• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با نقشه های امشب ، وضعیت پایتخت( تهران) در بعداز ظهر روز شنبه و در طول روز یکشنبه 16 و 17 نوامبر از لحاظ بارش مطلوب و امیدوارکننده خواهد بود.

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش باران به شکل پراکنده ادامه داره. فکر می کنم در شش ساعت گذشته حدود 5 میلیمتر بارش داشتیم.
راستی پیش بینی CFSv2 برای ماه آینده میلادی نسبت به روزهای گذشته واسه بخش هایی از کشور امید بخش تر شده. هر چند که تا اون موقع هنوز زمان زیادی باقی مونده:

3oz0klaxnnmeqv7l7w.gif

v8rut03kjs25nuayusb.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش شش ساعت گذشته:

فرودگاه رشت: 5 میلیمتر
انزلی: 3 میلیمتر

مجموع بارش:
انزلی: حدود 39 میلیمتر
فرودگاه رشت: حدود 20 میلیمتر

abtinT

کاربر ويژه
دید تهران به خاطر الودگی به 5 کیلومتر رسیده
مدارس ابتدایی تهران فردا تعطیل شد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های CFSV2 لحظاتی پیش آپدیت شدند!

آنومالی بارش در بازه زمانی 16 الی 23 نوامبر 2013

28tkzhkj6kb61nko18c.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
خرین وضعیت جوی و ترافیکی ساعت 2230 ------ 92/08/18
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی ساعت 2230 ------- 92/08/18

بر اساس آخرین گزارشات دریافتی در اکثر محورهای استانهای کرمانشاه , گیلان , مازندران و گلستان بارش باران اعلام گردیده است و بر اساس همین گزارش سایر مواصلاتی کشور از جوی آرام و پایدار و ترافیکی روان برخوردار می باشند . 92/08/18

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه جهت و سرعت وزش باد در سطح زمین برای روز 25 نوامبر هست که شرایط فوق العاده عالی و زیبایی در این نقشه به چشم میخوره!

این نقشه یک سایکلون بر روی مدیترانه رو نشون میده که هم از مدیترانه و هم از دریای سرخ و اقیانوس هند کسب انرژی و رطوبت بینظیری رو انجام میده.

فقط امیدوارم که محقق بشه

y23kw73x64a86gww8i.jpg

سلام بر دوستان عزیز
امیرخان من مدام پیگیر پیشبینی های بسیار دقیق و عالی شما هستم و واقعا لذت میبرم از مباحث علمی که مطرح می کنید

و بهتون خدا قوت میگم

امیرخان نظرتون درمورد نحوه عملکرد سیستم فعلی برای شهر اصفهان چیه؟آیا ممکنه بر خلاف مدل ها سیستم عمل کنه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود احسان عزیز

از لطف و محبت شما سپاسگذارم.

در این هفته عمده فعالیت سامانه در شمال غرب و نهایتا استانهای ایلام-لرستان- آذربایجان غربی و شرقی- اردبیل و در انتها سواحل دریای کاسپین هست.

ولی جای نگرانی نیست چون این پایان کار نیست و هنوز تا اوایل دسامبر ما با چند تا سامانه سرو کار خواهیم داشت که مسلما شانس اصفهان هم خوب هست!

مطلبی که من دائما در نقشه های بلند مدت در حال مشاهده اون هستم آنومالی کاهش دما در یک بخش از جنوب غرب کشور شامل استانهای اصفهان و لرستان و در واقع بخش مرکزی و جنوبی زاگرس هست.

امسال به بارش برف در طولهای ماههای ژانویه و فوریه در شهر اصفهان خیلی خوشبین هستم که انشاء الله محقق میشه

سلام بر دوستان عزیز
امیرخان من مدام پیگیر پیشبینی های بسیار دقیق و عالی شما هستم و واقعا لذت میبرم از مباحث علمی که مطرح می کنید

و بهتون خدا قوت میگم

امیرخان نظرتون درمورد نحوه عملکرد سیستم فعلی برای شهر اصفهان چیه؟آیا ممکنه بر خلاف مدل ها سیستم عمل کنه؟

f
درود احسان عزیز

از لطف و محبت شما سپاسگذارم.

در این هفته عمده فعالیت سامانه در شمال غرب و نهایتا استانهای ایلام-لرستان- آذربایجان غربی و شرقی- اردبیل و در انتها سواحل دریای کاسپین هست.

ولی جای نگرانی نیست چون این پایان کار نیست و هنوز تا اوایل دسامبر ما با چند تا سامانه سرو کار خواهیم داشت که مسلما شانس اصفهان هم خوب هست!

مطلبی که من دائما در نقشه های بلند مدت در حال مشاهده اون هستم آنومالی کاهش دما در یک بخش از جنوب غرب کشور شامل استانهای اصفهان و لرستان و در واقع بخش مرکزی و جنوبی زاگرس هست.

امسال به بارش برف در طولهای ماههای ژانویه و فوریه در شهر اصفهان خیلی خوشبین هستم که انشاء الله محقق میشه

ممنون از شما امیرخان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر ماهواره ای زیبا از چشم طوفان جنوب شرق آسیا بسیار هیجان انگیز و البته هولناک بنظر میرسه!

روز 7 نوامبر :

131107_1615z_VIIRS_IR_Super_Typhoon_Haiyan_Eye.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا