• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
%D8%A7%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%87%2010%20%D9%85%D9%87%D8%B192.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

مطابق با آخرین آپدیت نقشه های آنومالی سامانه پیش بلند مدت CFS V2 ، بارشهای پاییزی و فراگیر از هفته اول آبان ماه 1392 از سمت غرب و شمال غرب کشور آغاز خواهد شد.

برای دسترسی به نقشه ها بر روی لینک زیر کلیک نماید:
http://mashhadmeteo.ir/post/208

aliwinter

Banned
درود دوستان عزیز

مطابق با آخرین آپدیت نقشه های آنومالی سامانه پیش بلند مدت CFS V2 ، بارشهای پاییزی و فراگیر از هفته اول آبان ماه 1392 از سمت غرب و شمال غرب کشور آغاز خواهد شد.

برای دسترسی به نقشه ها بر روی لینک زیر کلیک نماید:
http://mashhadmeteo.ir/post/208

پس درود برتو:گل::شاد2:

tima ir

کاربر ويژه
پیش بینی دما فورکا برای فردا سرخس 44 c ابادان 41 c
مشهد 38 گرگان 36 رشت 35 تهران
31 اردبیل 29

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با نقشه های امشب بعد از 6 اکتبر دمای هوا در سطح کشور به شکل محسوسی کاهش خواهد یافت و این کاهش دما در بازه زمانی 10 الی 12 اکتبر در شمال شرق ایران به اوج خواهد رسید:شاد2::شاد:

آنومالی تراز 500 میلی بار - ظهر 12 اکتبر

61ob2oiifb5gehycmo0.jpg

آنومالی دما بامداد 12 اکتبر:

1b2ptttr9i1m8unww9u.jpg

آنومالی دمای سطح زمین در ظهر 12 اکتبر:

eei6m58l1enrjho1unu.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
فردا به تدریج جهت وزش باد کاملا جنوبی میشه.
وضعیت فعلی:

qk3jzm5hmq5unt4ug7o4.jpg

فردا:

smukofct4km5z7nqk6.jpg

p64y45az7pd7u5t4tiyx.jpg

اینم غروب جمعه و بامداد شنبه که دوباره وزش باد شمالی میشه:

p3qnczcbigdq3jeh88.jpg

zylh56d2cgcyax7ojhuf.jpg

fq0bvl9sypfvbmzyw6.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
امیر جان پیش بینی ژاپن به نظر من به نسبت سایر پیش بینی ها مثلا همین هواشناسی کرمانشاه که گاها 180 درجه برعکسه خیلی دقتش بالاتره و حداقل در پیش بینی سه ماهه منو راضی می کنه...
برای به دست آوردن یک شمای کلی بسیار مفیده..مثلا با اکثر پیش بینی ها مبنی بر کم بارش بودن اوایل پاییز و بهبود تدریجی اوضاع هم خونی داره
البته ناگفته نمونه که به دلیل اهمیت زیادی که برای برخی پارامترها قایل میشه اشتباهاتی داره که به نظرم قابل اغماضه.
فقط از جنبه نظر دادن بود حمل بر بی ادبی نشه لطفا :)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام علی عزیز

خواهش میکنم این چه حرفیه دوست خوبم ، من واسه نظر شما دوستان ارزش زیادی قائل هستم.

راستش در مورد پیش بینی ژاپن ، من فقط یک مقدار سر پیش بینی دمایی که واسه زمستون ارائه داده بود مشکل داشتم و واسم عجیب بود!!!

هر چند که میدونم در آپدیت جدید وضعیت دمایی زمستون رو قطعا تغییر خواهد داد و اگر اینکار رو نکنه واقعا باید بررسی کنیم ببینیم از چه منابعی استفاده کرده.

خیلی خوشحالم که با نظرات خوب و مفیدتون مایه دلگرمی من میشید:گل::دوست:

سلام
امیر جان پیش بینی ژاپن به نظر من به نسبت سایر پیش بینی ها مثلا همین هواشناسی کرمانشاه که گاها 180 درجه برعکسه خیلی دقتش بالاتره و حداقل در پیش بینی سه ماهه منو راضی می کنه...
برای به دست آوردن یک شمای کلی بسیار مفیده..مثلا با اکثر پیش بینی ها مبنی بر کم بارش بودن اوایل پاییز و بهبود تدریجی اوضاع هم خونی داره
البته ناگفته نمونه که به دلیل اهمیت زیادی که برای برخی پارامترها قایل میشه اشتباهاتی داره که به نظرم قابل اغماضه.
فقط از جنبه نظر دادن بود حمل بر بی ادبی نشه لطفا :)

aliwinter

Banned
امیر محسن خان شما بفرما به من که اگه بخواییم یک پیش بینی فصلی اراعه بدهیم چکار باید بکنیم؟ چه چیزهای رو باید مد نظر بگیریم؟:گل:اصلا فقط باید با نقشه های خارجی این کارو کرد؟یانه خودمون هم میتونیم؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن خان شما بفرما به من که اگه بخواییم یک پیش بینی فصلی اراعه بدهیم چکار باید بکنیم؟ چه چیزهای رو باید مد نظر بگیریم؟:گل:اصلا فقط باید با نقشه های خارجی این کارو کرد؟یانه خودمون هم میتونیم؟

علیرضا جان

متاسفانه ما در این زمینه نه نوآوری داریم و نه امکانات و چاره ای نیست جز اینکه از خدمات و اطلاعات کشورهای دیگه بهر ببریم.

تو ایران در مقاطع مختلف بیس پیش بینی فصلی متغیر بوده!!!!!!

یکبار UK met office ، نوبت بعد COLA (IR و اینبار هم هواشناسی ژاپن!!!!!!!!!!!

و خوب اگه کسی هم بصورت فردی بخواد اینکار رو انجام بده که دیگه بسته به خلاقیت اون فرد هست.

aliwinter

Banned

علیرضا جان

متاسفانه ما در این زمینه نه نوآوری داریم و نه امکانات و چاره ای نیست جز اینکه از خدمات و اطلاعات کشورهای دیگه بهر ببریم.

تو ایران در مقاطع مختلف بیس پیش بینی فصلی متغیر بوده!!!!!!

یکبار UK met office ، نوبت بعد COLA (IR و اینبار هم هواشناسی ژاپن!!!!!!!!!!!

و خوب اگه کسی هم بصورت فردی بخواد اینکار رو انجام بده که دیگه بسته به خلاقیت اون فرد هست.

ولی ما شمارو داریم که امیر کوروش جانم داریم(چرا نمیاد شمارشو کسی داره بده خصوصی ,کارش دارم:گل:)مهردادو داریم محسن خانو داریم و....(ببخشید یادم رفته) همشونبه تنهایی پیش بینی فصلی میسازند. :گل::گل:
شب بخیر,
:41::41:

نیما 68

کاربر ويژه
سلام امیر جان یکم نوامبر سایت accuweather
واسه مشهد باران به همراه برف rain mixid with snow اعلام کرده

ali.doosti

کاربر ويژه
به نظر من کشور ما از لحاظ پیش بینی فصلی خیلی سخته! چرا که فاکتورهای بسیاری موثره ولی هیچ کدوم غالب نیست!و با توجه به ضعف اطلاعات موجود در کشور کار بیش از پیش سخت تر می شه!پیش بینی فصلی مقدماتی می خواد ک در ابتدا به کارهای تیوری زیادی نیاز داره تا اولویت هتا مشخص شه و بعد به کمک اون ها پیش بینی انجام شه...چیزی که در کشور ما یا انجام نشده و یا تازه شروع شده و تامراحل سعی و خطا طی شه پیش بینی درستی نمی بینیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا