• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنونم امیرمحسن جان
پیش بینیای این سایت چجورن؟ تا الان امتحانشو چجوری پس داده؟
اگه پیش بینیش درست دربیاد خیلی جالب میشه. چون خیلی زمان مونده تا اون موقع

خواهش میکنم سینا جان


دارم فعلا روش کار میکنم تا ببینم که چطوریه و صحتش چقدره.

بهر روی امیدوارم که شرایط خوبی در انتظار کشورمون باشه.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان تا حالا کسی با مدل NCAR کار کرده!!؟

آخه میدونید همه مدلها آپدیت افتضاحی کرده اند ولی این مدل بالا در آپدیت لحظاتی پیش منو شگفت زده کرده!!!!!!!!!!!!!!!

اگه محقق بشه این ایران ما چه شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:شاد2:

NCAR_ensemble_prate_lead1.png



NCAR_ensemble_prate_lead2.png



NCAR_ensemble_prate_lead3.png



NCAR_ensemble_prate_lead4.png
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آنومالی دمای آب سطح آبها و اقیانوس ها برای سه ماه دسامبر-ژانویه - فوریه ( مدل NCAR ):

آپدیت جدید :

NCAR_ensemble_tmpsfc_season1.png
 

mohammad80

New member
سلام اقای امیر محسن ای کاش مطابق با اپدیت جدید اون نقشه ها تاریخشم مشخص می کردی..که دیگه محشر میشد.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام اقای امیر محسن ای کاش مطابق با اپدیت جدید اون نقشه ها تاریخشم مشخص می کردی..که دیگه محشر میشد.

درود بر شما

همه نقشه هایی که امروز در انجمن قرار دادم در اون بخش بالایی نوشته مربوط به چه ماهی هست.

موفق باشید
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
parno2.jpg



آخرین وضعیت موج شماره 4





WEA12.bmp



[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]با توجه به تصویر بالا آغاز فعالیت موج شماره 4 با باند ابرناکی که در شمالغرب و غرب دیده می شود را نشان می دهد. وبه تدریج با حرکت شرق سوی سامانه تراز میانی جو شاهد آغاز فعالیت این موج در جنوبغرب هم خواهیم بود.آرایش زبانه کمفشار سودانی - مدیترانه با خط همفشار 1010هکتوپاسکال در جنوب عراق و پرفشار دینامیکی جنب حاره ای در غرب و خارج شدن خط 1020هکتوپاسکال زبانه پرفشار سیبری از ایران در سطح زمین دیده می شوند. ودر تراز میانی جو هم ناوه سامانه با جهت شمالشرقی - جنوبغربی در شرق مدیترانه و شمال افریقا استقرار یافته است.در جنوب ایران هم فعالیت واچرخندی ناشی از زبانه پرفشار سیبری و حرکت چرخندی ناشی از زبانه کمفشار ترکیبی باعث جنوبی شدن جریانات و فرارفت دما و رطوبت شده است.

[ جمعه هفدهم آبان 1392 ] [ 19:33 ] [ رحمن پرنو ]
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دو تا نقشه زیر رو واسه مشخص شدن منبع تغذیه رطوبتی سامانه مذکور تهیه کردم . قبلا هم گفتم سامانه های مدیترانه ای بدون همراهی جریانات گرم و مرطوب جنوبی بدون پدیده و اثر از فراز کشور ما عبور میکنند و در واقع نقش رطوبت ارسالی از دریای ها و منابع آبی عظیم جنوبی انکار ناپذیره!

qk9u51uxtc664v7ui6w.jpg


dmjf2yf33xziw921fes.jpg


در نقشه های بالا کاملا مشخصه که چطور هوای گرم و مرطوب از فراز دریای سرخ به صورت مورب به عرضهای بالای جغرافیایی در شمال دریای کاسپین فرا رفت کرده و در باند غربی کشور رطوبت خوبی در ترازهای میانی و بالایی جو به چشم میخوره!

در نقشه دوم و در منطقه شرق مدیترانه رطوبت اندکی به چشم میخوره!


در نقشه زیر هم جهت وزش باد در سطح زمین مشخص میکنه که بادی از فراز مدیترانه به نفع کشور ما نمی وزه که ره آوردش رطوبت قابل بارش برای کشور ما باشه:

frvazsyqfgvxnit0em81.jpg


در ضمن در نقشه وزش باد جهت جریانات بر روی دریای کاسپین شمالی شده ، پس بزودی باید منتظر آغاز بارش در اون مناطق باشیم.
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از استاد عزیز جناب پرنو بابت تحلیل زیبایی که ارائه دادند و به درستی منبع تغذیه رطوبتی سامانه فعلی رو مشخص کردند ، تقدیر و تشکر میکنم.
 

هادی...

New member
بارش های آذربایجان غربی در24ساعته گذشته:

شاهین دژ: 7.5

سردشت: 7

مهاباد: 4.5

اشنویه: 3.9

تکاب: 3.2

بوکان: 2.8

پیرانشهر: 1.9

نقده: 1

چالدران: 1

میاندوآب: 0.7

ماکو: 0.3
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میلیاردها سیاره قابل سکونت در راه‌شیری محاسبه تازه پژوهشگران علم نجوم از وجود میلیاردها سیاره مشابه سیاره ‌زمین در راه شیری خبر می‌د‌هد. بر اساس این محاسبه از هر پنج ستاره مشابه خورشید، یکی دارای سیاره‌ی قابل سکونت است.

پژوهشگران علوم نجوم مدت‌هاست بر این باورند که سیاره‌های مشابه سیاره زمین در راه شیری کم نیستند. گروهی از این پژوهشگران اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که در راه شیری میلیاردها سیاره ‌وجود دارند که دست‌کم اندازه آن‌ها به بزرگی کره ‌زمین است. بسیاری از این سیاره‌ها نیز در محدوده قابل سکونت از ستاره مادر خود در گردش هستند.
این محدوده در فاصله‌ا‌ی از ستاره مادر قرار دارد که دارای دمای مناسب برای جریان آب‌ بر سطح سیاره و به این ترتیب امکان حیات بر روی آن است.
گروهی از پژوهشگران آمریکایی اکنون با بررسی اطلاعات جمع‌آوری شده توسط تلسکوپ ‌فضای "کپلر" به نتیجه شگفت‌‌انگیزی رسیده‌اند. این نتیجه حاکی از آن است که تقریبأ از هر پنج ستاره راه‌شیری یکی دارای سیاره‌‌ی است که شرایط مشابه کره‌زمین دارد و قابل سکونت است.
سیاره‌ی قابل سکونت در فاصله ۱۲ سال نوری
"اریک پتیگورا" یکی از این پژوهشگران، از دانشگاه برکلی کالیفرنیا می‌گوید: «نزدیک‌ترین ستاره مشابه خورشید با سیاره‌ی به بزرگی سیاره زمین و در محدوده قابل سکونت احتمالأ تنها ۱۲ سال نوری با ما فاصله دارد. این ستاره با چشم غیرمسلح قابل دید است.»
اریک پتیگورا معتقد است که چنین فاصله‌ی شگفت‌انگیز است. یک سال نوری مسافتی است که نور در طول یک سال طی می‌کند. قطر راه‌شیری حدود ۱۰۰ هزار سال نوری است.
نزدیک‌ترین سیاره قابل سکونت تنها ۱۲ سال نوری با زمین فاصله دارد
تپتیگورا و همکاران وی نتیجه محاسبات خود را در مقاله‌ی در "مجموعه مقالات آکادمی علوم" منتشر کردند. در این مقاله شیوه ارزیابی اطلاعات جمع‌آوری شده توسط تلسکوپ کپلر شرح داده شده است.
لسکوپ کپلر سیاره‌های حدود ۱۵۰ هزار ستاره را در راه شیری رصد کرده است. رصد این سیاره به طور تصادفی و در محدوده‌ای صورت گرفته که تلسکوپ کپلر فعال بوده است.
کپلر به طور تصادفی اطلاعات سیاره‌هایی را ثبت کرده که با حرکت در مدار ستاره مادر خود، سایه اندکی بر ستاره مادر انداخته و از زمین قابل مشاهده بودند.
پیش‌تر با استفاده از این روش سیاره دوقلوی سیاره ‌زمین که "سیاره کپلر ۷۸ب" نامگذاری شده و همینطور یک منظومه هفت‌سیاره‌ای کشف شده بود.
ضریب محاسبه شمار سیاره‌های قابل سکونت
پژوهشگران پس از بررسی اطلاعات ۱۵۰ هزار ستاره ‌توجه خود را به ۴۲ هزار ستاره معطوف کردند که مشابه‌، کمی کوچکتر یا سردتر از ستاره خورشید هستند. تلسکوپ کپلر در مدار این ستاره‌ها دست‌کم ۶۰۳ سیاره یافته بود.
از این تعداد، ده سیاره به بزرگی زمین هستند و در محدود‌ه‌ای با دمای مناسب برای شکل‌گیری و ادامه حیات و در مدار ستاره مادر خود گردش می‌کنند.
پژوهشگران در محاسبات خود سپس این نکته را در نظر گرفتند که تلسکوپ کپلر نمی‌توانسته تمام سیاره‌هایی را که دارای شرایط مناسب سکونت هستند رصد کرده باشد. با در نظر گرفتن این نکته، ضریبی به دست می‌آید که نشان می‌دهد حدود ۲۲ درصد ستار‌ه‌های مشابه خورشید سیاره‌هاِی مشابه کره‌زمین دارند.
با این ضریب می‌توان نتیجه گرفت که ۱۰۰ میلیارد ستاره مشابه خورشید در راه‌شیری، دارای میلیاردها سیاره در محدوده قابل سکونت خود هستند.
ناروشن بودن احتمال وجود حیات
پژوهشگران آمریکایی البته تأکید می‌کنند که نتیجه محاسبه تازه آن‌ها به معنای آن نیست که تمامی این سیارات برای حیات جانداران مناسب هستند.
جفری مارسی، یکی از این پژوهشگران از دانشگاه برکلی می‌گوید: «برخی از این سیاره‌ها اتمسفر فشرد‌ه‌ی دارند که موجب داغ شدن سطح آن‌ها و رسیدن به دمایی می‌شود که قابل تحمل برای ملکول‌های مشابه دی‌ان‌ای نیست.»
وی در ادامه می‌افزاید: «اما برخی دیگر می‌توانند دارای سطحی سنگی باشند که می‌تواند نگهدارنده آب‌جاری مورد نیاز ارگانیسم‌های زنده باشد.» با این حال هنوز روشن نیست که احتمال وجود حیات بر روی یک سیاره قابل سکونت چقدر است.
 

هادی...

New member
شهرهایی که هم اکنون شاهدبارش باران هستن(درتمامی ایستگاههای استان آذربایجان شرقی گزارش بارندگی شده است):

تبریز

ارومیه

سهند

پیرانشهر

کلیبر

شاهین دژ

هریس

میاندوآب

نیر

سرابله

گرماب

بانه

قروه

تازه آباد

رشت

کیاشهر

رامسر

همدان نوژه

اهر

جلفا

شبستر

چالدران

مرند

سلماس

ورزقان

نقده

نمین

زنجان

ماهنشان

بیجار

کامیاران

جوانرود

انزلی

لاهیجان

قراخیل

بستان آباد

چاروایماق

عجب شیر

خوی

ملکان

قره ضیاالدین

ماکو

اردبیل

ایلام

خدابنده

معلم کلایه

زرینه

مریوان

روانسر

رودسر

ماسوله

نوشهر

بناب

سراب

مراغه

سردشت

میانه

کهریز

مهاباد

سرعین

ایوان غرب

خیرآباد

سنندج

سقز

اسلام آباد غرب

سنقر

آستارا

آمل

رزن
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا