• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
به دلیل شدت آبگرفتگی

تمام مقاطع دانشگاه آزاد اسلامی رشت تعطیل شد
تمام مقاطع تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی شهر رشت به دلیل کولاک و آبگرفتگی شدید در این شهر، امروز تعطیل شده است.

13920502000463_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، به دلیل شدت بارندگی همراه با وزش باد که از ساعت 4.5 صبح امروز در گیلان به ویژه در این شهر آغاز شده بود، منجر به تعطیلی تمام مدارس نوبت صبح و دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهر شده است.
هواشناسی گیلان نیز وضعیت آسمان این استان را ابری و بارانی عنوان کرد.
هوای رشت اکنون 12 درجه با 100 درصد رطوبت اعلام شده است.
کارشناس هواشناسی گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: استقرار سامانه پرفشار در سطح زمین تا فردا یکشنبه ادامه دارد.
محمد کوثری افزود: امروز هوا ابری همراه با بارندگی و رعد و برق بوده و دریا نیز مواج و برای دریانوردی نامساعد است.
وی با بیان اینکه روز دوشنبه بارندگی نداریم، تصریح کرد: از روز سه‌شنبه بارندگی در گیلان آغاز می‌شود.
به گزارش فارس، به دلیل کولاکی شدن هوای این استان به ویژه در شهر رشت که با شدت همراه بوده، موجب تعطیلی تمام مقاطع تحصیلی در نوبت صبح و دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهر شده است.
بارندگی شدید معابر و خیابان‌های سطح شهر رشت مانند شهید بهشتی، استادسرا، معلم، حمیدیان و... را دچار آبگرفتگی کرده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
با این شدت آب گرفتگی در سطح شهر، مطمئنم آماری که من از ظرف بارانسجی خودم اعلام کردم بسیار به واقعیت نزدیک تر هست. حداقل برای داخل شهر.

aliwinter

Banned
با این شدت آب گرفتگی در سطح شهر، مطمئنم آماری که من از ظرف بارانسجی خودم اعلام کردم بسیار به واقعیت نزدیک تر هست. حداقل برای داخل شهر.

اره شدت بارندگی بسیار زیاد بود حالا اوناهم گفتن 40 تا یه چیزی گفته باشن
چرا همش غافلگیر میشیم الان بار n ام هست!؟

Dr.ben

کاربر ويژه

اره شدت بارندگی بسیار زیاد بود حالا اوناهم گفتن 40 تا یه چیزی گفته باشن
چرا همش غافلگیر میشیم الان بار n ام هست!؟

آخه 40 تا توی سه ساعت واسه رشت چندان مقدار زیادی نیست. تا چند دقیقه دیگه مقدار بارش تا 9 صبح رو اندازه می گیرم. حالا آمار رسمی ایستگاه ها بیاد ببینیم، چی اعلام میشه.
معاون استاندار گفت هواشناسی به ما گفته بود 15 میلیمتربارون میاد!

Dr.ben

کاربر ويژه
رفتم دوباره بارش رو اندازه گرفتم. تا 9 صبح بر طبق ظرف بارنسجی من حدود 86 میلیمتر باران باریده.

Dr.ben

کاربر ويژه

به دلیل بارش شدید باران

مدارس سیاهکل تعطیل شد
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان گفت: تمام مقاطع تحصیلی سیاهکل، رشت، خمام و سنگر به دلیل بارش شدید باران و آبگرفتگی در نوبت صبح امروز تعطیل است.

13920514000265_PhotoA.jpg

ایوب نجف‌زاده لحظاتی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به بارندگی و کولاک شدید در مناطق مختلف گیلان اظهار کرد: تمام مقاطع تحصیلی شهرستان سیاهکل، شهر رشت، بخش خمام و سنگر در شهرستان رشت در نوبت صبح امروز تعطیل هستند.
وی حضور تمام مدیران و عوامل اجرایی در مدارس تعطیل شده استان را الزامی عنوان کرد و افزود: مدیران باید آمادگی لازم برای مقابله با حوادث احتمالی را داشته باشند.
به گزارش فارس، به دلیل شدت بارندگی همراه با وزش باد پراکنده که از بامداد امروز آغاز شده بود، موجب آبگرفتگی در سطح معابر و خیابان‌های رشت و حومه و تعطیلی مدارس و دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

من که قلا عرض کرده بودم در بازه زمانی 25 آبان 3 آذر سواحل دریای کاسپین جزء رکودداران بارش هست( نقل قول به تصویر بالا)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های ساعت 00:00 UTC نشون میدن که از دیشب سامانه پر فشاری از سمت غرب دریا با فشار مرکز 1024 میلی بار از سمت غرب سواحل وارد شده که با هوای نسبتا سردی هم همراه بوده!

46950947902274684839.jpg

بررسی نقشه های آنومالی دمای آب ظرف 24 ساعت گذشته نشون میده که دمای اب دریای کاسپین دارای آنومالی مثبت شدید بوده ، یعنی به شدت گرم بوده:

50691657072142796403.jpg

با این اوصاف همه چیز برای وقوع بارشهای قابل توجه در سواحل غربی مهیا بوده!

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش همچنان شدید هست. توی این نیم ساعت حدود 5 میلیمتر بارید و مجموع بارش اینجا رسید به حدود 90 میلیمتر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز نقشه های نیروی دریایی اوج هیجان و شگفتی رو به تصویر کشیده اند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا