• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad_73

کاربر ويژه
درودی دوباره

خوابم نمیبره!!!!!راستش هرچی میخوام به موج آخر هفته دل نبندمو ولش کنم{چون بارش خاصی نداره واسه ما}؛نمیشه!!!!!یه حسی بهم میگه برفی خوبی تو راهه!!!
مطمن باش میاد محمد جان برو با ارامش بخواب
نقشه اولی که امیرمحسن گذاشتن منطقه تهران نگاه کنید مثل قلب ...

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان وضع تهران تو نقشه های اسنو فورکست که خیلی خوبه . نظرتون چیه ؟ یعنی سرما در اون حده یا ضعیفتره ؟ محمود جان نظر شما چیه ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
iransnownext3days.cc23.jpg

iransnownext3to6days.cc23.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان وضع تهران تو نقشه های اسنو فورکست که خیلی خوبه . نظرتون چیه ؟ یعنی سرما در اون حده یا ضعیفتره ؟ محمود جان نظر شما چیه ؟

محمد عزیز

فکر کنم که به امید خدا وضع تهران خیلی خوب باشه و با توجه به نفوذ هوای سرد آرزو میکنم که برف خوبی رو پیشرو داشته باشید:گل:

aznavar

کاربر ويژه
وضعیت بارش وسرما خیلی بهتر شده.
برا ایلام ترکونده

ایلام

lajwwmzeaurhsb9ui979.png

خرم آباد

ohwurtgr2nryvf7nw9yn.png

تهران

1l4hmmcv1odoaqrl6m9a.png

مشهد

0dhhe0851cspzahc16k.png

mohamad$

کاربر ويژه
تهرانی ها برای امیواری هم که شده باید فرض کنن دما های GFS و کلا شرایط اون محقق بشه چون نروژ و فورکا چیز جالبی نزدن واسه تهران .

سرمایی که GFS زده زودتر از ECMWF رخ میده و شدتش هم بیشتره . تفاوت دو مدل مشهوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینکه دمای مشهد رو اشتباه زده چون ساعت 10 شب که از سرکار برمیگشتم خیابونها دوباره یخ زده بودند!!!

[h=4]Current weather observation
The report was made 27 minutes ago, at 21:25 UTC
Wind 04 kt from south
Temperature 2°C
Humidity 75%
Pressure 1011 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان ایستگاههای شرق ترکیه رو چک کردم با اینکه مرکز کم فشار(سایکلون) رو این نقاط هستند و بعضی ایستگاهها فشار شون زیر 980 هکتو پاسکال هست ولی یا بارش ندارند و یا بارش برف خیلی معمولی و خفیف هست که جای بسی امیدواریه واسه ایران ما

amin khan

مدیر انجمن
اینجا از ساعت 9 بارون نم نم میبارید که الان هم شدت بارون افزایش پیدا کرده.:baroon:
البته بیشتر از بارون باد شدید که جالب توجه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا