• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان.
سایت هواشناسی نروژ چرا یهو پیش بینی رو عوض کرد. بی معرفت برف ما رو کامل حذف کرده:

7ivswbbn4wnqqj628vy5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سپاس آقای امیر محسن عزیز:aminkhan:
خواهش میکنم:احترام:
<div id=header>
<div class=top-BlogTitle></div>
<div class=top-menu><div class=BlogTitle><font color="#FF0000"><-BlogTitle-></font></div><div class=Description>
<font color="#FF9900" size="5"><-BlogDescription-></font></div></div>

<-BlogDescription-> همون توضیحات زیر عنوان وبلاگ
کد آبی رنگ رو اضافه کنید مشگل حل میشه و برای تغییر سایز فونت هم میتونید از همون کد بالا مقدار 5 رو تغییر بدید

برای پیدا کردن کد رنگ مورد نظر از سایت های زیر استفاده کنید
http://sirgani.blogsky.com/1385/03/05/post-175
http://www.blog-fa.com/post-80.aspx

یک دنیا ممنونم امیر جان:گل:

انشاء الله که بتونم جبران کنم.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان.
سایت هواشناسی نروژ چرا یهو پیش بینی رو عوض کرد. بی معرفت برف ما رو کامل حذف کرده:

نروژ کاملا پیرو قانون یه روز درمیونه!حتی واس بارش اینجاهم کم و زیاد می کرد!فعلا واس تصمیم گیری زوده...

کدخدا

کاربر ويژه
درود

چه خبر از نقشه ها دوستان؟

امروز حالم خیلی خرابه خیلی جا بدیه بیماستان به چشم دیدم بچه 6 ماهه میخواستن جراحیش کنن کلا ریختم بهم :ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
درود

چه خبر از نقشه ها دوستان؟

امروز حالم خیلی خرابه خیلی جا بدیه بیماستان به چشم دیدم بچه 6 ماهه میخواستن جراحیش کنن کلا ریختم بهم :ناراحت:

سلام و درود فراوان به محمد عزیز. امیدوارم هر چه زودتر غم ها و ناراحتی ها کنار برن و حالت شما اینجوری بشه: :شاد:

کدخدا

کاربر ويژه
سلام و درود فراوان به محمد عزیز. امیدوارم هر چه زودتر غم ها و ناراحتی ها کنار برن و حالت شما اینجوری بشه: :شاد:

خواهش میکنم بهزاد جان :گل:
خیلی عزیزی به مولا واقعا از اخلاق و ادب شما خیلی لذت برم :گل:

امیدوارم هیچ کسی رو کره خاکی سلامتیش به خطر نیوفته:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان .

سامیار عزیز تشکر میکنم بابت عکسای زیبایی که از تگرگ فروردین امسال گذاشتید . واقعا یادش بخیر

کدخدا

کاربر ويژه
سلام محمد جان

جواب ارسال شد.

شما صاحب اختیار هستید . دوست خوب من:گل:

خواهش میکنم استاد نظر لطفتونه :گل:
امیر محسن جان پیش بینی شما برای ما چیه؟کی بارندگی داریم؟چندتا سیستم تو راهه و هوای سردی همراهیش میکنه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا