جواهرده دیروز
درود :گل:احیانا مسیر آبشار نیست؟ همون قسمتی که مسیر رو بتونی و سنگی ساختن؟
درود :گل:
نمیدونم چون یکی از دوستان فرستاده تصویر رو
پس شما هم رفتی اونجا آرش آره؟
درسته ، منم خیلی دوست دارم یه بار تو باندگی و مه برم اونجا، قبلا که رفتم هوا صاف بودبله بسیار زیباست، البته من تا خود آبشار رو بالا رفتم، از شانس من هم هوا صاف بود و دریایی از ابر زیر پامون تشکیل شده بود، خیلی رویایی هست اما بیشتر از آبشار نتونستم بالا برم چون نه کفش مناسب داشتم و نه لوازم مورد نیاز.
اون قسمت مسیر رو هم که گفتم با بتون و سنگ، فرش کردن تا در زمستان یا مواقع بارندگی مثل این ماشین ها سرسره بازی نکنند البته شک دارم توی هوای بد بتونه کاری از پیش ببره!
درود دوستان
آمار شیراز رو ندارم ولی چند باری که رفتم از خرم آباد خنک تر بود :خجالت2:
درود بر دوستان و فولادی عزیز
راستش من دو سال پیش اردیبهشت رفتم 2- 3 درجه از اینجا گرم تر میزد
فصل تابستون هم رفتم. آفتابش استخون سوراخ میکنه. از چهره آفتاب سوخته ساکنانش میشه به گرم تر بودن اونجا پی برد
1 | Anzali (Iran) | 9.0 mm |
2 | Noshahr (Iran) | 5.0 mm |
3 | Babulsar (Iran) | 4.1 mm |
4 | Rasht (Iran) | 1.1 mm |
5 | Gharakhil (Iran) | 0.5 mm |
6 | Gorgan (Iran) | 0.2 mm |
7 | Abadan (Iran) | 0.0 mm |
دروددرود بر همگی دوستان، صبح همگی بخیر و خوشی
این نقشه ها واقعا من رو متعجب میکنن! البته من بارش تابستانی در اصفهان رو تجربه کردم اما کاملا Local بود و به این گستردگی نمیرسید!
نکته جالبی که به نظرم رسید تطبیق این نقشه ها با نقشه های بارش زمستانی هست! اگر یادتون باشه بخاطر وجود بلاک در شرق مدیترانه، سیستم های بارشی از شمال غرب وارد کشور میشدن و عملا غرب کشور رو دور میزدند و بارش ها در کوهپایه های شرقی زاگرس اتفاق می افتادن که نمونه اش بارش های سنگین رو استان اصفهان بود که حالت رگباری داشتن.
خلاصه من امسال احتمال هر پدیده ای رو در آب و هوای ایران میدم، حتی ممکنه توقف جت قطبی سری هم به منطقه ما بزنه!!!