درود دوستان عزیز
مطابق با آخرین آپدیت نقشه های آنومالی سامانه پیش بلند مدت CFS V2 ، بارشهای پاییزی و فراگیر از هفته اول آبان ماه 1392 از سمت غرب و شمال غرب کشور آغاز خواهد شد.
برای دسترسی به نقشه ها بر روی لینک زیر کلیک نماید:
http://mashhadmeteo.ir/post/208
سلام
امیر جان پیش بینی ژاپن به نظر من به نسبت سایر پیش بینی ها مثلا همین هواشناسی کرمانشاه که گاها 180 درجه برعکسه خیلی دقتش بالاتره و حداقل در پیش بینی سه ماهه منو راضی می کنه...
برای به دست آوردن یک شمای کلی بسیار مفیده..مثلا با اکثر پیش بینی ها مبنی بر کم بارش بودن اوایل پاییز و بهبود تدریجی اوضاع هم خونی داره
البته ناگفته نمونه که به دلیل اهمیت زیادی که برای برخی پارامترها قایل میشه اشتباهاتی داره که به نظرم قابل اغماضه.
فقط از جنبه نظر دادن بود حمل بر بی ادبی نشه لطفا
امیر محسن خان شما بفرما به من که اگه بخواییم یک پیش بینی فصلی اراعه بدهیم چکار باید بکنیم؟ چه چیزهای رو باید مد نظر بگیریم؟:گل:اصلا فقط باید با نقشه های خارجی این کارو کرد؟یانه خودمون هم میتونیم؟
علیرضا جان
متاسفانه ما در این زمینه نه نوآوری داریم و نه امکانات و چاره ای نیست جز اینکه از خدمات و اطلاعات کشورهای دیگه بهر ببریم.
تو ایران در مقاطع مختلف بیس پیش بینی فصلی متغیر بوده!!!!!!
یکبار UK met office ، نوبت بعد COLA (IR و اینبار هم هواشناسی ژاپن!!!!!!!!!!!
و خوب اگه کسی هم بصورت فردی بخواد اینکار رو انجام بده که دیگه بسته به خلاقیت اون فرد هست.
به نظر من کشور ما از لحاظ پیش بینی فصلی خیلی سخته! چرا که فاکتورهای بسیاری موثره ولی هیچ کدوم غالب نیست!و با توجه به ضعف اطلاعات موجود در کشور کار بیش از پیش سخت تر می شه!پیش بینی فصلی مقدماتی می خواد ک در ابتدا به کارهای تیوری زیادی نیاز داره تا اولویت هتا مشخص شه و بعد به کمک اون ها پیش بینی انجام شه...چیزی که در کشور ما یا انجام نشده و یا تازه شروع شده و تامراحل سعی و خطا طی شه پیش بینی درستی نمی بینیم...امیر محسن خان شما بفرما به من که اگه بخواییم یک پیش بینی فصلی اراعه بدهیم چکار باید بکنیم؟ چه چیزهای رو باید مد نظر بگیریم؟:گل:اصلا فقط باید با نقشه های خارجی این کارو کرد؟یانه خودمون هم میتونیم؟