• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواكده

کاربر ويژه
سلام قربان
دی امسال قراره تشریف بیارید مشهد و این عکس رو در ضلع جنوبی حرم مطهر رضوی بگیرین؟:خجالت2:
ما درخدمتیم
دقيقا ، مخلصم
البته خيلى ها اين عكس را از قبل رزرو كردن ولى چشم ما قولش را به مشهدي هاى عزيز ميديم:گل:

هواكده

کاربر ويژه

در اصل این وبلاگ من نیست و فقط با نام من است و الان دست دوست من است و قرار نبود در زمینه هواشناسی کار کنیم و من الان به طور کامل دست رسی به این وبلاگ ندارم یعنی نمی توانم مطلبی درون این وبلاگ بگذارم؟
اما چشم
http://geographymolavi.blogfa.com/

سپاس عزيز دل

barfrobi-mashad-28-12-91-3%20copy.jpg

برای دوستداران سیبری
@سیبری

بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 12/6/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسی نقشه ها و تصاویر ماهواره هواشناسی نشان می دهد طی 72 ساعت آینده ، آسمان استان غالباً صاف تا کمی ابری
در ساعات بعدازظهر در پاره ای نقاط واقع در نیمه شمالی استان، همراه با افزایش ابر خواهد بود . ضمن اینکه در این مدت ، پدیده قابل ذکر در سطح استان وزش باد می باشد که در برخی نقاط خصوصاً نواحی شرقی و جنوبی استان ، گاهی نسبتاً شدید همراه با گرد و غبار پیش بینی می شود .
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
سه شنبه 12/6/1392
چهارشنبه 13/6/1392
پنج شنبه 14/6/1392

نواحی شمالی

صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش بادصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، برخی نقاط در بعدازظهر افزایش ابر گاهی همراه با وزش باد نسبتاً شدید
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری و در برخی نقاط خصوصا نواحی شرقی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوغبار،
بعدازظهربرخی نقاط افزایش ابر
صاف تا کمی ابری، در برخی نقاط خصوصا نواحی شرقی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوغبارصاف تا کمی ابری ، در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوغبار، بعدازظهر دربرخی نقاط افزایش ابر
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوغبارصاف تا کمی ابری ، در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوغبارصاف تا کمی ابری ، در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوغبار
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی گاهی توأم با وزش باد ، در بعدازظهرافزایش ابرصاف تا کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی ، گاهی همراه با وزش بادصاف تا کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی ، گاهی توأم با وزش باد در بعدازظهرافزایش ابر

کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما

15
33
16
35
17
37

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :در24ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 8+ درجه سانتیگراد خنک ترین و سرخس با حداکثر دمای38+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 15+ و34+ درجه سانتیگراد بوده است .
طی24 ساعت گذشته ، بارندگی از ایستگاه هواشناسی استان گزارش نشده است.
پیش بین مسئول : زهرا آهنگرزاده رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

aliwinter

Banned
آقاى اينانلو معتقده أفراد محلى هر منطقه بهتر ميتونن وضع هواى منطقه شونا پيش بينى كنن تا هواشناسي مثلا يه ناخدا مسلما بهتر ميتونه وضع هواى دريا را پيش بينى كنه تا اصغرى
موافقم:گل:البته یادمون باشه
[h=5]کار هرخر نیست خرمن کوفتن
گاو نر میخواهد و مرد کهن

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

درود بر دوست خوبم؛جناب مهندس محمدرضا میری عزیز که میبینم مجددا فعالیتشون رو در این فروم آغاز کردن و از این بابت خیلی خوش حالم:گل::شاد2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمال وقوع ناهنجاری جوی از 25 شهریور لغایت 15 مهرماه 1392 در ایران

درود دوستان

همانطوریکه قبلا هم وعده داده بودم احتمال بروز ناهنجاری جوی به شکل کاهش دما و وقوع پدیده بارش از آخرین هفته شهریورماه لغایت 15 مهر ماه بالاست.

منتظر اطلاع رسانی بعدی سایت هوای مشهد در این خصوص باشید:گل:

tc2w3vzyxzlnps0m0i5.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

درود بر دوست خوبم؛جناب مهندس محمدرضا میری عزیز که میبینم مجددا فعالیتشون رو در این فروم آغاز کردن و از این بابت خیلی خوش حالم:گل::شاد2:

سلام بر محمد عزیز و همه دوستان خوبم و همه عزیزانی که از این به بعد آشنا میشم باهاشون
:گل:
nn77p3ju0wzqsmkuq83.png

آخرین ویرایش:

هواكده

کاربر ويژه
درود دوستان

همانطوریکه قبلا هم وعده داده بودم احتمال بروز ناهنجاری جوی به شکل کاهش دما و وقوع پدیده بارش از آخرین هفته شهریورماه لغایت 15 مهر ماه بالاست.

tc2w3vzyxzlnps0m0i5.jpg

درود

براى كل ايران؟ درضمن اون نوسانات را هم يه توضيح ميدى؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود دوستان

tc2w3vzyxzlnps0m0i5.jpg

درود بر استاد خوبم امیرمحسن عزیز

واووووووووو:تعجب2:

کانتر 546 و فشار 1028!!!!!

دقیقا همون چیزی که موجب بارش برف در زمستان میشه!!!:تعجب2::تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ناراحت:

خراب بشه این بجنورد که هیچ موقع بارش خوبی نداشته و نخواهد داشت

درود محمد جان

نگران نباش این نقشه فعلا در حد پیش فرض هست و در پست بالا هم گفتم این به معنای عدم بارش در سایر نقاط کشور نیست:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
ماشالله سرعت عمل شما در شناسایی بینظیره، دیشب هادی تا من پستاش رو لایک کردم شناساییم کرد، بعدشم سجاد و بعدشم شما محمد جان!
از هادی برای اینکه دیشب باهاش یکم شوخی کردم عذرخواهم:خجالت2:

[MENTION=24668]محمد بجنورد[/MENTION]
[MENTION=24992]aznavar[/MENTION]
[MENTION=24870]heaven1[/MENTION]

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود سعید جان،شوخی کردم،من بجنورد رو مثل شهر خودم مشهد دوست دارم،ولی خب باید قبول کرد که بجنورد در اکثر مواقع بارش کمتری نسبت به مشهد دریافت میکنه،منم باهاش کنار اومدم:گل::احترام:

درود محمد جان

نگران نباش این نقشه فعلا در حد پیش فرض هست و در پست بالا هم گفتم این به معنای عدم بارش در سایر نقاط کشور نیست:گل:

سپاسگزارم:احترام::گل:

انشاالله که بیشتر نقاط کشور بارش خوبی داشته باشن:گل:،منتظر 15 و 25 شهریور میمانیم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ناراحت:

خراب بشه این بجنورد که هیچ موقع بارش خوبی نداشته و نخواهد داشت

درود محمد جان

محمد جان

مطابق با نقشه ها و اگه همه چیز خوب پیش بره 5 مهر شما بارش خوبی خواهید داشت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تقریبا کار نقشه های پیش بینی فصلی که قول صدورش رو برای 15 شهریور دادم داره خوب پیش میره و خوب این دو - سه روز اگه تغییرات عمده ای در نقشه ها رخ نده به امید خدا به موقع حاضر میشه:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا