• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امروز دمای مهراباد تهران به 42.6 رسید که دقیقا با رکورد بلند مدت دما برابری کرد . تا قبل از این بیشترین دما در 60 سال گذشته مهراباد همین 42.6 بود

92 جاودانه شد

ali_kermanshah

کاربر ويژه
امروز دمای مهراباد تهران به 42.6 رسید که دقیقا با رکورد بلند مدت دما برابری کرد . تا قبل از این بیشترین دما در 60 سال گذشته مهراباد همین 42.6 بود

92 جاودانه شد

سلام محمد جان

ببخشید بیشینه امروز کرمانشاه چند بوده ؟؟:خجالت2:

پسرخاله

کاربر ويژه
نمیدونم با اینکه امروز 0.2 درجه از دیروز گرمتر شده تهران اما من و اطرافیانم امروز رو بهتر از دیروز حس کردیم، ولی واقعا این گرما به حرف 42 ه من و امثاله من که بیرونیم میفهمیم گرمارو ، زیره کولر خیلی متوجه نمیشی،
متاسفانه گرمای شدید تا حداقل 1 هفته آینده در تهران ادامه داره :ناراحت: :نه:
meteogram.php

پسرخاله

کاربر ويژه
من متوجه نمیشم چرا قزوین الان 27+ درجست و تهران 39+ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:تعجب2:
یعنی هوای گرم فقط روی قزوین نیست وبقیه شهرها به نسبت خودشون گرمن؟

mohamad$

کاربر ويژه
من متوجه نمیشم چرا قزوین الان 27+ درجست و تهران 39+ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:تعجب2:
یعنی هوای گرم فقط روی قزوین نیست وبقیه شهرها به نسبت خودشون گرمن؟

چون هوای گرم روی قزوین و تا حدی کرج متمرکز نبوده وگرنه قزوین هم سابقه دمای 43.0 داشته . من حتی یادمه بعضی سالا مهراباد 41 میشد و قزوین 42

فیروزکوه دماوند طالقان اقدسیه ورامین آلودگی لواسان مهراباد اینا همه رکورد بلند مدتشون و شکوندن دیروز و امروز ولی کرج و قزوین با رکورد فاصله داشتند به خصوص قزوین

پسرخاله

کاربر ويژه
چون هوای گرم روی قزوین و تا حدی کرج متمرکز نبوده وگرنه قزوین هم سابقه دمای 43.0 داشته . من حتی یادمه بعضی سالا مهراباد 41 میشد و قزوین 42

فیروزکوه دماوند طالقان اقدسیه ورامین آلودگی لواسان مهراباد اینا همه رکورد بلند مدتشون و شکوندن دیروز و امروز ولی کرج و قزوین با رکورد فاصله داشتند به خصوص قزوین
چه طور هوای گرم روی همدانو قم و زنجانو تهران و بقیه شهرها تمرکز داشته فقط این قزوین اینطور نبوده؟:تعجب2: زنجان دیروز 38 شد براش عدده درشتیه

mohamad$

کاربر ويژه
خب حالا همینه که هست دیگه . چمیدونم والا:خنده1: قزوین دخلی به ما نداره :سوت:

پسرخاله

کاربر ويژه
نه فقط برام سواله کاری ندارم قزوین باشه یا تهران یا بندرغباس باشه، امیر محسن بیان ازش میپرسم شاید دلیلشو بدونن آخه اختلاف خیلیهههههههه

mohamad$

کاربر ويژه
البته هومن قزوین دیروز فکونم 41 شد . بالاخره اونجام تاثیر گرفته از گرما تا حدی

mahmood600

کاربر ويژه
دوشنبه و سه شنبه اوج ناپایداریها و کاهش دما و وزش باد در شمالغرب و غرب کشور خواهد بود

nvg10.500.090.eurasia.gif

nvg10.500.102.eurasia.gif

nvg10.500.108.eurasia.gif

mahmood600

کاربر ويژه
پروبند خارجی ورتکس قطبی با کانتر 564 رو ببینید که با چه فرودی بر روی سواحل خزر و شمالغرب کشور سبب کاهش دما و بارش در نیمه شمالی خواهد شد و از روز دوشنبه دیگر از دماهای 40 خبری نحواهد بود

nvg10.prp.120.eurasia.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا