• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

بر اساس آخرین پیش بینی مدل cfc v2 در خصوص ناهنجاری دمایی به عرض برسونم که در طول ماههای آگوست و سپتامبر دمای هوا در شمال شرق ایران همچنان 2 درجه خنکتر از نرمال خواهد بود.

بر اساس همین پیش بینی دمای هوا در طول ماههای پاییز در حدود نرمال تا یک درجه گرمتر از نرمال خواهد بود که تا دی ماه ادامه پیدا خواهد کرد ولی در طول ماههای بهمن و اسفند دمای هوا در شمال شرق ایران بین نرمال تا 2 درجه سردتر از نرمال در نوسان خواهد بود.

این شرایط تا حدودی در نوار سواحل کاسپین نیز به چشم میخوره ولی در سایر نقاط کشور متاسفانه دمای بالاتر از نرمال در نقشه های آنومالی بر اساس آخرین اپدیت امروز به چشم میخوره.:ناراحت:

پسرخاله

کاربر ويژه
اصغری امروز صبح نصف زمانه گزارشش رو در مورد قوچان حرف زد! :مشکوک: کمینه قوچان به 11+ رسید امروز صبح، :50:
اصغری گفت تهران امروز به جمع مراکز استانها با دمای 40 به بالا میپیونده :52:، و امروز در خیلی از ایستگاههای کشور دمای بالای 40 درجه ثبت میشه:18:
اصغری تاکید کرد از جمعه شب به بعد با شمالی شدن جریانات کاهش محسوس دما در نوار شمالی کشور داریم + بارش باران و رگباررعدوبرق در ارتفاعات و بلندیهای استانهای اردبیل ،گیلان،و مازندران:ذوق زده:

آخرین ویرایش:

پسرخاله

کاربر ويژه
6of5jace0e3j068yai7z.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
دمای شبانه روزه گذشته:

کرج 37/7 - 28/2
مهرآباد 38/7 - 27/2
اقدسیه 37/7 - 22/6
گرمتر بودن دمای کمینه کرج از ایستگاه مهرآباد هم در نوعه خودش جالبه:تعجب2: کرج دیشب خیلی گرم بوده

mohamad$

کاربر ويژه
دمای شبانه روزه گذشته:

کرج 37/7 - 28/2
مهرآباد 38/7 - 27/2
اقدسیه 37/7 - 22/6
گرمتر بودن دمای کمینه کرج از ایستگاه مهرآباد هم در نوعه خودش جالبه:تعجب2: کرج دیشب خیلی گرم بوده

رکورد سال 92 دماوند و فیروزکوه ترقی کرد . دماوند 33.4 و فیروزکوه 33.2

mohamad$

کاربر ويژه
خونه سامیار هم 34.5 شده حدودا دیروز .

نهاوند دیروز مجدد حدود 40 شد ! سومین بار پیاپی امسال . 39.7 و 39.7 و 39.5

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان عزیز نظرتون در خصوص بروز ناهنجاری بعد از این موج گرما چی هست؟ امکان داره ریزش شدید هوای خنک داشته باشیم؟

mohamad$

کاربر ويژه
برای اندازه گیری دمای هوا بهترین حالت همون چیزیه که گفتم . یه دماسنج دیواری تو حیاط که دو متر بالاتر از سطح زمین باشه و از افتاب هم فاصله زیادی داشته باشه و اصلا بهش نخوره . دماسنج ماشین بالاتر نشون میده و افتاب هم گاهی بهش میخوره و تازه اون نزدیک سطح زمینه باید 2 متر بالاتر باشه .

عمرا میدون کاج سعادت اباد اندازه اقدسیه گرم بشه .

mohamad$

کاربر ويژه

فکر کنم آخرین ترقی هم امروز باشه، شایدم رکورد امسال استان تهران همین امروز بشه.
اقدسیه دیشب خوب خنک شده واقعا احسنت داره :خنده1::شاد:

البته وقتی احسنت داره که این دو سه روز 40 درجه نشه وگرنه احسنتی نداره:سوت:

پسرخاله

کاربر ويژه
دوستان عزیز نظرتون در خصوص بروز ناهنجاری بعد از این موج گرما چی هست؟ امکان داره ریزش شدید هوای خنک داشته باشیم؟
من خیلی از نقشه هاو بررسیها سر در نمیارم ولی حدس میزنم گرمترین روزهای تابستان امسال استان تهران همین روزاست و اگرم دوباره گرم بشه در همین حد میشه البته فقط این یه حدسه:18:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
برای اندازه گیری دمای هوا بهترین حالت همون چیزیه که گفتم . یه دماسنج دیواری تو حیاط که دو متر بالاتر از سطح زمین باشه و از افتاب هم فاصله زیادی داشته باشه و اصلا بهش نخوره . دماسنج ماشین بالاتر نشون میده و افتاب هم گاهی بهش میخوره و تازه اون نزدیک سطح زمینه باید 2 متر بالاتر باشه .

عمرا میدون کاج سعادت اباد اندازه اقدسیه گرم بشه .

محمد جان من بارها میزان دمائی که دماسنج ماشین میزنه رو با دمای اعلامی مقایسه کردم، اگر ماشین درحال حرکت باشه و ترافیک هم نباشه بین 1 تا 2 درجه تلورانس داره اما اگر ایست کامل باشه و ترافیک دیگه تفاوت دمائی میره بالای 5-6 درجه و بعضا تا 10 درجه هم اختلاف داره، اما توی مسیر و اتوبان میشه با تلورانس یکی دو درجه بهش اعتماد کرد.

دوستان کسی میتونه این همه وارونگی هوا و همینطور وجود رطوبت بسیار بالا رو توضیح بده؟

فرودگاه دبی

60073271881598974982.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
البته وقتی احسنت داره که این دو سه روز 40 درجه نشه وگرنه احسنتی نداره:سوت:
:عصبانی: نخیر!:101: احسنت داره چون حتی قزوین هم که کمینه های خنکی داره نسبتا دیشب شد 23/4 :9: قابله توجه عباس :نیش: [MENTION=26353]Abbath[/MENTION]
ولی اقدسیه در تهران آلوده است شد 22+:150::63:

پسرخاله

کاربر ويژه
:52::52:
کد خبر: ۳۳۲۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۶

شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اعلام موج جدید گرما در پایتخت و هشدار نسبت به افزایش مصرف آب و استفاده از حداکثر ظرفیت آبرسانی به شهروندان اعلام کرد: در صورت ادامه روند فعلی، نگرانی هایی در تامین آب تهران ایجاد می شود.

به گزارش مهر، همزمان با موج جدید گرما در پایتخت شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعلام کرد: مصرف آب در تهران طی روزهای اخیر تا 3 میلیون و 200 هزار مترمکعب افزایش یافته که در صورت ادامه روند افزایش دما در روزهای آینده، نگرانی‌هایی در خصوص تامین آب در تهران به وجود خواهد آمد.

همزمان با موج جدید گرما، شرکت آب و فاضلاب استان تهران در اطلاعیه‌ای نسبت به تداوم افزایش مصرف آب در تهران ابراز نگرانی کرد. در این اطلاعیه آمده ‌است: گزارش‌های سازمان هواشناسی از تداوم افزایش دمای هوا در تهران تا 40 درجه سانتیگراد حکایت دارد که این مسئله افزایش مصرف آب را در پی خواهد داشت؛ این در حالی است که ظرفیت منابع سدها، شبکه توزیع و حجم مخازن آب تهران، توان این افزایش ناگهانی را ندارد.

این اطلاعیه می‌افزاید: شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن اعلام اینکه تمامی امکانات خود را برای مدیریت این وضعیت به کار خواهد بست، از یکایک شهروندان تهرانی خواست تا با مسئولیت‌ پذیری و رعایت الگوی مصرف آب، خدمتگذاران خود را در طول روزهای گرم پیش رو در مقابله با کمبود آب یاری کنند.

mohamad$

کاربر ويژه
اگه ایستگاه هواشناسی شمال تهران مثلا تو محل سامیار میزدن ما بیشینه های تابستونمون با کوهرنگ برابری میکرد . خدا لعنتشون کنه که نرفتن اون بالا ها ایستگاه بزنن :خنده2: تازه بارش سالانمون هم میشد 500 :خنده1: هر چند که گفتم ایستگاه لواسان و میشه به اونجا ها نسبت داد:احترام:

saeed hh

کاربر ويژه
درود دوستان

بر اساس آخرین پیش بینی مدل cfc v2 در خصوص ناهنجاری دمایی به عرض برسونم که در طول ماههای آگوست و سپتامبر دمای هوا در شمال شرق ایران همچنان 2 درجه خنکتر از نرمال خواهد بود.

بر اساس همین پیش بینی دمای هوا در طول ماههای پاییز در حدود نرمال تا یک درجه گرمتر از نرمال خواهد بود که تا دی ماه ادامه پیدا خواهد کرد ولی در طول ماههای بهمن و اسفند دمای هوا در شمال شرق ایران بین نرمال تا 2 درجه سردتر از نرمال در نوسان خواهد بود.

این شرایط تا حدودی در نوار سواحل کاسپین نیز به چشم میخوره ولی در سایر نقاط کشور متاسفانه دمای بالاتر از نرمال در نقشه های آنومالی بر اساس آخرین اپدیت امروز به چشم میخوره.:ناراحت:

امیر محسن این تلخ ترین پستی بودش که میتونستی بذاری از تعداد لایک ها شم مشخصه اما خوب یه واقعیت هستش به نظر میادش روند دو زمستون گذشته داره تکرار میشه ولی پیش بینی من این هستش علاوه بردما یه ناهنجاری شدید بارشی هم داریم (فقط یه دونه) که امیدوارم نصیب تهران بشه چون وضعش خرابه!!

aria_tehran

کاربر ويژه
درود
تهران الان هوا آلودست؟
مثلا من هیچ روزی کوه ها رو شفاف نمیبینم.یعنی هر روز آلودگی هستش؟

saeed hh

کاربر ويژه
درود
تهران الان هوا آلودست؟
مثلا من هیچ روزی کوه ها رو شفاف نمیبینم.یعنی هر روز آلودگی هستش؟

شما که تو مرکز شهر هستی اگه میخوای عمق الودگی رو ببینی بیا محل های جنوب شهر یا با ماشین برو میدون حق شناس کوه که چی بگم تا وسط نواب به زور دیده میشه!!!

hasan1

کاربر ويژه
درود به همه دوستان :گل:

این پیرمرده رو ببینید چه عشقی میکنه تو دمای 54.5 درجه. :تعجب2:

2013-06-29T224516Z_1033269164_GM1E96U0INL01_RTRMADP_3_USA-WEATHER-HEAT.JPG

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا