیواری ها بگیر. این دوستانی که خونشون سعادت اباد و تجریش و کلا شمال تهرانه اگه بگیرن و دقیق باشه چیز خوبیه . من که خودم مطمئنم میدون سرو و کاج سعادت اباد و چاردیواری و سیمونبلوار از اقدسیه خنکترن
درود محمد جان
آره منم خیلی کم زنبور میبینم... دلیلش چیه؟ گرمای هوا؟
آره امروز دمای بیشینه رو حتما میزارم ولی الان دماسنج رو دیدم 37.5 بود.
پس این گرما بی سابقه نیست
چیزی که برای من خیلی عجیبه امسال تا امروز اصلا زنبور ندیدم همیشه تابستونا قم پر زنبور میشد .....:تعجب2: