• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
کمینش گرمتره؟ :تعجب: ولی شباش سردتره از خوده شهره همدان که!
یعنی اونجام هفته دیگه دماش به 37 یا 38 میرسه؟
منظورم همون روستاشه که رودخونه هم داره و بیشتر باغه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تايوان آماده براي تايفون Soulik

98277294753574202034.jpg

تايفون Soulik بادهايي در حدود 173 كيلومتر درساعت (100 مايل در ساعت) دارد.​

تايوان براي رسيدن تايفون Soulik آماده مي شود، يك هاريكن حاره اي كه انتظار مي رود، موجب بادهاي قوي و باران سيل آسا در جزيره شود.

انتظار ميرود، مدارس و ادارات در شهرهاي شمالي در بعد از ظهر جمعه به سبب نزديكي طوفان تعطيل شوند.

اداره هواشناسي تايوان اعلام كرد، در صبح جمعه تايفون در 450 كيلومتري (280 مايلي) جنوب شرقي شهرستان ييلان (Yilan) بود.

در 2009، تايوان مورد هجمه تايفون موراكت (Morakot) قرار گرفت، كه صدها كشته در سيل و رانش زمين باقي گذاشت.

تايفون Soulik كه ابتدا بعنوان يك ابر تايفون (Super Typhoon) طبقه بندي شد، ديشب تضعيف شد و به يك گردباد نيروي متوسط كاهش پيدا كرد.

با اين حال، در صبح جمعه باد سرعتي معادل 173 كيلومتر در ساعت ( 100 مايل در ساعت) داشت.

انتظار ميرود، قبل از ورود طوفان به استان هاي شرقي سرزمين اصلي چين، شمال و شمال شرق تايوان مورد تاخت و تاز تايفون قرار بگيرد.

هشدار رانش زمين

مركز عمليات اضطراري اعلام كرد، صدها سرباز براي عمليات اورژانسي به حالت آماده باش هستند و 102 كمپ نظامي براي اسكان اضطراري آماده شده است.

در بيانيه اين مركز همچنين هشدار داده شد، كه برخي از نواحي تايوان در معرض رانش زمين هستند.

اعلام شد، ناحيه مركزي تايوان 2 زلزله با بزرگاي 6 يا بالاتر در 27 مارس و 2 ژوئن تجربه كرد و خاك سست پس از فعاليتهاي لرزه اي، مناطق بالقوه خطرناك در زير بارانهاي سنگين محسوب مي شوند.

توصيه شده است كه قبل از رسيدن تايفون قايق هاي ماهيگري به ساحل برگردند و مردم از رفتن به مناطق ساحلي و كوه خودداري ورزند.

در يك اقدام احتياطي بيش از 2000 گردشگر روز پنجشنبه از جزيره سبز تايوان، در نزديكي شهرستان Taitung تخليه شدند.

برخي از پروازها به تايوان با دو مسير هوايي ختا پاسيفيك (Cathay Pacific) و چين اعلام لغود يا قصد لغو برنامه كردند.

انتظار ميرود تايفون Soulik روز شنبه به استان هاي شرقي فوجيان (Fujian) و ژجيانگ (Zhejiang) سرزمين اصلي چين برسد.

خبرگزاري دولتي شين هوا چين گزارش داد، مقامات محلي خواستار اجراي برنامه هاي واكنش اضطراري شده اند.

تايفون ها معمولا در طي تابستان در بخش هايي از شرق آسيا جايي كه هواي گرم و مرطوب و كم فشار شرايط شكلگيري سايكلون هاي حاره اي را فراهم مي كنند، معمول هستند.

bbc انگليسي/ م. شهبازي

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-23253049

abtinT

کاربر ويژه

احتمالا دماستجت خرابه! الان بیرون بودم حتی تو سایه هم خیلی گرمه!
دماسنج خوب از کجا باید بخرم؟

اتفاقا دماسنج من یکی از دقیق ترین دماسنج هاست . الان 2 ساله دارم باهاش کار می کنم . دماسنج من مخصوص تراریوم هست. که باید دقیق باشه

mohamad$

کاربر ويژه
خب ببین کمینه منطورم 4 و 5 بامداد هست . اگر تا 12 شب منظورت باشه اره مرادبیک سردتره . من خودم یکبار ار مناطق بالای شهر همدان ( ارتفاع 1940 ) ساعت 4 صبح یک روز تابستانی رفتم فرودگاه و کاملا احساس کردم فرودگاه سردتره .

ببین اونجا مثل تهران نیست که یه جاش برف باشه یه جاش بارون . معمولا نوع بارش از فرودگاه تا بالای شهر یکسانه . والبته اینم بگم که تو تابستون مرتفعترین نقاط شهر تهران دمای بیشینه خنکتر از مرتفع ترین نقاط شهر همدان هست .

پسرخاله

کاربر ويژه
خب ببین کمینه منطورم 4 و 5 بامداد هست . اگر تا 12 شب منظورت باشه اره مرادبیک سردتره . من خودم یکبار ار مناطق بالای شهر همدان ( ارتفاع 1940 ) ساعت 4 صبح یک روز تابستانی رفتم فرودگاه و کاملا احساس کردم فرودگاه سردتره .

ببین اونجا مثل تهران نیست که یه جاش برف باشه یه جاش بارون . معمولا نوع بارش از فرودگاه تا بالای شهر یکسانه . والبته اینم بگم که تو تابستون مرتفعترین نقاط شهر تهران دمای بیشینه خنکتر از مرتفع ترین نقاط شهر همدان هست .
پس بدون کولر نمیشه اونجام سر کرد هفته دیگه ، جالبیش اینه اون منطقه خیلی کولر ندارن! با این گرمایی که قراره بشه فقط باید نشست تو خونه زیره کولر و اومد انجمن! :نه: والا به خدا
گند بزنن این گرمای منحوسه عربی رو :عصبانی:

mohamad$

کاربر ويژه

پس بدون کولر نمیشه اونجام سر کرد هفته دیگه ، جالبیش اینه اون منطقه خیلی کولر ندارن! با این گرمایی که قراره بشه فقط باید نشست تو خونه زیره کولر و اومد انجمن! :نه: والا به خدا
گند بزنن این گرمای منحوسه عربی رو :عصبانی:

همدان معمولا شرایط دمایی جوری هست که تا ساعت 11 صبح هوا خوبه و نسیم میاد و از 11 تا 9 شب از کولر استفاده میشه اونم نه پشت سر هم ممکنه وسطش خاموش روشن کنن . نیمه شبا هم که کاملا خوب و خنک . اره درسته اصلا قبلا خونهای همدان کولر نداشت . ولی خونه های که مثلا از بعد انقلاب ساخته شده دیگه به تدریج کولر زدن و الان که تابستونا بدون کولر نمیشه

بابا دماوند و فشم هم فکونم تابستونا کولر میزنن چه برسه به اونجا

ماهان.

کاربر ويژه
سلام

کمینه دمای اینجا با اندکی افزایش نسبت به دیروز رسید به 11.2+

اما یه ساعت پیش که اومدم بیرون هوا خیلی سردتر از دیروز بود. دمای فعلی (9 صبح) 12.8+ درجه‌ست که نسبت به دیروز در همین ساعت 4 درجه سردتر شده.

mohamad$

کاربر ويژه
همین جاهایی که وسایل ازمایشگاهی میفروشن باید داشته باشن . هایپراستار که احتمالا داره . از این دیواری ها بگیر. این دوستانی که خونشون سعادت اباد و تجریش و کلا شمال تهرانه اگه بگیرن و دقیق باشه چیز خوبیه . من که خودم مطمئنم میدون سرو و کاج سعادت اباد و چاردیواری و سیمونبلوار از اقدسیه خنکترن

hasan1

کاربر ويژه
همین جاهایی که وسایل ازمایشگاهی میفروشن باید داشته باشن . هایپراستار که احتمالا داره . از این دیواری ها بگیر. این دوستانی که خونشون سعادت اباد و تجریش و کلا شمال تهرانه اگه بگیرن و دقیق باشه چیز خوبیه . من که خودم مطمئنم میدون سرو و کاج سعادت اباد و چاردیواری و سیمونبلوار از اقدسیه خنکترن

فکر کنم داروخانه ها هم داشته باشند. البته دماسنج اونجا کاملا معمولیه. ممکنه دقیق نباشه.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
این تصویر از طوفان گرد و غبار در جنوب کاسپین کمتر از یک ماه پیش گرفته شده؛
نکنه یه روزی روزگاری جهت جریانات طوری باشه که از همین ترکمنستان واسه ما گرد و غبار بفرستند پایین!

Dust storm over the southern Caspian Sea
06/17/2013

etdbng9coi3p4gd8m0fi.jpg

ماهان.

کاربر ويژه

خیابون جمهوری از این چیزا زیادی پیدا می‌شه.

mohamad$

کاربر ويژه
دماسنج مینیمم ماکریمم باید بگیری . من چون محلمون نزدیکای چتگره و مهراباد هم نسبتا نزدیک هست فابده نداره که دماسنج بگیرم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مقایسه ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 500 میلی بار 12جولای 2012 با 12 جولای 2013

3gnam1ighvaikxa7ycb.jpg

sxs7cl8vzt35ip9a0gk.jpg

کدخدا

کاربر ويژه
درود محمد جان

آره منم خیلی کم زنبور میبینم... دلیلش چیه؟ گرمای هوا؟

آره امروز دمای بیشینه رو حتما میزارم ولی الان دماسنج رو دیدم 37.5 بود.

گرما که همیشه هست من جای خوندم امواج موبایل باعث از بین رفتنشون میشه :ناراحت:

الان رفتم سر پشت بوم کولر درست کنم اب میریخت زمین بهش افتاب میخورد میشد اب جوش قشنگ کف پامو میسوزوند :تعجب2:

Dr.ben

کاربر ويژه
پس این گرما بی سابقه نیست

چیزی که برای من خیلی عجیبه امسال تا امروز اصلا زنبور ندیدم همیشه تابستونا قم پر زنبور میشد .....:تعجب2:

چه جالب. بر عکس اینجا امسال زنبورها خیلی زودتر سر و کله شون پیدا شد. تقریبا از اوایل اسفند پارسال که شرایط دمایی شده بود مثل فروردین ماه، دیگه بودن. مخصوصا این زنبورهایی که از زنبور عسل بزرگ ترن و پاهاشون آویزونه!
متاسفانه هر چی سرچ کردم عکسی از این زنبورهای پا دراز یا پا آویزون پیدا نکردم.
ولی این عکس یه زنبور درس خونه!

rlkdm5tqn6mz0n175ja6.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
جالبه که به نقاط شمالی استان قزوین میگن رودبار الموت و به نقاط شمالی استان تهران میگن رودبار قصران . خود شمال هم رودبار داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا