سلام به همه ی عزیزان
گزارشی از بارشهای شهر اصفهان خدمت دوستان عرض کنم
شنبه در طول صبح و یک دو ساعت بعد از ظهر البته با وقفه های بارشی ، بارشهای ملایم و سبکی داشتم و بدون بارش رگباری و رعد و برق
دیروز یک شنبه تقریبا تا نزدیک ساعت 2:30 عصر هوا بدون دیده خاصی بود ، اما به ناگهان نزدیکای 3 بود که هوا تیره شد و بارش رگباری باران به همراه رعد و برق شروع شد ، بارش در مناطقی از شهر با اینکه کوتاه بود اما واقعا چشمگیر بود ، بارش تگرگ هم داشتیم که در مناطقی منجر به سفیدشدن خیابانها و کوچه ها شد!!!
به دلیل رگباری بودن در مناطق مختلف میزان بارش متفاوت بود ، بارشها طبق معمول در جنوب شهر و منطقه فرودگاه در کمترین حد خودش بود یعنی جایی که ایستگاه هواشناسی شهر در اون واقع شده با این حساب انتظار می رفت آمار خوبی از این بارش اعلام نشه که همین طورم شد !!
بارش عصر تقریبا سراسری بود و بیشتر شهر حالا با میزان کمتر یا بیشتر بارش داشتن بعدش هوا آرام شد انگار نه انگار که خبری بوده
گذشت تا اینکه به ساعت 11 شب رسیدیم ، بارش در شمال شهر اصفهان مجدد آغاز شد با رعد و برق و بارش شدید باران ، در مناطق غربی شهر هم بارش در حد کمتر از شمال رخ داد اما متاسفانه بارش شب فراگیر نبود و در بخشهای مرکزی شهر تنها صدای رعد و برق شنیده شده و یه بارش شیشه ماشین خراب کن !! و شرق شهر فقط وزش باد شدید داشته موقع بارش و بازم طبق معمول فرودگاه اصفهان بارشی ثبت نکرد که از نظر آماری ثبت بشه !
در هر صورت مشاهدات من از بارش دیشب ساعت 11 شمال شهر اصفهان :
من منزل یکی از اقوام بودم که بارش شروع شد و چند لحظه بعدش صدای مهیب رعد و برق
چند دقیقه ای نگذشته بود که کوچه ها آب جاری شد و تگرگ خوبی هم دوباره شب زد
زیر بارون از خونه اقوام زدم بیرون سوار ماشین تا خوب از بارش لذت ببرم این بار دور تند برف پاک کن هم کافی نبود و بارش از عصر هم شدیدتر بود
در یک کلام فوق العاده بود بارش در شمال شهر اصفهان
رعد و برق های هولناک و شدید و بارش فوق سنگین و تگرگ ، شب مثل روز روشن میشد
خیابونا آب جاری شد ، همه ی کوچه ها پر آب ، دریچه های فاضلاب هم جوابگوی حجم آب کوچه ها برای تخلیه نبود!!
بی نظیر بود
فقط حیف و صد حیف که این بارش فراگیر نبود در همه ی شهر ، تنها شمال و غرب شهر بارش شدید داشتن ، مرکز شهر در حد زمین خیس کن بوده !! شرق شهر هم فقط وزش باد داشت ، جنوب هم فقط صدای رعد و برق شنیده شده