• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آنومالی بارش در یک هفته گذشته:

casia_anom_weekly.gif

برفی

کاربر ويژه
سلام برهمه واغاز فصل پاییز را به همه تبریک عرض مینمایم امیدوارم که همه جای ایران بارشهای بسیار خوبی دریافت کند

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
یک سوا داشتم می خواستم بدونم بالا خره ما کی شاهد بارش در شهر مشهد خواهیم بود؟:گل:

havashenas

کاربر ويژه
پیشبینی 6 روزه هوای کشور:

(پیشبینی از تاریخ:۹۲/۷/۲ لغایت ۹۲/۷/۷)

بارش:

سه شنبه:رگبار باران در در آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و بارش پراکنده باران در اردبیل و گیلان و غرب مازندران و احتمال رگبار پراکنده در زنجان و شمال کردستان.
چهارشنبه:بارش باران در گیلان و مازندران و گلستان و بارش پراکنده در اردبیل وآذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و احتمال رگبار پراکنده در خراسان شمالی و شمال زنجان و شمال کردستان و شمال قزوین و شمال البرز و شمال تهران(شدت بارش در شرق مازندران و گلستان خواهد بود و بارش تا ۳۰ م م پیشبینی می گردد)
پنجشنبه:بارش باران در گیلان و مازندران و گلستان و بارش پراکنده در اردبیل و خراسان شمالی و شمال زنجان و شمال تهران و شمال سمنان.
جمعه:بارش پراکنده در اردبیل و گیلان و مازندران.
شنبه:بارش پراکنده در اردبیل و گیلان و مازندران.
یکشنبه:بارش پراکنده در اردبیل و گیلان و مازندران.

از نظر دمایی:

سه شنبه:کاهش نسبی دما در نیمه غربی و نیمه جنوبی و افزایش نسبی در نیمه شرقی کشور.
چهارشنبه:کاهش نسبی دما در کل کشور.
پنجشنبه:افزایش نسبی دما در نیمه غربی و نیمه جنوبی و کاهش محسوس دما بین ۵ تا ۸ درجه در نیمه شرقی کشور.
جمعه:افزایش نسبی دما در نیمه غربی و نیمه جنوبی و کاهش نسبی در نیمه شرقی کشور.
شنبه:افزایش نسبی دما در نیمه غربی و نیمه جنوبی و افزایش نسبتا محسوس بین ۳ تا ۵ درجه در نیمه شرقی.
یکشنبه:کاهش نسبتا محسوس دما در نیمه غربی بین ۳ تا ۵ درجه و کاهش نسبی دما در نیمه جنوبی و عدم تغییر دما در نیمه شرقی.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

امروز تا ده و نیم مدرسه بودم{اصلش باید تا 9 میبودم!!}ولی خب شنبه-یکشنبه و دوشنبه تا 2 کلاس دارم،چهارشنبه و پنج شنبه هم که تعطیل!!!

بگذریم...

هوا واقعا مطبوع شده،تغییر فصل کاملا مشهوده،امیدوارم این روند تا پایان سال جاری ادامه داشته باشه{بصورت نرمال پیش بره}،حالا اگه یه چندتا ناهنجاری مثبت بارشی و منفی دمایی هم رخ داد که چه بهتر!!!
biggrinsmiley.gif
blushsmiley.gif

Bojnourd

Weather map, Iran

Current conditions

+24 °C

Mostly clear
Feels Like: +24°
Barometer: 1010.0 hPa
Dewpoint: +14°
Humidity: 53.6%
Visibility: 10 km

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

تهران هوایی به نسبت خوب داره، هنوز آفتاب سوزاننده هست اما به شدت روزهای قبل نمیتابه و در سایه که قرار بگیرید هوا بسیار مطبوع هست.

امیدوارم بارش های خوبی رو در پیش رو داشته باشیم، دریروز بعد از مدتها تونستم دماوند رو از تهران ببینم که دلیلش هم زمانی با غروب خورشید و تابش نوز قرمز بود که عمق نفوذ بیشتری داره، روی قله و دامنه های مرتفع هنوز پر از برف بود.

havashenas

کاربر ويژه
همونطور که دیروز گفتم در شمال آذربایجان غربی رگبار شدید و بارش تگرگ داشتیم که بیشینه بارش کشور به مقدار 18.4 از ایستگاه پلدشت آذربایجان غربی گزارش شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من کلی تجهیزات برده بودم شمال از رعد . برق عکس بگیرم اما با هوای کاملا آفتابی و شرجی مواجه شدم! :خنده2:

havashenas

کاربر ويژه
من کلی تجهیزات برده بودم شمال از رعد . برق عکس بگیرم اما با هوای کاملا آفتابی و شرجی مواجه شدم! :خنده2:

طبق آمار هواشناسی بیشترین روزها و تعداد رعدوبرق در کشور در شمال غرب اتفاق میفته و بهترین جا برای عکس گرفتنه.
به خدا رعدوبرقای هولناکی میزنه که از ترس آدم سر جاش خشک میشه.
فکر کنم سال 86 بود تگرگ بسیار وحشتناک تکاب بارید و بر اثر اصابت صاعقه به شهر کل وسایل برقی یک منطقه از شهر سوخت.و 8 نفرو هم تو روستای یولقون آغاج متاسفانه زده بود.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
طبق آمار هواشناسی بیشترین روزها و تعداد رعدوبرق در کشور در شمال غرب اتفاق میفته و بهترین جا برای عکس گرفتنه.
به خدا رعدوبرقای هولناکی میزنه که از ترس آدم سر جاش خشک میشه.
فکر کنم سال 86 بود تگرگ بسیار وحشتناک تکاب بارید و بر اثر اصابت صاعقه به شهر کل وسایل برقی یک منطقه از شهر سوخت.و 8 نفرو هم تو روستای یولقون آغاج متاسفانه زده بود.

درود بر شما

متاسفانه من بغیر از 3-4 روزی که تبریز بودم سفری به شمال غرب کشور نداشتم، اما برای اخر هفته گذشته برای نوشهر و چالوس پیشبینی رعد و برق شده بود که متاسفانه اتفاق نیفتاد و هوا کاملا آفتابی و شرجی بود.

ضمنا رعد و برق های سمت جنوب هم حسابی قدرتمند هستند، یادم میاد زمانی که دبیرستان میرفتم، یک صاعقه دقیقا پشت دبیرستان در فاصله کمتر از 500 متری به زمین خورد، به راحتی میشد موج انفجاری هوا رو حس کرد! کافی بود 500 متر اینطرف تر میخورد تا تمام بچه ها من جمله خود من رو که از درب دبیرستان بیرون اومده بودیم جزغاله کنه!

havashenas

کاربر ويژه
تصاویر ماهواره ای ابری مارپیچی و بسیار بزرگ و زیبا را بر فراز اروپا نشان می دهد واقعا زیبا و تماشاییست:

ir_ICAO-D_bw.jpg

africa_ir_big_n_old.jpg

satpic.jpg

me.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا