• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب در مورد این سامانه هفته آینده همه جا در موردش صحبت شده و احتیاجی نیست که زیاد نسبت بهش حساس بشیم و به امید خدا سر آغازی بر بارشهای قابل توجه در غرب و جنوب غرب کشور خواهد بود.

ولی خوب همه شما می دونید که من عاشق رصد سامانه ها با زمانی دور تر هستم و امشب باید بگم که از 12 نوامبر باید منتظر هوای سرد و بارش خوبی در سطح کشور باشیم.

امشب نقشه های این سامانه رو در اولین فرصت میذارم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینبار سرمای شدیدی از سمت شمال غرب قرار هست که وارد کشور بشه که سرتا سر نیمه شمالی و حتی مناطقی مرکزی و جنوبی کشور رو تحت پوشش خودش قرار بده.

با این نقشه ها از 11 تا 15 نوامبر باید منتظر هوای سردی در سطح کشور باشیم!

tima ir

کاربر ويژه
سلام تیما جان
بارش مشهد رو تبریک میگم
آخه قوچان خبری نبوده که خبری از ما بشه:خنده1:

محسن جان امیدوارم شرایط خوب بارش در همه جای ایران عزیز و ازجمله شهر قوچان در روزهای اینده بهتر بشه و باز هم خدا رو شکر که این سیستم در مشهد و شهرهای دیگه واقعا گل کاشت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر خان میزان باران دانشگاه فردوسی چقدر بوده:زبون:

سلام دوست عزیز

والا من مشهد نبودم و نمی تونم تخیمن بزنم و به ایستگاه باران سنجی دانشگاه هم دسترسی ندارم ولی مطابق با آمار باران سنجی راهسازان عزیز و فرودگاه همون حول و حوش 15 میلیمتر باید باریده باشه.:گل:

سیبری

کاربر ويژه
محسن جان امیدوارم شرایط خوب بارش در همه جای ایران عزیز و ازجمله شهر قوچان در روزهای اینده بهتر بشه و باز هم خدا رو شکر که این سیستم در مشهد و شهرهای دیگه واقعا گل کاشت

ایشالله تیما جان

خصوصا که داره نوامبر شروع میشه که قوچان خاطره های خیلی خوبی ازش داره

سیبری

کاربر ويژه
هر کی گفت قوچان تو نوامبر 2011 (یعنی تقریبا آبان) سال90 چقدر باریده و چند روز برفی ! داشته؟

سیبری

کاربر ويژه
احتمالا تعداد روزهای برفی نوامبر 2011 قوچان یه رکورد باشه برای ماه نوامبر تو شهرهای ایران

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با نقشه های امشب بارش برف از بامداد یکشنبه 5 نوامبر از شمال آذربایجان ها آغاز میشه و هر چه جلوتره میره استانهای بیشتری رو درگیر خواهد کرد:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمالا تعداد روزهای برفی نوامبر 2011 قوچان یه رکورد باشه برای ماه نوامبر تو شهرهای ایران

سلام حاج محسن

خوبی؟

دقت کردی چند وقته وضع قوچان جالب نیس؟!!!!!

علتش رو میدونی چی بود؟

چون ایمانت ضعیف شده بود. حالا قصد توبه کردن نداری؟

سیبری

کاربر ويژه
خوب خودم میگم

قوچان نوامبر 2011
120 میل بارش و 11 روز برفی!

5a2sepqpd5xi47tph9s.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نه امیر جان :گل:
راستی عکسای برفی هزار مسجد عالی بودن:گل:

ممنون محسن جان

فکر میکنم هزار مسجد امروز برف سنگینی باریده باشه . بهر حال اون عکسها واسه کمر کوهها بودند و قله ها اصلا قابل رویت نبودند و گرنه میشد عکسهای زیبا و خاطره انگیزی گرفت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا