• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هادی...

New member
توزیع بارندگی شدید که به مناطق مرکزی هم رسیده

23827720677781338688.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز
از دیشب بی وقفه تا 9 بارید
ظرف من 28 م.م نشون می ده ولی صفی آباد 18 م.م! الآنم هوا کاملا ابری و هر لحظه ممکنه شروع شه .. خداروشکر از این سیستمم هرچند کم بارش گرفتیم
smilingsmiley.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

این تهران هم ما رو نابود کرد!!! دیشب با اون توده ابری که اومد گفتم تا خود صبح رگبار و رعد وبرق میشه اما دریغ از 1 قطره بارون!!!

الان هم بارون ریزه داریم، خیلی سبک.

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ :29 /8/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
آخرین نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده گسترش زبانه پر فشار و جریانات سرد شمالی بر روی استان خراسان رضویمی باشد .که ضمن ادامه کاهش دما ؛ باعث وزش باد نسبتا شدید و بارش باران و برف در سطح ا ستان خواهد شد.بر این اساس: پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی

چهارشنبه 29/8/1392
پنجشنبه 30 /8/1392​
جمعه 1/9/1392

نواحی شمالی

نیمه ابری تا ابری همراه با مه صبحگاهی و توأم با وزش باد نسبتا شدید در برخی نقاط بارش پراکندهقسمتی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی با احتمال بارش خفیف و پراکنده؛در بعد از ظهر وزش باد نسبتا شدیدنیمه ابری همراه با مه صبحگاهی بتدریج افزایش ابر توام با وزش باد نسبتا شدید و بارش برف و باران
نواحی مرکزی

نیمه ابری تا ابری همراه با مه صبحگاهی و توأم با وزش باد نسبتا شدید در برخی نقاط بارش پراکندهقسمتی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی با احتمال بارش خفیف و پراکنده؛در بعد از ظهر وزش باد نسبتا شدیدنیمه ابری همراه با مه صبحگاهی بتدریج افزایش ابر توام با وزش باد نسبتا شدید و بارش برف و باران
نواحی جنوبی
نیمه ابری تا همراه با مه صبحگاهی و توأم با وزش باد نسبتا شدید ودر برخی نقاط احتمال بارشنیمه ابری تا ابری همراه با مه صبحگاهی و بارش پراکنده توام با وزش باد نسبتا شدیدنیمه ابری همراه با مه صبحگاهی بتدریج افزایش ابر توام با وزش باد نسبتا شدید و بارش باران و در ارتفاعات برف
شهرستان
مشهد
نیمه ابری تا ابری همراه با مه صبحگاهی و توأم با وزش باد نسبتا شدید گاهی بارش پراکندهقسمتی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی با احتمال بارش خفیف و پراکنده ؛ گاهی توام با وزش باد نسبتا شدیدنیمه ابری تا تمام ابری همراه با مه صبحگاهی گاهی وزش باد نسبتا شدید و بارش باران و برف
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
3
5
3-
5
2-
4

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در24ساعت گذشته کلات نادر با حداقل دمای 1 درجه سانتیگراد بالای صفر سردترین و مه ولات با حداکثر دمای 23 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 5 و17 درجه سانتیگراد بوده است . طی24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی فریمان بمیزان 1/3 میلیمتر گزارش شده است .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز به همراه محمد عزیز از بجنورد در جاده دهبار در مسیر خط الراس رشته کوه بینالود در ارتفاع 1800 متری هستند و بصورت زنده گزارش میدن!

دما 1 درجه زیر صفر

فشار 1027 هکتوپاسکال

رطوبت 79.78 درصد

رطوبت مطلق 4 گرم در متر مکعب

نقطه شبنم منفی 3.13

rahsazan

کاربر ويژه
امیرمحسن و محمد عزیز، لحظاتی قبل گزارش برف از محدوده رستوران آبشار (در موقعیتی که آرش جان اشاره کردن) داشتن

Jacob7

New member
باد شدیدی اینجا اهواز داره میوزه سمت شرق و جنوب شرق و شمال ابری هست ولی اینجا صاف هست ابرهای تند رو و ارتفاع پایین هم در حال گذشتن هستند

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

arashz

مدیر بخش هواشناسی
باد شدیدی اینجا اهواز داره میوزه سمت شرق و جنوب شرق و شمال ابری هست ولی اینجا صاف هست ابرهای تند رو و ارتفاع پایین هم در حال گذشتن هستند

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

توده هوا داره عوض میشه، این منظره در اهواز بسیار زیبا هست، یک دیواره از ابر رو میبینید که مثل مرسدس بنز رد میشن! وقتی جهت باد عوض میشه و لبه این ابر میاد روی شهر واویلا میشه!!!

یادش بخیر . . .

ali.doosti

کاربر ويژه
توده هوا داره عوض میشه، این منظره در اهواز بسیار زیبا هست، یک دیواره از ابر رو میبینید که مثل مرسدس بنز رد میشن! وقتی جهت باد عوض میشه و لبه این ابر میاد روی شهر واویلا میشه!!!

یادش بخیر . . .
آرش جان اینجا هم همین طوره...ابرا مسابقه گذاشتن ثانیه ای آفتاب و ابری می شه!
جریانا دارن شمالی میشن!؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

از آرش - محمد رضای عزیز تشکر میکنم که اطلاع رسانی کردند.

جای همگی خالی بود و در کنار محمد عزیز از بجنورد حسابی از سرما یخ کردیم و چقدر هم لذت بهش بود.

فعلا یک دونه از عکسها رو که از چشم انداز روستای دهبار هست تقدیم دوستان میکنم تا باز در اولین فرصت عکسهای بیشتری بذارم:

65746874762574678235.jpg

tima ir

کاربر ويژه
درود دوستان عزیز

از آرش - محمد رضای عزیز تشکر میکنم که اطلاع رسانی کردند.

جای همگی خالی بود و در کنار محمد عزیز از بجنورد حسابی از سرما یخ کردیم و چقدر هم لذت بهش بود.

فعلا یک دونه از عکسها رو که از چشم انداز روستای دهبار هست تقدیم دوستان میکنم تا باز در اولین فرصت عکسهای بیشتری بذارم:

65746874762574678235.jpg

اینهم یک عکس دیگه:

33775342133386355111.jpg

ممنون بسیار زیباست امیر محسن جان از بارش برف در اون مناطق چه خبر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون بسیار زیباست امیر محسن جان از بارش برف در اون مناطق چه خبر

سلام تیما جان

خواهش میکنم .

والا زمانیکه داشتیم بر میگشتم در مسیر شهرک نظام مهندسی به سمت رستوران ابشار و پل طرقدار بارش نرمه برف آغاز شده بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا