• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان خیلی خوشحالم که به اطلاع شما برسونم نسخه تاپاتالک فروم نصب شده و قابل استفاده هست، دوستانی که دسترسی محدود به نت دارن میتونند از تاپاتالک استفاده کنند.

با تشکر فراوان از ادمین عزیز و مسئول فنی فروم:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
جواهرده دیروز

la29bv06e01v20w8vru.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود :گل:
نمیدونم چون یکی از دوستان فرستاده تصویر رو
پس شما هم رفتی اونجا آرش آره؟

بله بسیار زیباست، البته من تا خود آبشار رو بالا رفتم، از شانس من هم هوا صاف بود و دریایی از ابر زیر پامون تشکیل شده بود، خیلی رویایی هست اما بیشتر از آبشار نتونستم بالا برم چون نه کفش مناسب داشتم و نه لوازم مورد نیاز.

اون قسمت مسیر رو هم که گفتم با بتون و سنگ، فرش کردن تا در زمستان یا مواقع بارندگی مثل این ماشین ها سرسره بازی نکنند البته شک دارم توی هوای بد بتونه کاری از پیش ببره!

پسرخاله

کاربر ويژه
بله بسیار زیباست، البته من تا خود آبشار رو بالا رفتم، از شانس من هم هوا صاف بود و دریایی از ابر زیر پامون تشکیل شده بود، خیلی رویایی هست اما بیشتر از آبشار نتونستم بالا برم چون نه کفش مناسب داشتم و نه لوازم مورد نیاز.

اون قسمت مسیر رو هم که گفتم با بتون و سنگ، فرش کردن تا در زمستان یا مواقع بارندگی مثل این ماشین ها سرسره بازی نکنند البته شک دارم توی هوای بد بتونه کاری از پیش ببره!
درسته ، منم خیلی دوست دارم یه بار تو باندگی و مه برم اونجا، قبلا که رفتم هوا صاف بود

پسرخاله

کاربر ويژه
[h=2]قطعی ۱ تا ۱۲ ساعته آب در مناطق مختلف تهران؛ زمان قطعی‌ها اعلام شود
13-7-26-11161601.jpg

اقتصاد > انرژی- همشهری‌آنلاین:
در حالی که چهارم مرداد ماه قطعی‌های یک تا ۱۲ ساعته در نقاط مختلف تهران ادامه داشت، مردم خواهان اعلام زمان‌های قطعی آب تهران از سوی مسئولان شدند.
تسنیم نوشت: چهارم مرداد ماه مردم منطقه 10 تهران حوالی سلسبیل از قطعی 12 ساعته آب منازل مسکونی‌شان خبر دادند. طبق گزارش‌های مردمی از این منطقه، دیروز قطعی 12 ساعته آب در حوالی سلسبیل تجربه شد. برخی از مردم این منطقه که پیش‌بینی این قطعی طولانی آب را نداشتند با گلایه از این اقدام بدون هماهنگی آبفای تهران اعلام کردند که ناچار به مراجعه به منازل بستگان شده‌اند.
مردم منطقه 4 تهران در محدوده تهران‌پارس روز گذشته از قطعی‌های مستمر آب طی 5 روز گذشته خبر دادند. جمع‌بندی گفته‌های ساکنان تهران‌پارس نشان می‌دهد در 5 روز گذشته به‌طور تقریباً منظم آب برخی ساکنان از ساعت 5 بعدازظهر تا نزدیکی‌های افطار قطع می‌شود.
برخی دیگر از ساکنان تهران‌پارس نیز از قطعی‌های نامنظم آب به‌اندازه 20 دقیقه تا یک ساعت و کمبود فشار در طبقات بالاتر آپارتمان‌های مسکونی گلایه داشتند.
ساکنان سبلان شمالی، عباس‌آباد، هفتِ تیر، سعادت‌آباد و پونک نیز در تماس‌های جداگانه از قطعی‌های یک تا سه ساعته آب در این مناطق خبر دادند. عمده تماس‌ها از این مناطق، حاکی از قطعی‌های نامنظم آب و اُفت فشار آب بود.
گله‌مندترین شهروندان تهران، ساکنان افسریه بودند. برخی ساکنان این منطقه از قطعی 12 ساعته آب در روز پنج‌شنبه و قطعی چندساعته در روز گذشته خبر دادند.
ساکنان افسریه که از قطعی‌های بدون اطلاع قبلی انتقاد داشتند، با اشاره به فروش بالای آب معدنی در روزهای پنج‌شنبه و جمعه گذشته در این منطقه، اذعان داشتند که برای مصارف بهداشتی و شست‌وشو نیز مجبور به استفاده از بطری‌های آب معدنی شده‌اند.
برخی ساکنان مناطق جنوبی پایتخت نیز از اُفت فشارهای موردی و مقطعی آب خبر دادند. تعداد معدودی از ساکنان مناطق غربی تهران نیز از تلخ شدن آب شرب لوله‌کشی منازلشان بیشتر در منطقه شهران در یک هفته اخیر گلایه داشته‌اند اما برخی ساکنان شهرک غرب با اعلام اینکه در کیفیت آب تفاوتی احساس نکرده‌اند از اُفت فشار در طبقات بالایی و قطعی‌های پراکنده آب خبر دادند.
در جمع‌بندی تمامی گفته‌های پایتخت نشینان (جامعه آماری پراکنده این گزارش میدانی) این نکته مشترک است که در صورت بروز بحران آبی در پایتخت و نیاز به جیره‌بندی و قطعی‌های تعیین شده، زمان‌های آن پیش از اعمال به قطع آب از سوی رسانه‌های گروهی اطلاع رسانی شود.
از سوی دیگر در مناطقی که بیشترین آمار مصرف آب در هفته گذشته را به خود اختصاص داده‌اند و بین مردم نیز به‌عنوان مناطق پرمصرف آب شناخته می‌شوند، قطعی‌های آب طولانی‌تر و میزان نواسانات بیشتر بود. چرا که در مناطقی چون نارمک و حوالی خیابان پیروزی که مصرف آب نسبت به دیگر مناطق پرمصرف پایتخت کمتر است، شهروندان از اُفت فشار و قطعی آب گلایه‌ای نداشتند.

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان
آمار شیراز رو ندارم ولی چند باری که رفتم از خرم آباد خنک تر بود :خجالت2:

درود بر دوستان و فولادی عزیز
راستش من دو سال پیش اردیبهشت رفتم 2- 3 درجه از اینجا گرم تر میزد
فصل تابستون هم رفتم. آفتابش استخون سوراخ میکنه. از چهره آفتاب سوخته ساکنانش میشه به گرم تر بودن اونجا پی برد

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود بر دوستان و فولادی عزیز
راستش من دو سال پیش اردیبهشت رفتم 2- 3 درجه از اینجا گرم تر میزد
فصل تابستون هم رفتم. آفتابش استخون سوراخ میکنه. از چهره آفتاب سوخته ساکنانش میشه به گرم تر بودن اونجا پی برد

آره درسته آفتابش واقعا آزار دهنده هست. شهریور سال پیش که اونجا رفتیم هم هواش نسبت به مشهد خیلی گرمتر بود هم آفتابش مثل اوایل مرداد مشهد.

mahmood600

کاربر ويژه
بیشترین بارش 24 ساعت گذشته در کشور متعلق به بندر کیاشهر گیلان با 27 میلی متر می باشد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تهران هوا قابل تحمل شده بنظر میرسه از دیروز هوای بهتری داریم که احتمالا بخاطر رطوبت بیشتر هوا هست.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

kabirweather

کاربر ويژه
درود بر همگی دوستان، صبح همگی بخیر و خوشی

این نقشه ها واقعا من رو متعجب میکنن! البته من بارش تابستانی در اصفهان رو تجربه کردم اما کاملا Local بود و به این گستردگی نمیرسید!

نکته جالبی که به نظرم رسید تطبیق این نقشه ها با نقشه های بارش زمستانی هست! اگر یادتون باشه بخاطر وجود بلاک در شرق مدیترانه، سیستم های بارشی از شمال غرب وارد کشور میشدن و عملا غرب کشور رو دور میزدند و بارش ها در کوهپایه های شرقی زاگرس اتفاق می افتادن که نمونه اش بارش های سنگین رو استان اصفهان بود که حالت رگباری داشتن.

خلاصه من امسال احتمال هر پدیده ای رو در آب و هوای ایران میدم، حتی ممکنه توقف جت قطبی سری هم به منطقه ما بزنه!!!
درود
اصفهان سابقه بارش تابستانه در حد سیل و روی آب رفتن خرمن ها را داشته

mahmood600

کاربر ويژه
یکی از بهترین فریم های تراز 500 میلی بار برای سواحل و شمالغرب و کل نیمه شمالی

casia1.48hr.png

casia1.72hr.png

آخرین ویرایش:

mahmood600

کاربر ويژه
بیشینه امروز

1Zabol (Iran)46.0 °C