• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babak2006

کاربر ويژه
دمای فعلی مشهد 35
اردبیل 25
رشت 29
خدا روشکر این چند روزدما به 40نرسید فردا هم دیگه اوج گرما خواهد بود بعدش هم بقول حاج محسن شیب ملایم کاهش دما

آخرین ویرایش:

mahmood600

کاربر ويژه
شروع بارشها و کاهش دما از فردا دوشنبه 7 مرداد ماه و تداوم آن تا آخر هفته جاری

[FONT=verdana,tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]خوب از فردا دوشنبه 7 مرداد با ورود زبانه های پرفشاری که همینک مرکز آن بر روی اروپای شرقی و شمال دریای سیاه قرار دارد به استان گیلان از صبح ابرناکی،کاهش دما و بارندگی همراه با وزش باد آغاز خواهد شد[FONT=verdana,tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]سیستم جون داری بوده و این کاهش دما و بارش تا آخر هفته جاری یعنی تا جمعه 11 مرداد ماه تداوم خواهد داشت[FONT=verdana,tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]لذا آب گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل و رودخانه های سطح استان و اختلال در رفت امد جاده ای یش بینی می گردد[FONT=verdana,tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]بجهت شمالی شدن جهت جریانات دریای خزر بشدت مواج شده و خطر غرق شدگی در دریا حتمی است از این رو از شنا در دریا جدا خوددداری گردد[FONT=verdana,tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]مقادیر بارش بجهت تدوام آن چیزی یین 50-60 میلی متر پیش بینی می گردد سرعت وزش باد به 40-50 کیلومتر در ساعت رسیده و درشهرهای ساحلی محسوس تر خواهد بود[FONT=verdana,tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]موفق موید باشید.[FONT=verdana,tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]سامانه بارشی بعدی یکشنبه 13 مرداد ماه وارد استان خواهد شد که راجع به اثرات ان در روزهای اینده اطلاع رسانی می گردد

سیبری

کاربر ويژه
دمای فعلی مشهد 35
اردبیل 25
رشت 39
خدا روشکر این چند روزدما به 40نرسید فردا هم دیگه اوج گرما خواهد بود بعدش هم بقول حاج محسن شیب ملایم کاهش دما

سلام بابک جان:گل:
فقط میخواستم بگم از اینکه می بینم فعالیتت تو فروم بیشتر شده خیلی خوشحالم :دوست:

mahmood600

کاربر ويژه
دمای فعلی مشهد 35
اردبیل 25
رشت 39

رشت 29 درجه است

The report was made 15 minutes ago, at 14:00 UTC

[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Wind 06 kt from north[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Temperature 29°C[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Humidity 55%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Pressure 1003 hPa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Visibility 10 km or more[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Few clouds at a height of 2000 ft
Scattered clouds at a height of 9000ft
[/TD]
[/TR]

mahmood600

کاربر ويژه
327735.regional.jpg

babak2006

کاربر ويژه
رشت 29 درجه است

The report was made 15 minutes ago, at 14:00 UTC

[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Wind 06 kt from north[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Temperature 29°C[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Humidity 55%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Pressure 1003 hPa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Visibility 10 km or more[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: blanc, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]Few clouds at a height of 2000 ft
Scattered clouds at a height of 9000ft
[/TD]
[/TR]

اره محمود جان درسته من عجله کردم 2رو3نوشتم

babak2006

کاربر ويژه
سلام بابک جان:گل:
فقط میخواستم بگم از اینکه می بینم فعالیتت تو فروم بیشتر شده خیلی خوشحالم :دوست:

سلام محسن عزیز
والله من همیشه به فوروم سر می زدم وازمطالب دوستان استفاده می کردم بهرحال چون کارم ازاده و بیشترمواقع مغازه هستم کمتر فرصت فعالیت می کنم البته ماه رمضون فرصت بیشتری دارم
ولی محسن عزیز یک چیزی ازارم می ده اونم بی وفایی و زودرنگ عوض کردن ادماست من می دونم امیرمحسن شده یک نفری هم این تاپیک رو م چرخونه ولی این رسمش نبود که با یک باد خیلی ازدوستان رنگ عوض کنند و ایشون رو تنها بزارن
نمی دونم شایدم چرخ روزگارباید هرجورهست بچرخه ولی اینو خوب می دونم ازهرچیزکوچکی باید درس گرفت حتی همین دنیای مجازی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آنومالی ارتفاع در تراز 500 میلی بار تا 15 روز آینده در سه بازه زمانی 5 روزه :

wa63g0luvrk4hxzfjbl.jpg

m3dv98a7l4lttqiv.jpg

0l7hswzvc394kqdutxc.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان من رسیدم اصفهان هوا فوق العاده گرم بود در ارتفاع 2250 متری مسیر هم دما35 درجه بود!!! خلاصه جای همگی خالی بود.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اصفهان هم گرمه البته روی ارتفاعات گلپایگان به سمت میمه ابر تشکیل شده بود.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در روز جمعه اول ماه اوت به دلیل استقرار یک مرکز کم فشار در بخش شرقی تنگه هرمز و غرب دریای عمان و همچنین وقوع آنومالی کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار ما شاهد وقوع یک فعالیت سایکلونی قدرتمند خواهیم بود که بصورت همزمان جهت وزش باد ، ارتفاع در ترازهای 700 و 850 میلی بار رطوبتی بسیار مطلوبی رو به هسته مرکزی این سامانه کم فشار تزریق خواهد کرد که با بارش شدید باران بهمراه رعد و برق دقیقا در عمق تنگه هرمز مواجه خواهیم بود . در ادامه سوی مناسب جریانات دامنه بارشها رو به سواحل شرقی تنگه هرمز ، دریای عمان و بخش جنوبی بلوچستان ایران کشیده خواهد شد از این رو به دلیل طوفانی شدن دریا در اینروز به ماهیگیران لنچها و شناور های دریایی توصیه میشه از تردد در نواحی مذکور جدا خودداری فرمایند.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در روز جمعه اول ماه اوت به دلیل استقرار یک مرکز کم فشار در بخش شرقی تنگه هرمز و غرب دریای عمان و همچنین وقوع آنومالی کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار ما شاهد وقوع یک فعالیت سایکلونی قدرتمند خواهیم بود که بصورت همزمان جهت وزش باد ، ارتفاع در ترازهای 700 و 850 میلی بار رطوبتی بسیار مطلوبی رو به هسته مرکزی این سامانه کم فشار تزریق خواهد کرد که با بارش شدید باران بهمراه رعد و برق دقیقا در عمق تنگه هرمز مواجه خواهیم بود . در ادامه سوی مناسب جریانات دامنه بارشها رو به سواحل شرقی تنگه هرمز ، دریای عمان و بخش جنوبی بلوچستان ایران کشیده خواهد شد از این رو به دلیل طوفانی شدن دریا در اینروز به ماهیگیران لنچها و شناور های دریایی توصیه میشه از تردد در نواحی مذکور جدا خودداری فرمایند.

79efan7xxlmzqnibpu1k.jpg

m31lt39cdmyaehnv276i.jpg

ywqchvt6f3j25uxbxqgn.jpg

oquqc9u2ykmbwmfrkpi5.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا