• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 14/8/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:

براساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی ، طی ساعات آینده با عبور موج ناپایدار تراز میانی جو ، ابرناکی و بارندگی بویژه در نواحی جنوبی استان دور از انتظار نخواهد بود. از فردا با خروج سامانه ناپایدار ،آسمان استان غالبا صاف تا کمی ابری گاهی غبار آلود و در شهر های بزرگ و صنعتی همراه با افزایش آلاینده های جوی پیش بینی می شود.
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
سه شنبه 14/8/1392​
چهارشنبه 15/8/1392​
پنجشنبه 16/8/1392​
نواحی شمالی
نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد در برخی نقاط مه آلود با بارندگی (در نواحی کوهستانی بارش خفیف برف) بتدریج کاهش ابرصاف تا کمی ابری در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی با وزش باد و گرد و غبار در بعد از ظهر افزایش ابر
صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار

نواحی مرکزی

نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد در برخی نقاط مه آلود با بارندگی (در نواحی کوهستانی بارش خفیف برف) بتدریج کاهش ابر
صاف تا کمی ابری در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی با وزش باد و گرد و غبار
صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و گرد و غبار
نواحی جنوبی
نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در برخی نقاط با بارندگی واحتمال رگبار و رعد و برق پراکنده بتدریج کاهش ابر
صاف تا کمی ابری در برخی نقاط مه الود گاهی با وزش باد و گرد و غبارصاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار
شهرستان
مشهد
نیمه ابری تا ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و احتمال بارش خفیف بتدریج کاهش ابر
صاف تا کمی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد
صاف تا کمی ابری با غبار صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
9​
16​
6​
17​
4​
18​

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 4 درجه سانتیگراد خنکترین و سرخس با حداکثر دمای 23 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 9 و 17 درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی رشتخوار به مقدار 3/22 میلیمتر گزارش شده است. پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

هادی...

New member
بیشترین بارش های 24ساعته گذشته:

نیشابور: 16.7

فریمان: 16.6

خواف: 12.7

گناباد: 12.6

حاجی آباد خراسان جنوبی: 11.3

لار: 10.8

لامرد: 10

تربت جام: 8.1

بیارجمند: 6.4

تربت حیدریه: 5.2

کاشمر: 5

سیبری

کاربر ويژه
با پوزش از دوستانی که نظری مخالف نظر من دارن اما معمولا در روز تاسوعا و عاشورا (از صبح تا بعد از ظهر) بارشی رخ نمیده:خجالت2:

بارش تو تاسوعا و عاشورا زیاد اومده

یه روایتی رو من شنیدم

زمان پیامبر یه مصیبتی برای پیامبر بوجود اومد(یکی از نزدیکان پیامبر فوت میکنه) درست همون روز کسوف هم رخ میده برخی مردم کسوف رو با مرگ اون بنده خدا مرتبط کردند پیامبر با صراحت این ارتباط رو رد کردند و مردم رو هم از اینکه این حادثه طبیعی رو با مرگ مرتبط کنن منع کردن

سیبری

کاربر ويژه
ممنون ولی اگه کسی دیگه نظری دیگه داره بگه حتما

سیستم بعدی هم یه سیستم غربی هست یه سیستم ضعیف شمالی هم بعد اون داریم که البته تو آبدیت جدید جی اف اس بارش سیستم شمالی تقویت شده از سیستم غربی امید چندانی برای مشهد نیست اما اگه سیستم شمالی تقویت بشه احتمالا سه شنبه و چهارشنبه هقته بعد بارش باشه مشهد

rahsazan

کاربر ويژه
بارش تو تاسوعا و عاشورا زیاد اومده

یه روایتی رو من شنیدم

زمان پیامبر یه مصیبتی برای پیامبر بوجود اومد(یکی از نزدیکان پیامبر فوت میکنه) درست همون روز کسوف هم رخ میده برخی مردم کسوف رو با مرگ اون بنده خدا مرتبط کردند پیامبر با صراحت این ارتباط رو رد کردند و مردم رو هم از اینکه این حادثه طبیعی رو با مرگ مرتبط کنن منع کردن

به سلام حاج محسن
ما که همواره طالب برف و بارانیم قربان اما حافظمون به بارش برف و باران در این دو روز یاری نمیده پارسال هم در مورد بارشهای پایان ماه صفر بحث زیاد بود اما بارش مشهد در اون روز فکر کنم در حد نانو بود!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان بنظر میاد هفته های آتی بارشهای سنگینی روی عرب کشور رخ میده، این بارشها با مدلی که امیرمحسن عزیز گذاشتن فرق میکنه، طبق اون مدل غرب و شمال غرب کشور بارش زیر نرمال خواهند داشت.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تهران هوا کاملا ساکن هست، با این رطوبتی که توی هوا داریم خدا بهمون رحم کنه!

روح ا...

New member
prec9.png

طبق این نقشه ها هفته بعد کشورمون بارش های خیلی خوبی خواهد داشت

aghasina21

کاربر ويژه
با پوزش از دوستانی که نظری مخالف نظر من دارن اما معمولا در روز تاسوعا و عاشورا (از صبح تا بعد از ظهر) بارشی رخ نمیده:خجالت2:
تو رشتم تقریبا همینجور بوده دوست عزیز
اما به نظر من اتفاقی بوده کاملا
امام حسین برای همه ما عزیزه. ولی فکر نمیکنم اگه تو این دو روز بارونم بیاد که تو سالای قبل شده که تو رشت بیاد از بزرگی امام حسین کم کنه
البته نظر شما دوست خوبم هم کاملا محترمه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا