• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
:خنده2::خنده2:

سلام دکتر عزیز،امیدوارم این پیش بینی که من و شما دیدیم محقق بشه،که در اینصورت شما از 90 روز زمستون حداقل نصفش رو دمای منفی و بارش زیبا و سنگین برف اعلام میکنید{در فروم}!!!!انشاالله:گل:

:تعجب2: فکر نکنم. دمای اینجا که زمستون ها خیلی زیر صفر نمی ره. اینجا نهایت یه سه، چهار تا برف خوب هم بباره من راضی میشم. کلا کم توقعم :خنده2:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
یه خبر خوش برای کرمانشاهی ها

طبق پیش بینی فورکا دمای آخر هفتشون یکم تعدیل شد.

p557_100.png
ممنون از این خبر خوش

خدا را شکر کم کم داشتم نگران میشدم !!:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:تعجب2: فکر نکنم. دمای اینجا که زمستون ها خیلی زیر صفر نمی ره. اینجا نهایت یه سه، چهار تا برف خوب هم بباره من راضی میشم. کلا کم توقعم :خنده2:

آره یکم مبالغه کردم!!!:زبون:،ولی خدا شاهده دکترجان باور کنید وقتی سواحل{چه غربش چه شرقش} زمستون خوبی نداشته باشن{هرچند ما زمستون خوبی داشته باشیم}؛اون زمستون اصلا بهم نمیچسبه!!!از سال 83 نماد بارش و سرما واسم استان گیلان و در کل سواحل شده!!!خدایا در این شب های عزیز تقدیر ما رو طوری رقم بزن که انشاالله زمستون لبخند بر لبان همه ی ما باشه:گل:،این لبخند هم جز سرما و بارش خوب و منظم بوجود نمی آد!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
دوست عزیز

اگر این پیش بینی درست از آب دربیاد در صورت بارش چه بخشی از سواحل بارش برف دارن ؟؟

فکر کنم در سال های اخیر فقط سال 86 تقریبا کل سواحل برف بارید. انزلی در این سال حدود 2 متری برف بارید. در حالت عادی که معمولا شهرهای ساحلی کمتر برفی میاد که بشینه. ولی شهرهایی مثل رشت که دورتر از ساحل هستند معمولا هر سال زمستون برف میاد. پارسال زمستون خیلی بدی داشتیم. دو، سه بار برف اومد ولی به زور رو چمن ها رو هم سفید کرد.
البته استاد این موضوعات قطعا ماهان عزیز هست. ماهان کجایی؟

hasan1

کاربر ويژه
آره یکم مبالغه کردم!!!:زبون:،ولی خدا شاهده دکترجان باور کنید وقتی سواحل{چه غربش چه شرقش} زمستون خوبی نداشته باشن{هرچند ما زمستون خوبی داشته باشیم}؛اون زمستون اصلا بهم نمیچسبه!!!از سال 83 نماد بارش و سرما واسم استان گیلان و در کل سواحل شده!!!خدایا در این شب های عزیز تقدیر ما رو طوری رقم بزن که انشاالله زمستون لبخند بر لبان همه ی ما باشه:گل:،این لبخند هم جز سرما و بارش خوب و منظم بوجود نمی آد!!!

تجربه به من نشون داده هر وقت شمال و اردبیل خوب برف بباره ، مرکز ایران از جمله قم هم خوب میباره.

hasan1

کاربر ويژه
دوستان عزیز ما رفتیم بخوابیم.

فقط در مورد والیبال چون یکم تو پست های قبلی بحث شد اینو بگم مهم نیست که امروز باختیم. همونطور که دیروز روز آلمانی ها نبود امروز هم روز ما نبود. نه ما شایسته پیروزی با اون اقتدار دیروز بودیم نه اونا شایسته بردن با این اختلاف از ما بودند. خیلی هم خوب شد که باختیم اگر میبردیم غرور میگرفتمون و فکر میکردیم بهترین تیم دنیا هستیم و دنبال نقاط ضعف خودمون نمیرفتیم.

شب خوش دوستان :گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
واسه رشت هم روزهای گرمی پیش بینی شده. فورکا و نروژ واسه 4شنبه و 5شنبه حداکثر دمایی بین 34 تا 35 درجه سانتی گراد پیش بینی کردند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا