• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
شدت بارش ها بسیار زیاد هست. طی همین یک ساعت 10 میلیمتر بارون باریده و الان که رفتم دوباره بارش رو اندازه گیری کردم حدود 21 میلیمتر بود که البته هنوز 23.4 میلیمتر کمتر از مقدار بارش فرودگاه تا 9 صبح هست!

سیبری

کاربر ويژه
هموطنان در شهر مرغاب هم روزهای سردی رو خواهند داشت

8lfqdpf96myqrt45ipax.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
مقادیر بارش تا 9 صبح به میلیمتر:
آستارا: 87.2
بندر انزلی: 66.2
تالش: 59.5
فرودگاه رشت: 44.4 (بارش فرودگاه منو شگفت زده کرد. بیشتر از 30 میلیمتر با ما فرق داره. دلیلش هم تفاوت شدت بارش و هم زمان شروع بارش هست)
کشاورزی رشت: 3.2 (تفاوت بارش دو ایستگاه رشت خیلی زیاده!)
کیاشهر: 26.4
لاهیجان: 4.4
ماسوله: 5.5

سلام بر بهزاد عزیز
تبریک بابت بارشهای خوب پاییزی
داداشی منبع امار ایستگاها از کجاست؟

Dr.ben

کاربر ويژه

Dr.ben

کاربر ويژه
شدت وزش باد بیشتر شده و بارش همچنان با شدت ادامه داره. ظرف باران سنجی من از 9 صبح تا حالا هر 1 ساعت حدود 10 میلیمتر بارش ثبت میکنه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز

تبریک به بهزاد و محمود عزیز و همه دوستانی که در شهر و دیارشون در حال حاضر با بارش زیبای پاییزی باران همراه هستند

پیش بینی باران و برف در فریمهای بارش 6 ساعته برای امروز:

z2vzlsizx055lf7g0ksw.jpg

c49rp6b8ql9ksn7goce9.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با نقشه های بالا امروز ارتفاعات مشرف به استان البرز و قزوین در رشته کوه البرز در حدود 5 الی 15 میلیمتر بارش رو به شکل برف در فریم بعدی تجریه خواهند کرد( بیشترین برف حاصل از این سامانه در این نقطه رخ خواهد داد

روح ا...

New member
سلام بر تمام دوستان بچه ها سامانه که قرار از شنبه از سمت غرب کشور واردبشه بنظرتون سامانه فعالی هست یا نه:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
تشکر امیر محسن عزیز. فرودگاه رشت تا ساعت 9 صبح حدود 75 میلیمتر فاصله داشت برای رسیدن به مجموع بارش 400 میلیمتر در ماه اکتبر. از ساعت 9 صبح تا 11 من حدود 22 میلیمتر بارش ثبت کردم. اگه فرودگاه همین مقدار باریده باشه که به امید خدا بیشتر از این باریده، یه 53 میلیمتر ناقابل دیگه می خواد! چقدر حساب و کتاب کردم! :خنده1: :شاد:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در اثر فعالیت سامانه نو از روز اواخر وقت روز شنبه بارشهای در استانهای غربی و جنوبی غربی کشور آغاز میشه:

مثلا هموطنان عزیز در شهر های دزفول- کرمانشاه- سنندج- همدان- ارومیه - اراک -استان ایلام و غرب کردستان اولین دشت رو از این سامانه جدید در اواخر وقت شنبه و بامداد یکشنبه خواهند داشت:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اولین فریم از بامداد یکشنبه:

اون محدوده بارش برف در استان تهران منظور بارش برف در البرز هست و نه شهر تهران:

tkpkohjwd1z90dqaelx.jpg

روح ا...

New member
در اثر فعالیت سامانه نو از روز اواخر وقت روز شنبه بارشهای در استانهای غربی و جنوبی غربی کشور آغاز میشه:

مثلا هموطنان عزیز در شهر های دزفول- کرمانشاه- سنندج- همدان- ارومیه - اراک -استان ایلام و غرب کردستان اولین دشت رو از این سامانه جدید در اواخر وقت شنبه و بامداد یکشنبه خواهند داشت:گل:

بارش های تهران از کی شروع میشه

Dr.ben

کاربر ويژه
سلوم
بارش باران یهو پراکنده شد!
2.gif
41.gif

دما15

سلام علی جان.
اینجا قدری از شدت بارش کاسته شده ولی میشه گفت همچنان شدت خوبی داره. فرودگاه دقایقی قبل همچنان heavy rain گزارش کرده و دما با یک درجه کاهش رسیده به 14 درجه:

[h=4]Current weather observation
The report was made 6 minutes ago, at 08:00 UTC
Wind 06 kt from north
Temperature 14°C
Humidity 94%
Pressure 1030 hPa
Visibility 1800 m
Broken clouds at a height of 700 ft
Few clouds at a height of 1000 ft , Cumulonimbus.
Overcast at a height of 6000 ft
heavy rain

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بیشترین برف حاصل از فعالیت سامانه شمالی در روز جمعه یعنی فردا در بخشهایی ازالبرز غربی در محدود استان البرز و در گذرگاه کوهستانی بین گیلان و اردبیل به زمین خواهد نشست.

نقشه ارتفاع بارش برف به سانتیمتر در بامداد روز جمعه:

uy7hcrrzn1hte66eea2.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا