• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
تشکر فراوان از جناب دکتر بهروز عزیز. :گل:

امروز رکورد دمایی روز 3 اکتبر رشت شکسته شد. طبق آمار، بیشترین دمایی که در 3 اکتبر واسه رشت ثبت شده دمای 30 درجه سانتی گراد 3 اکتبر 2010 بود. البته تاکید می کنم که این آمار مربوط به رکوردهای روزانه است.
t68u2fdak6sld9wq5cqi.jpg

قدرت گرم باد در سواحل کاسپین رو ببینید که چطور تمام رکوردهای روزانه (بیشترین دما، کمترین فشار سطح دریا، کمترین رطوبت) 3 اکتبر رو جا به جا کرده. البته اینم بگم که عملا امروز وزش باد چندانی نداریم و تنها جریانات جنوبی و سیستم کم فشار این شرایط رو بوجود آورده.

zvg9yt3x9csdvcs910a.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

یک دست مریزاد به بهروز عزیز بابت توضیحی که لطف کردن دادن باید گفت.

تهران هوای بسیار بدی پیدا کرده، توده های گرد و غبار دقیقا از روی عراق وارد کشور میشن و به تهران میرسن، الان بیرون بودم، هوا بقدری بد بود که میشد خاک رو در هوا جس کرد!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
نقشه های CFSv2 همچنان به بهار سرد و پر بارش اعتقاد راسخی دارند:شاد2::شاد:

jlox108v19066mxkp4n.jpg

سلام.
وضعیت هوا برای زمستان چگونه خواهد بود؟
آیا مثل بهار که نقشه اش را در بالا زده اید زمستان نیز سرد و پربارش خواهد بود؟:گل:

aliwinter

Banned
قدرت گرم باد در سواحل کاسپین رو ببینید که چطور تمام رکوردهای روزانه (بیشترین دما، کمترین فشار سطح دریا، کمترین رطوبت) 3 اکتبر رو جا به جا کرده. البته اینم بگم که عملا امروز وزش باد چندانی نداریم و تنها جریانات جنوبی و سیستم کم فشار این شرایط رو بوجود آورده.

zvg9yt3x9csdvcs910a.jpg

سشوار انگار به طرف ما گذاشتن!!:خنده2:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ :11/7/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسی آخرین نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده استقرار جوی نسبتا پایدار طی 72 ساعت آینده بر روی استان خراسان رضوی می باشد که پیامد آن برای استان آسمانی صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد و گرد و غبار می باشد .ضمنا طی این مدت در سطح استان افزایش نسبی دما پیش بینی می شود و اما انتظار داریم از روز یک شنبه هفته آتی با شمالی شدن جریانات بر روی استان کاهش تدریجی دما را در سطح استان خصوصا در نیمه شما لی شاهد باشیم . بر این اساس:

پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
پنجشنبه 11/7/1392
جمعه 12/7/1392
شنبه 13/7/1392

نواحی شمالی

صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد
( در برخی نواحی گاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید ) در بعد از ظهرافزایش ابر

صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار ، دربعد ازظهردرپاره ای نقاط رشد ابر
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار ، دربعد ازظهردرپاره ای نقاط رشد ابر

نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و گرد وغبار، در برخی نواحی در بعد از ظهرافزایش ابر
صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار

نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار
صاف تا کمی ابری در برخی نواحی گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار
صاف تا کمی ابری در برخی نواحی گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار

شهرستان
مشهد
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
15
36
16
35
17
36
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در24ساعت گذشته جوین با حداقل دمای 11درجه سانتیگراد خنک ترین و سبزوار با حداکثر دمای 35 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد15 و31 درجه سانتیگراد بوده است .
طی24 ساعت گذشته بارندگی از ایستگاههای هواشناسی استان گزارش نشده است .

pokerface

متخصص هواشناسی
17 نفر الان کاربر ان داریم ولی من جواب خود رو هنوز نگرفتم.
میشه بگید چرا کسی مختصات رو نمیده؟؟؟
:گل:

شهاب جان یک راه این هست که در گوگل Iran رو سرچ کن ،اولین هیت wikipedia هست.بازش کن و در قسمت geography مختصات رو نوشته
راه دیگه استفاده از روش سعی‌ و خطا هست میتونی‌ در اون صفحه مرتب عدد‌های مختلفو امتحان کنی‌ و با دونستن جغرافیایی جهان به ایران برسی‌
راه دیگه اینه که یکی‌ از نقشه‌های منو سیو کنی‌ و مختصات ایرانو ازش در بیاری
راه دیگه این هست که خودم بهت بگم که اینکارو در صورتی‌ می‌کنم که از راه‌های بالا به نتیجه نرسی
ارادتمند تو

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
شهاب جان یک راه این هست که در گوگل Iran رو سرچ کن ،اولین هیت wikipedia هست.بازش کن و در قسمت geography مختصات رو نوشته
راه دیگه استفاده از روش سعی‌ و خطا هست میتونی‌ در اون صفحه مرتب عدد‌های مختلفو امتحان کنی‌ و با دونستن جغرافیایی جهان به ایران برسی‌
راه دیگه اینه که یکی‌ از نقشه‌های منو سیو کنی‌ و مختصات ایرانو ازش در بیاری
راه دیگه این هست که خودم بهت بگم که اینکارو در صورتی‌ می‌کنم که از راه‌های بالا به نتیجه نرسی
ارادتمند تو
بهروز جان از راهنمایی های شما بسیار سپاسگزارم.
این که میگن خواستن توانستن هست واقعا دمشون گرم بوده که چنین حرفی زدن.
بلاخره موفق شدم.
تشکر.
CTEST138079456723410.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
لینک سایت رو هم میدی ؟

ما اینجا فقط ماهیگیری یاد میدیم ولی ماهی به دست تون نمیدیم:سوت:

این موضوع بالا رو من باب مزاح عرض کردم.

ولی واقعا با یک سرچ کوچیک در گوگل سرچ میشه اطلاعات مفیدی بدست آورد.

اگه یه ذره تلاش کنید موفق میشید:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دمای مشهد به 35 درجه رسید. چه میکنه این دمای مشهد در اینروزها!!!!!!!!!!!!!

خدا کنه زمستونش لااقل از اونوری رکورد بزنه!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سرخس 43+ درجه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[h=4]Current weather observation
The report was made 14 minutes ago, at 10:00 UTC
Wind 7 km/h from southwest
Temperature 43°C
Humidity 6%
Pressure 1005 hPa
Visibility 8000 m
Clear sky

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چه میکنه این کمفشار!!!!

همین الان به مادرم زنگ زدم گفت داریم میپزیم!!!خودمم تا دقایقی دیگر عازم گرگانم!!!

:سکوت::52::138::97:

dmbyc5r85yi8y3krnkz.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا