• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز ما خوشحا ل بودیم پیشتر ازاین امیدواربودیم وهستیم

سلام نیما جان

آره اون که 100 درصد آدم همیشه به امید زنده است و اتفاقا بزودی شاخص های مذکور در فاز مثبت قرار خواهند گرفت و اون موقع هست که ما باید خوشحالتر هم باشیم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب حالا ببینیم نوسانات امواج مولفه اتمسفری MJO در چه فاز هست و در آینده به کدامین فاز جا به جا خواهد شد!!!!!!

و البته اثراتش رو هم بررسی خواهیم کرد:

realtimemjo.png

سیبری

کاربر ويژه
بنده حقیر سر تا پا تقصیر نظرم اینه که
به احتمال 100% هفته آینده برف مناطقی مثل گردنه الماس و ارتفاعات بالای 2000 متر گیلان رو سفید پوش میکنه
به احتمال 70% هم برف رو مردم شهرهای مشکین شهر ، کلیبر ، اردبیل و چالدران خواهند دید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
opppppppppppppppppppppppssssssssssssss

اوه فاز 8 MJO اونهم در ماه نوامبر با توجه به فاز خنثی انسو خیلی نا امید کننده است:ناراحت:

sppt4oph4nu9ba265jjb.jpg

خوب حالا ببینیم نوسانات امواج مولفه اتمسفری MJO در چه فاز هست و در آینده به کدامین فاز جا به جا خواهد شد!!!!!!

و البته اثراتش رو هم بررسی خواهیم کرد:

realtimemjo.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب حالا ببینیم پیش بینی ها چی میگن!!!!!

ظاهرا قرار هست که NAo به تدریج روند مثبت شدن در پیش بگیره:

nao.mrf.gif

و اینهم آنومالی فشار سطح دریا برای 11 اکتبر که میدونیم این شاخص مثبت میشه:

epl4x8w54vd2ghi48se9.jpg

با توجه به نقشه بالا یک مرکز کم ارتفاع سرد بر روی دریاچه ارال قرار میگیره که حرکت پاد ساعت گرد داره و استقرار مرکز پر فشار بر روی شرق دریای سیاه با فشار هسته 1030 میلی بار که حرکت ساعت گرد داره و زبانه هاش نواحی شمالی ایران رو در برگرفته ، منجر به ریزش و انتقال هوای سرد عرضهای شمالی ( سیبری) به منطقه ما میشه و دمای هوا تا حدود زیادی کاهش خواهد یافت:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

زمستان خیلی سرد دیگه بی زمستان خیلی سرد؟!

نه بابا خدا اون روز نیاره !!!!!!!!

هنوز کو تا زمستون. من در مورد پیش بینی وضعیت MJO در ماه نوامبر صحبت کردم و شاید تا اون موقع خیلی شاخص ها دچار تغییر بشن.

نگران نباش دوست من

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک چیز دیگه خیلی مقوله کاهش دما رو پر رنگ میکنه این هست که در همون ایامی که در بالا گفتم AO هم قرار هست که مثبت بشه مه منجر به تشدید کاهش دما در سطح کشور میشه:

ao.sprd2.gif

aliwinter

Banned

نه بابا خدا اون روز نیاره !!!!!!!!

هنوز کو تا زمستون. من در مورد پیش بینی وضعیت MJO در ماه نوامبر صحبت کردم و شاید تا اون موقع خیلی شاخص ها دچار تغییر بشن.

نگران نباش دوست من

من نگران نیستم یقین دارم.پاییز شمال نباید اینقدر بارش داشته باشه ؛ هروز هم شدیدتر از دیروز بشه امیدوارم موج ها تضعیف بشن؛میترسم همه بباره زمستون باد میل کنیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

من نگران نیستم یقین دارم.پاییز شمال نباید اینقدر بارش داشته باشه ؛ هروز هم شدیدتر از دیروز بشه امیدوارم موج ها تضعیف بشن؛میترسم همه بباره زمستون باد میل کنیم.

بنظرم من و بر اساس آمار و تایید دوستان همشهری شما بر بارش ترین ماهها در سواحل دریای کاسپین، ماههای مهر- ابان و آذر هستند.

ایا اینطور نیست علیرضا جان؟

aliwinter

Banned

بنظرم من و بر اساس آمار و تایید دوستان همشهری شما بر بارش ترین ماهها در سواحل دریای کاسپین، ماههای مهر- ابان و آذر هستند.

ایا اینطور نیست علیرضا جان؟

شهریور ابان آذر به نظر من.
البته این ربطی به حرف من نداره.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطلبی در ارتباط با مطالبی که در بالا گذاشتم:

دوستان به نظر من بهترین روش برای بررسی تاثیرات نوسانات شاخص ها مشاهدات خود ما هست که در ایران در حال زندگی هستیم و من مطالب بالا رو براساس تغییرات و نوسانات شاخص ها در روزهای پیشرو و نقشه ها آنومالی و اون چیزی که خودم برداشتم کردم ، خدمت تون ارائه دادم ، یک وقت برای دوستان سوء برداشت نشه و یقین بدونید که برای من مشاهدات از درجه اهمیت بالایی برخودار هست فازغ از هرگونه سوء برداشت و سوء تفاهم و یا مسئله غرب و یا شرق ایران.

چنانچه روی فرا برسه که شاخص منفی نوسانات NAO و َAO نوید روزهای پر بارش و یا سرد رو در ایران بده دقیقا یقین بدونید با بررسی دقیق و ارائه مدارک و با افتخار این اطلاعات رو تقدیم به شما دوستان خوبم خواهد کرد.

چون اعتقاد من بر این هست که در این دنیا و خصوصا در اقلیم هیچ چیز ثابت و قطعی وجود نداره!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آپدیت جدید نقشه های GFS روند کاهش دما در ایران و خصوصا نیمه شمالی از 9 اکتبر آغاز میشه و در شامگاه 12 اکتبر به اوج خود خواهد رسید ولی این پایان کار نیست:شاد::شاد2:

u6uc6drkimwlhl55cgvs.jpg

7ia7retz6h8ta6xgup.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میدونم هنوز خیلی زوده ولی شکل گیری این الگو در 14 اکتبر بسیار امیدوار کننده است به شرط اینکه NAO و AO iهمچنان در فاز مثبت و یا حداقل خنثی باقی بمونند:

آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار- 14 اکتبر 2013

6t2slmr2x8sr7pwhlso.jpg

برفی

کاربر ويژه
سلام بر همگی بلاخره ابان ماه واذردمای هوا وبارشها به ویژه در غرب ومرکز وهمچنین جنوب غرب چگونه خواهد بود

برفی

کاربر ويژه
میدونم هنوز خیلی زوده ولی شکل گیری این الگو در 14 اکتبر بسیار امیدوار کننده است به شرط اینکه NAO و AO iهمچنان در فاز مثبت و یا حداقل خنثی باقی بمونند:

آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار- 14 اکتبر 2013

6t2slmr2x8sr7pwhlso.jpg

سلام اقای مهندس میشه این نقشه را به زبون ساده براما بیسوادا توضیح بدید ممنون میشم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
16 اکتبر و یورش مجدد زبانه های پر فشار اروپایی به سمت سواحل غربی کاسپین!!!!!!!!!!!!!!

cjosm7p26tc09zaq45l.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام اقای مهندس میشه این نقشه را به زبون ساده براما بیسوادا توضیح بدید ممنون میشم

سلام

این نقشه یعنی کاهش ارتفاع ژئو پتانسیل در منطقه ما+ تضعیف زبانه های پر فشار جنب حاره ای+ کاهش دما+ عمیق شدن یک ناوه به شرق مدیترانه+ تشدید بارشها در سواحل دریای کاسپین+تاوایی مثبت در شرق مدیترانه و غرب خاورمیانه( ناپایدار شدن تراز میانی جو)

7j4342qjok2snobjrl7.jpg

در ضمن امضای شما خیلی زیباست ولی اندازه عکس خیلی بزرگه ، اگه لطف کنید ویرایش کنید و کوچکترش کنید از تون خیلی ممنون میشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا