• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
اتفاقا سرمای اخر هفته شدید تر از سال 86 هست . ولی طولانی مدت نیست .
تراز 528 تا اصفهان هم پایین میره .
سال 86 هم سرما از ژانویه شروع شد .

اگه فقط 5 میل بارش داشتیم با این سرما من خوشحال بودم :ناراحت:
ناهنجاری هر موقع میتونه رخ بده :فرار:

ماهان.

کاربر ويژه
اتفاقا سرمای اخر هفته شدید تر از سال 86 هست . ولی طولانی مدت نیست .
تراز 528 تا اصفهان هم پایین میره .
سال 86 هم سرما از ژانویه شروع شد .

نه آبتین جان شدیدتر نیست. خیلی ضعیف‌تره. الان خبری از پرفشار شمالی نیست و فقط کانتر ضخامت توی نقشه‌ها دیده می‌شه که عمق نفوذ زیادی داره. فکر نمی‌کنم شدت سرما هم بتونه رکوردهای سال گذشته رو بشکونه

mohamad$

کاربر ويژه
اره دشتی رفته بود کربلا بعد یکی نوشته بود دشتی فوت شد مراسمشون فلان خیابون تهران برگزار میشه . یادش بخیر . دشتی مرد خدا بود LOOOOOOL بعدش که دشتی اومد یارو نوشت اشتباه کردم دشتی مرا ببخش . LOL ---------------- الان امیر کوروش به من پی ام داد که اینترنش چند وقته قطعه و دلش برای همه خیلی تنگ شده :- (

کدخدا

کاربر ويژه
اره دشتی رفته بود کربلا بعد یکی نوشته بود دشتی فوت شد مراسمشون فلان خیابون تهران برگزار میشه . یادش بخیر . دشتی مرد خدا بود LOOOOOOL بعدش که دشتی اومد یارو نوشت اشتباه کردم دشتی مرا ببخش . LOL ---------------- الان امیر کوروش به من پی ام داد که اینترنش چند وقته قطعه و دلش برای همه خیلی تنگ شده :- (

محمد تو یاهو برات پیام داد؟

ماهان.

کاربر ويژه
جالبه!! چه طور سال 86 با کانتر 520 تبریز ( فرودگاه ) 17 - شد ولی در سال 67 با کانتر 522 دمای 22 - کسب کرد؟! هر دو هم خشک بودن ... !

من امروز بطور مفصل توضیح دادم که کانتر فقط ملاک نیست. اگه می‌شه آبتین نقشه تراز 500 میلی‌بار برای همین روز رو هم بذاره که ببینیم ارتفاع تراز 500 چند بود. اونوقت من می‌گم تفاوت امسال با اون سال چیه که امسال کانتر به 523 می‌رسه اما دمای رشت با حساب سرمای بعد از عبور سامانه از 1- پایین‌تر نمی‌ره اما اون سال با کمی کانتر پایین‌تر دمای رشت به 13- رسید.

هواشناس

کاربر ويژه
من امروز بطور مفصل توضیح دادم که کانتر فقط ملاک نیست. اگه می‌شه آبتین نقشه تراز 500 میلی‌بار برای همین روز رو هم بذاره که ببینیم ارتفاع تراز 500 چند بود. اونوقت من می‌گم تفاوت امسال با اون سال چیه که امسال کانتر به 523 می‌رسه اما دمای رشت با حساب سرمای بعد از عبور سامانه از 1- پایین‌تر نمی‌ره اما اون سال با کمی کانتر پایین‌تر دمای رشت به 13- رسید.

سلام ببخشید پستهاتون رو نخوندم. کدوم صفحه بود برم بخونم ... تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا