• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش تجمعی ظرف 3 ساعت گذشته:

i2f5c2i8f9ieymghtzv6.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جان

یکی از بهترین پیش بینی هایی که در ظرف روزهای اخیر دیدم دقیقا همینی هست که شما در انجمن به اشتراک گذاشتید. اون پیک بارش در جنوبغرب کشور خیلی جدیه و به احتمال خیلی زیاد محقق میشه.

سلام بر امیرمحسن عزیـــــــــــــــــــــزمان
لینک این نقشه رو از جناب فولادی به یادگار داشتم و گفتم اینجا به اشتراک بذارم
انشالله که محقق بشه و جنوبغرب کشورمون هم بارشهای خوبی دریافت کنه

[MENTION=27250]Fooladi[/MENTION]

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز و شب تون بخیر باشه.

همانطوریکه حدس میزدم و در همین انجمن هم قبلا نوشته بودم متاسفانه بارشها اونطوریکه نقشه ها نشون می دادند ، آنچنان جدی نبود، بنظر من وقتی در یک سامانه خبری از جریانات سرد و مرطوب شمالی نباشه ، خبری از بارش سراسری هم نیست!

در واقع بهترین سامانه ها در ایران سامانه های دولبه ترکیبی از شمال و جنوب هستند که منجر به بارش سراسری در ایران میشن.

جالبه که دیروزکه با بهزاد عزیز صحبت میکردیم به این نتیجه رسیدیم که بارش در غرب استان گیلان در ابتدای فعالیت سامانه از شدت بیشتری نسبت به سایر نقاط ایران برخوردار هست که محقق هم شد.

ولی دوستان چرا اینهمه نا امیدی!!!!!!!

بنظر من همینکه اولین بارون در خیلی جاها بارید و طلسم بی بارشی پاییز 92 در برخی نقاط کشور شکست جای خوشحالی و امیدواری فراوانی وجود داره .:گل:

و هنوز روزهای بارونی زیادی در انتظار هموطنان عزیز :گل:

امیر جان بیش از ناامیدی همون حس باطلی که قبل از سیستم با نقشه بارش تجمعی امیدوار میشیمو بعد هیچی نمیباره اذیت میکنه! یه جور سرخوردگی از دست دادن اعتماد به نقشه ها...
انتظار یه چیزو داشتن بعد نیومدن دلگیره..در صورتی که اگه انتظار نداشتم همون بارش دیشبم راضیم میکرد :گل::خجالت2:

ali.doosti

کاربر ويژه
حفره تو نقشه بالا هم معلومه لامصب :D
کلا تو این سیستم نقش حفررو به خوبی ایفا کردیم :خنده2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نیماجان ای کاش سانتی گرادش رو میذاشتی تا دوستان بهتر متوجه بارش پیش بینی شده بشن...:گل::گل:

بجنورذ دیگه ابرا کاملا معلومن...تا 1 ساعت پیش ستاره ای دیده نمیشد ولی ابری هم دیده نمیشد!!{چون ابر ارتفاع بالا بودن}ولی الان آسمان کاملا ابریه و ابرها کاملا معلومن...هوا هم کاملا مطبوعه..من از این شرایط فعلی رضایت دارم!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم چقدر میشه میزان صحت و سقم بارشهای رخ داده در نقشه های زیر رو تایید کرد ولی مشخصا یکی از نقاط پر بارش سامانه پیشرو در جنوبغرب داره خودنمایی میکنه و مسلما بارشها در مرز بین خوزستان و کهکیلویه بویراحمد بسیار سنگین خواهد بود:

lovu611wkpjrcw6hlk.jpg

w19fg6iugon5lrfn9h.jpg

نیما 68

کاربر ويژه
سلام محمد جان انشالله بارش بعدی:خجالت2:
امیدوارم بارش در بجنورد هم شروع بشه که کلا رضایت داشته باشی

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:خنده1::ایرانجمن:

ممنونم نیماجان،امیدوارم مشهد هم بارش خوبی داشته باشه،باید دید باز هم مشهد سورپرایز میکنه یا نه؟؟؟!!!بنظر من امکانش هست مثل موج های قبلی مشهد باز هم شگفتی ساز شه...ساعتی پیش ک با امیرمحسن عزیز هم تلفنی صحبت کردم؛حرف خوبی زدن..ایشون گفتن ک رطوبت در منطقه ی ما نسبتا خوبه ک باهاشون کاملا موافقم ک شرایط رو کاملا مهیا میکنه برای بارش های نسبتا خوب{بخصوص در مشهد}

:خواب::خواب:،چشام دیگه باز نمیشه!!انشاالله ک بارش های بسیار خوبی رو در روزهای آتی شاهد باشیم..انشاالله:گل:

شب خوش،یا علی..:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا