• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
یکشنبه شب و بامداد دوشنبه فریم های بارشی خراسانها خواهد بود که بارش قابل ملاحظه ای را دت خواهند کرد

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!96!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013103100!!chart.gif

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!108!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013103100!!chart.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

عربستان بهارش کم آباد بود و حالا نوبت پاییزش لابد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

168-336 ساعت آینده:

90011519177074523149.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
بارشها برای شمال کشور چطور پیش بینی میکنید محمود جان؟
سلام بر علی
والا بدلیل رخنه زبانه های پرفشار مهاجر اروپای شرقی (نه خودش) وحرکت سریعی که داره دو روز بیشتر در خدمتش نیستیم و این خود تاسف باره البته وجود این پرفشار دلیل اصلی تقویت سامانه جنوبغربی و غربی در سطح کشوره
ما در سواحل خزر از جمعه شب تا اواخر یکشنبه ابرناکی و بارش داریم مقادیر بارش بین 20-30 میلی متر می تونه در نوسان باشه که در نواحی ساحلی از این هم می تونه بیشتر گزارش بشه

سیبری

کاربر ويژه
سلام بر علی
والا بدلیل رخنه زبانه های پرفشار مهاجر اروپای شرقی (نه خودش) وحرکت سریعی که داره دو روز بیشتر در خدمتش نیستیم و این خود تاسف باره البته وجود این پرفشار دلیل اصلی تقویت سامانه جنوبغربی و غربی در سطح کشوره
ما در سواحل خزر از جمعه شب تا اواخر یکشنبه ابرناکی و بارش داریم مقادیر بارش بین 20-30 میلی متر می تونه در نوسان باشه که در نواحی ساحلی از این هم می تونه بیشتر گزارش بشه

محمود جان نظر شما در مورد سامانه سرد 12 نوامبر چیه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیگه وقتش این پیش بینی رو بذارم.

مدل پیش بینی فصلی اروپایی ECMWF در روز 16 اکتبر این پیش بینی رو برای ماه نوامبر 2013 ارائه داد!!!!

هرچند که در پیش بینی فصلی 15 شهریور 1392 وب سایت هوای مشهد شانس پر بارشی رو برای نواحی جنوب و جنوب شرق در نظر گرفته بودم ولی چون مدل هواشناسی کرمانشاه و پژوهشکده اقلیم شناسی ایران اعلام کرده بودند که جنوب شرق در پاییز پیشرو بارش کمتر از نرمال داره ، منو هم دو دل و دچار شک و تردید کرده بودند ولی این چند روز که نقشه ها رو بالا و پایین کردم دیدم نه مدل ECMWF و CFS V2 و پیش بینی فصلی وب سایت هوای مشهد محق بودند!!!!!

14565308516588391838.png

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
شروع بارش ولی فکر نکنم زیاد بباره...احتمالا امشب یه بارش دلچسب بیاد هوا یه کم خنک تر شه ببینیم...

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان یک نظر سنجی غیر رسمی !

در اولین روزهای ماه اکتبر 2013 مدلهای معتبر هواشناسی این پیش بینی ها رو برای ماه نوامبر ارائه دادند!

حالا بنظر شما کدام یک از این مدلها با عنایت به بارشهای پیشرو قرار هست محقق بشه!

خواهش میکنم همه دوستان در این بحث شرکت کنند و نقطه نظرات شون رو خصوصا اگه دلیل خاصی هم داره بدون اینکه خجالت بکشن با همه ما در میون بذارند.

بنظر من امسال ساال خیلی خاصی در اقلیم ایران در طول سالیان گذشته است:

skill_CFSv2_ensemble_prate_lead1.png

skill_CMC1_ensemble_prate_lead1.png

skill_CMC2_ensemble_prate_lead1.png

skill_GFDL_ensemble_prate_lead1.png

skill_NASA_ensemble_prate_lead1.png

skill_NCAR_ensemble_prate_lead1.png

skill_NMME_ensemble_prate_lead1.png

سلام خدمت دوستان عزیز.
منم اومدم در سرنوشت خود مشارکت کنم!
من که همیشه به مدل CFSv2 علاقه داشتم. این هم آخرین آپدیت CFSv2 برای ماه نوامبر هست که ساعاتی قبل صادر شده و توش شرایط بارش در غالب نقاط کشور بسیار مناسب پیش بینی شده:

22382698190701273074.gif

70158607288361153607.gif

بعد از CFSv2 هم به مدل های NASA و NCAR رای میدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا