• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرجان از مطلب بالا قصد جسارت نداشتم ..خوشحال میشم نظرتونو بگید :گل:

خواهش میکنم. بنده کلا با استدلالهای علمی و منطقی خیلی موافقم و ایشون استاد ما هستند من به شخصه بارها و بارها گفتم که با استتاد به یک شاخص خاص نمیشه در خصوص تغییرات اقلیمی یک منطقه جغرافیایی وسیع مثل ایران بطور قطعی اظهار نظر کرد. شما مطالب و لینکهایی که من هینجا در شب گذشته به اشتراک گذاشتم رو برای ایشون ارسال کنید و نظر شون رو جویا بشید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
یک سوال
ایا میشه یک موج بارش از سمت شرق وارد کشور بشه ایا تا حالا اتفاق افتاده؟

در اقليم همه چيز امكان داره!من خودم بارش برفي را يادمه كه سيستمش از شمال شرق استان وارد شد و بارها شده سيستم هايي كه از جنوب شرق وارد كشور شدن البته در فصل گرم سال !ولي از شرق به خاطر ندارم چون جهت حركت سيستم ها در نيم كره شمالي از غرب به شرق هست و همچنين منبع رطوبتي در شرق ايران وجود نداره كه سيستمي رو تغذيه كند!

ali.doosti

کاربر ويژه

خواهش میکنم. بنده کلا با استدلالهای علمی و منطقی خیلی موافقم و ایشون استاد ما هستند من به شخصه بارها و بارها گفتم که با استتاد به یک شاخص خاص نمیشه در خصوص تغییرات اقلیمی یک منطقه جغرافیایی وسیع مثل ایران بطور قطعی اظهار نظر کرد. شما مطالب و لینکهایی که من هینجا در شب گذشته به اشتراک گذاشتم رو برای ایشون ارسال کنید و نظر شون رو جویا بشید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
حتما :گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
42907068841952652977.jpg

mehrafarin

کاربر ويژه
در عرض ده دقیقه گذشته بر روی همه این کشورها رعد و برق رخ داده
ترکیه , عراق , قبرس , سوریه , لبنان , اردن, عربستان , مصر , امارات , عمان, کویت , ایران

09173352364775591926.gif

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی.وضعیت شمال خوزستان خدا رو شکر بهتر شده.حفره از بین رفته.
ببخشید اسم شمارو نمی دونم بله دوست عزیز gfs یکی از پیک های بارشو شمال خوزستان می دونه...من حدود 50 م.م تخمین می زنم البته حداقلش و البته اگر خدا بخواد...الآنم یه توده ابر خفن از عراق به این سمت رهسپاره و در حال تقویت شدن...کجا بباره باید تا فردا صبر کرد :)

sa

rainrain

New member
اسمم علیرضا. خداکنه بارش شبیه اردیبهشت92داشته باشیم.بنظرت دقیقا چ موقع دزفول و اندیمشک بارششون شروع میشه؟ساعتشو منظورمه.

ali.doosti

کاربر ويژه
اسمم علیرضا. خداکنه بارش شبیه اردیبهشت92داشته باشیم.بنظرت دقیقا چ موقع دزفول و اندیمشک بارششون شروع میشه؟ساعتشو منظورمه.
دقیقا فردا بعد از غروب آفتاب البته خورشیدو تا هفته آینده زیارت نمی کنیم...امشب ابری می شه و جمعه هم ابرهای انتهای سیستم آسمونو می پوشونن :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Signs for help highlight despair of Filipinos struck by typhoon
pb-131113-typhoon-help-signs-ps2.photoblog900.jpg
Wally Santana / AP
Signs for help can be seen from the air in the coastal town of Tanawan, central Philippines, Nov. 13, 2013.

pb-131113-typhoon-help-signs-ps7.photoblog900.jpg
Romeo Ranoco / Reuters
Children help to carry pails of drinking water as they walk past graffiti calling for help in Tacloban city, central Philippines Nov. 12, 2013.

pb-131113-typhoon-help-signs-ps5.photoblog900.jpg
Wally Santana / AP
An SOS sign can be seen from the air amid the destruction left from Typhoon Haiyan in the coastal town of Tanawan, central Philippines, Nov. 13, 2013.

pb-131113-typhoon-help-signs-ps3.photoblog900.jpg
Bullit Marquez / AP
Typhoon survivors hang signs from their necks as they queue up in the hopes of boarding a C-130 military transport plane, Nov. 12, 2013, in Tacloban, central Philippines. Thousands of typhoon survivors swarmed the airport seeking a flight out, but only a few hundred made it.

pb-131113-typhoon-help-signs-ps1.photoblog900.jpg
Wally Santana / AP
A roof is turned into a sign for help amid the destruction in Tanawan, central Philippines, Nov. 13, 2013.

pb-131113-typhoon-help-signs-ps8.photoblog900.jpg
Jay Rommel Labra / EPA
Children beg for food from passing motorists in Borbon town, Cebu, Philippines, Nov. 11, 2013.

pb-131113-typhoon-help-signs-ps6.photoblog900.jpg
David Guttenfelder / AP
Typhoon Haiyan survivors walk through the ruins of their neighborhood in Tacloban, Nov. 13, 2013, where a man named J.R. Apan painted a plea for help in front of his destroyed home the day after the typhoon hit hoping for aid to arrive but says he has not yet received food or water supplies.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

مشهد امشب اب و هوایی رویایی داره!!!

زمینها نم زده و تقریبا خیس.

هوا مه آلود و مرطوب

سرمای دلچسب و روح افزا

یک بخار دلی هم از دهن آدم بیرون میاد که نگو و نپرس!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا