• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب

اول از همه مقادیر بارش در سه ساعت گذشته:

نرخ فعلی بارش و خیلی جالبه که بر عکس عرف همیشه که روی کویر نمک بارش خاصی رخ نمیداد ، در حال حاضر بارش خوبی هم داره اون مناطق:

aliwinter

Banned
بارش های شدید از ساعت 4 شروع شدن همچنان هم ادامه دارن.
n430.png

+14 °C

11 kmh
Overcast and rain
Rasht
13/11 20:30
Feels Like: +14°
Humidity: 100%
Barometer: 1018.0 hPa
Visibility: 2 km

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش ها غروب به این طرف شدید شدن. الان رفتم بارش رو از ظرفم اندازه گیری کردم. از صبح تا حالا حدود 24 میلیمتر بارون باریده اینجا.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان احتمال شیفت شدن بارش ها به داخل یا شمال تر هست؟

سجاد جان

شرایطی که ما در حال حاضر با اون سر کار و داریم مطابق نقشه زیر هست و سعی کردم بخشی از شاخصهای تاثیر گذار رو بصورت خلاصه درش لحاظ کنم.

اینها اطلاعاتی هستند که سالهای سال، بزرگترین اقلیم شناسان دنیا واسش زحمت کشیده اند و آمار کل دنیا رو جمع آوری کردند( مدلهای آنالوگ هواشناسی) و بر اساس نوسانات شاخص ها و با بهره گیری از ابر رایانه های هواشناسی این نقشه ها رو تولید کردند!

من بارها و بارها تاکید کردم اتکا به یک شاخص مشخص اونهم بر اساس سلیقه شخصی اشتباه محض هست .

در ارتباط با مقالات هواشناسی که در دسترس ما قرار داره ایرادات بسیار بزرگی وارده چون هر کسی به دلخواه و بر اساس اونچیزی که در منطقه خودش مشاهده کرد و با استناد به شاخص های محدود، اون مقالات رو ارائه داده خصوصا اونهاییکه در ایران زندگی میکنند ، حالا میخواد PHD باشه یا من نوعی !

NAO و AO منفی شدیدا مورد علاقه غربی ها خصوصا امریکایی ها و اروپایی هست چون سرما و بارش به منطقه اونها شیفت میکنه!

حتی ترکیه هم همین وضعیت رو داره !

درسته که ایران در نیمکره شمالی واقع شده ولی منطقه ما بدلیل مجاورت با جریانات گرم و مرطوب جنوبی از یک سو و پرفشار سرد سیبری از سوی دیگه در وضعیت خاصی قرار داره!

تاکید میکنم من بدون تعصب این مطالب رو می نویسم ولی بدونید که NAO و AO چه مثبت و چه منفی یک شرایط خاصی رو می طلبه که منجر به خشک سالی و یا ترسالی در ایران بشه !

اقلیم دنیا متاثر از نوسانات بینظیری هست و هنوز که هنوز محققان در حال نقد و بررسی فرضیه های پیشین هستند!

در نقشه زیر وضعیت اینروزها( ماه نوامبر) در ایران و با استناد به انسو در فاز خنثی،NAO و AO و QBO در وضعیت مثبت قوی لحاظ شده ولی این تمام جریان نیست:

71835560737489936432.png

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
این دفعه مقدار بارش اینجا و فرودگاه تقریبا یکی بود.
طی شش ساعت گذشته بارش در فرودگاه رشت حدود 23 میلیمتر و در بندر انزلی حدود 10.5 میلیمتر بود. البته مجموع بارش انزلی از این سیستم به حدود 28 میلیمتر رسید.

aliwinter

Banned
بارش کم زیاد میشه هوا خوب سرد کرده دما سنج من 12.4نشون مید!!:49:
دیگه دسته نمیبرن اینجا از بعد ظهری!

aznavar

کاربر ويژه
تشکر امیر محسن جان بابت پاسختون. عکستون هم خیلی زیباست:گل:

تقدیم به دوستان.شب خوش

700.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
ecmwf در جدیدترین آپدیتش سرمای شدیدی واسه شمال شرق خصوصن مشهد در نظر گرفته که البته زیاد نباید بهش دل خوش کرد چون فردا کلن نظرش را عوض میکنه کلن آپدیت های روزش افتضاح و شب هاش واسه ما شمال شرق نشین ها عالیه!!! به نظر میرسه طلوع و غروب خورشید روش تاثیر میزاره:خجالت2::خنده1::زبون::خنده2:

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش توی رشت شدت بسیار خوبی داره و جدیدترین اندازه گیری من نشون میده طی کمتر از 3 ساعت گذشته حدود 10 میلیمتر بارون باریده.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Mashhad Forecast
The report was made 2 hours and 12minutes ago, at 18:15 UTC
Forecast valid from 13 at 18 UTC to 14 at 24 UTC
Wind 06 m/s from southeast
Visibility 7000 m
Few clouds at a height of 1219 m
Scattered clouds at a height of 3048m
Becoming
from 14 at 12 UTC to 14 at 14 UTC
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067m
Broken clouds at a height of 2743 m
Temporary
from 14 at 15 UTC to 14 at 21 UTC
Wind 07 m/s from southeast
Visibility 3000 m
:شاد2:rain and mist

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا