• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سپاس بیکران
سلام هادی جان
چه خبر ؟ مشهد هوا بارون ریزه هم میاد؟

مشهد خبري نيست جز سرما!ارتفاع ابرها كه با زمين 200 متر هست و هيچ بارندگي اي نيست و فقط وزش باد و سوز سرماست!جالبه امروز چندتا از هموطنان تبريزي به من ميگفتن مشهد خيلي سرده و تبريز هيچوقت اينقدر سرد نيست! منم بهشون گفتم كجاش رو ديدين بايد وسط دي بياي مشهد دماي 20 درجه زير صفر مشهد رو ببينند با سوزش!

سیبری

کاربر ويژه

مشهد خبري نيست جز سرما!ارتفاع ابرها كه با زمين 200 متر هست و هيچ بارندگي اي نيست و فقط وزش باد و سوز سرماست!جالبه امروز چندتا از هموطنان تبريزي به من ميگفتن مشهد خيلي سرده و تبريز هيچوقت اينقدر سرد نيست! منم بهشون گفتم كجاش رو ديدين بايد وسط دي بياي مشهد دماي 20 درجه زير صفر مشهد رو ببينند با سوزش!

اصلا سوز سرمای سیبری یه چیز دیگه است تا نیاد کسی تو شمالشرق درکش نمیکنه

Dark Sector

New member
بوشهر

32276352363434665838.jpg

08790602806956937280.jpg

39051701447275403764.jpg

nojeana

کاربر ويژه
خبر فوری!!!!بارش برف در همدان:شاد2:
فعلا که خبری نیست آرش جان ولی زنگیدم نهاوند گفتند بشده سرد و نهاوند در آستانه برفه دما نهاوند هر چی باشه همدان دو درجه سردتر ولی هنوز خبری نیست سپردم زنگ بزنن ولی امشب از اون شب هاست که فردا بیدار شی ببینی 20 سانت برف باریدهماشاله بارون هم اینجا دو ساعتی هست شدت گرفته و پیوسته و سبک داره می باره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

هادی عزیز (Heaven1 ) لحظاتی پیش از محدوده حرم مطهر امام رضا آغاز بارش برف رو گزارش کرده اند:شاد2::دوست:

nojeana

کاربر ويژه
نهاوند ترکونده دوباره 2.8 میلی دیروز و مجموع سال آبی 31 میلی از نصف بقیه شهر ها کمتر باریده امسال در حالی اگه اول نباشه بعد تویسرکان دومه تو استان
امسال من نهاوند بودم سکته هه رو زده بودم بخدا
1.jpg

ولی هوا بشدت می گن سرد شده و باد سردی می وزه و بارون در شرف برف شدنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد

دمای فعلی غرب مشهد چیزی نمونده که به یک درجهدزیر صفر برسه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فرودگاه:

meteogram_celcius.cgi

[h=2]Time: 19:40 (16:10 UTC)[h=4]Current weather observation
The report was made 45 minutes ago, at 15:25 UTC
Wind 11 km/h from southeast
Temperature 2°C
Humidity 75%
Pressure 1034 hPa
Visibility 8000 m
Overcast at a height of 244 m

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این آپدیت امشب خیلی امیوار کننده بود و به امید خدا اگه نقشه ها تغییر نداشته باشند با بارش خوبی به شکل باران در ابتدا و سپس برف مواجه خواهیم بود.

ruve8aja.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تقریبا قرار هست که یک همچین الگوییی برای منطقه ما شکل بگیره که مشهد به امید خدا برف بباره و اون کم فشار جنوبی و اون مرکز سردچالی که در شرق دریای کاسپین مشخص کردم نقش بسیار تاثیر گذاری و مهمی رو ایفا میکنند و در روز موعد مکان چیدمان و الگوی توزیع فشار بسیار پر اهمیت هستند:

16937255368941092144.jpg

Mahdi Askari

مدير فنی
امیر محسن جان:ذوق زده:
امشب..؟:122:
مشهد..؟:122:
برف..؟:122:
یعنی میشه؟:122:
یعنی فردا کلاس رو تعطیل کنم برم آدم برفی درست کنم و برف بازی؟:122:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان:ذوق زده:
امشب..؟:122:
مشهد..؟:122:
برف..؟:122:
یعنی میشه؟:122:
یعنی فردا کلاس رو تعطیل کنم برم آدم برفی درست کنم و برف بازی؟:122:

سلام مهدی جان

امشب !!

برف!!!!!!!!!

نه امشب در همین حد سرما ریزه ای که دار میاد بیشتر متصور نیستم. احتمالا فردا هم آفتاب میشه ولی سوز داره ولی از اواخر وقت پنجشنبه و در طول روز جمعه یک امیدهایی به بارش برف هست:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی دوستان نقشه های تراز 700 نیروی دریایی از امشب دچار یک تغییر و تحول اساسی شدند و در واقع خیلی عالی شدن و جزئیات بیشتری در این نقشه ها لحاظ شده که دقت پیش بینی ها رو بالا میبره:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا