طوفان و سيل در لبنان سه کشته و دهها ميليون دلار خسارت بر جا گذاشت
http://khabarfarsi.com/ext/4224767
نرمال بارش بیروت: 860 م م
بد بخت شدیم دها میلیون دلار بابا من دیگه پول ندارم:ناراحت:
طوفان و سيل در لبنان سه کشته و دهها ميليون دلار خسارت بر جا گذاشت
http://khabarfarsi.com/ext/4224767
نرمال بارش بیروت: 860 م م
حامد*زاگرس بارش چطوریه از بعد از ظهر که گفتی ادامه داشته؟
وای چه رویاییه. من تصویر برف روی دامنه های جنگلی زاگرس رو بیشتر از دامنه های غیر جنگلیش دوست دارم. جنگل های زاگرس واقعاً زیبا هستن.
چرا در تحلیل های روزمره هواشناسی از نقشه های سطح زمین، 850، 700، 500 و 300 استفاده می شود؟ اهمیت داده های سطح زمین از این نظر که ما در این سطح زندگی می کنیم و فعالیت های روزمره در آن صورت می گیرد، کاملا مشخص است. سطح 850 میلیباری بالای سطحی است که آنرا لایه مرزی سیاره ای (برای مناطق پست و کم ارتفاع) می گوئیم. سطح 850 تقریبا مرز بین جو آژئوستروفیک (به دلیل وجود اصطکاک در لایه های زیرین تروپوسفر) و جو آزاد یا تقریبا بدون اصطکاک می باشد. برای مناطق کم ارتفاع این سطح مرز جریان های همرفت گرمایی نیز می باشد. اهمیت سطح 500 میلیباری به این خاطر است که آن نزدیکترین سطح به سطح ناواگرا است و برای محاسبه تاوایی مهم است. البته سطح ناواگرا به 550 میلیباری نزدیکتر است، ولی از آنجا که 500 عدد روندی است به این خاطر 500 مرجح است. این سطح همچنین جایی است که نصف جرم جو زمین در پایین آن و نصف دیگر جرم اتمسفر در بالای آن قرار می گیرد. سطح 700 میلیباری در حقیقت مرز بالایی لایه پایین اتمسفر می باشد و بالتر از آن به عنوان سطح میانی جو در نظر گرفته می شود، سرعت وزش باد بر بالای سطح زیرین اتمسفر از نظر ایجاد جبهه های جوی و ناپایداری های سطح زمین مهم است. از آنجا که رودبادها نقش مهمی در شکل گیری الگوهای بزرگ مقیاس و جبهه های جوی دارند، لذا ما نیاز داریم اطلاعات سطحی که در آن رودبادها بیشتر خود را نشان می دهند، داشته باشیم. در زمستان رودبادها عموما به 300 میلیباری نزدیکترند تا 200 ؛ اما در تابستان سطح 200 میلیباری بهتر می تواند الگوهای رودباد را نشان دهد. لذا معمولا 200 یا 300 میلیباری نیز به عنوان یک سطح دیگر برای ترسیم نقشه های هواشناسی و تحلیل الگوهای بزرگ مقیاس جوی در نظر گرفته می شود.
استاد اسمبل آپ نشد؟
نمیشه یک ستاره دیگه هم به من بدین؟؟؟؟:خجالت2::سکوت::خنده2::فرار:
عکســهای قدیمی تهران ارزش دوباره دیدن رو داره
h
البته چند تا از عکس ها رو هم به دلایلی نمیشه گذاشت:خجالت2:
بارش چهارشنبه:
دقیقن اون حفره بارشی در شمال شرق میشه جنوب مشهد:تعجب2:
یا ابلفضل وضعیت فعلی ایلام: برف، بارون، تگرگ، رعدوبرق:134:
نه اونجا جنوب مشهد نمیشه و خدا رو شکر وسط بیابونهای بین فریمان- تربت جام و سرخس هست
پس مشهد میشه اونجاییکه 2 میل بارش زده:سوت: