• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
هشدار

به دلیل شدت بالای بارش در محدوده جنوب لرستان و شمال خوزستان ( ثبت بارش 100 میل در برخی مناطق این محدوده طی امشب و فردا با احتمال بالا!) و مو قعیت خاص کوهستانی بزرگراه خرم آباد اندیمشک علاوه بر طغیان رودخانه ها خطر ریزش کوه دراین منطقه وجود داره ، خط آهن تهران- جنوب هم به همین ترتیب

rahsazan

کاربر ويژه
attachment.php

پیوست ها

• 3333.jpg
    3333.jpg
    76.7 کیلوبایت · بازدیدها: 41

کدخدا

کاربر ويژه
درود محمد جان.آره فدات شم:گل:
بلا بدوره ایشالا.امیدوارم هر چه زودتر سلامتیت رو بدست بیاری
و همچنین یلدا روبه تو و همه کاربران ایران انجمن تبریک میگم
خوب... الارغم هوای کاملا ابری و تیره بارندگی جالبی تا به این ساعت نداشتیم. امیدوارم ورق برگرده

7wlly7lbbrowo4hv5l.png

درود سجاد جان:گل::احترام:

قربانت برم من توپه توپم یکی از نزدیکانمون جراحی کرده بنده خدا بچه نداره من رفتم بالا سرش....حالا فک کن هر نیم ساعت باید سرم شو عوض کنم فک کنم 40 تا سرم زدم از دیروزه...امشبم تا صبح بیدارم چه یلدای بشه امشب به به ...

شب یلدا بهت تبریک میگم امیدوارم خوش باشی نقشه های شهرتم همیشه پر بارش :گل:

aznavar

کاربر ويژه
درود سجاد جان:گل::احترام:

قربانت برم من توپه توپم یکی از نزدیکانمون جراحی کرده بنده خدا بچه نداره من رفتم بالا سرش....حالا فک کن هر نیم ساعت باید سرم شو عوض کنم فک کنم 40 تا سرم زدم از دیروزه...امشبم تا صبح بیدارم چه یلدای بشه امشب به به ...

شب یلدا بهت تبریک میگم امیدوارم خوش باشی نقشه های شهرتم همیشه پر بارش :گل:

ممنونتم محمد جان:گل:
خوشحال شدم که خودت طوریت نیست.. ایشالاکه حال مریضتونم خوب بشه به زودی
به امید بارش برای تمام ایران عزیز:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
الزامات رانندگی در برف
رانندگي در شرايط برفي بدون در نظر گرفتن نكات ايمني حادثه آفرين است.

شايد رانندگي در برف براي تعدادي از رانندگان به ظاهر لذت بخش باشد اما رانندگي در اين شرايط بدون در نظر گرفتن نكات ايمني حادثه آفرين خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس استفاده از لاستيك يخ شكن و يا زنجير چرخ و آرام حركت كردن از ضروريات اصلي و اساسي رانندگي در شرايط برفي بوده و در مقابل، ترمز كردن تيز پرخطرترين حركت در اين نوع شرايط مي باشد.

در زمستان همواره بايد زنجير چرخ همراه راننده باشد؛ اگر در هنگام رانندگي با برف سنگين روبرو شديد و اين تجهيزات را همراه نداشته باشيد لازم است با دنده سنگين به حركت ادامه دهيد.

به خاطر داشته باشيد اگر لاستيك هاي معمولي خودرو وضعيت مناسبي داشته باشند همواره با احتياط و بسيار آهسته حركت كنيد تا با حادثه ناگواري مواجه نشويد و اگر در برف متوقف شديد با دست و يا وسايل ديگر زير لاستيك ها را خالي كنيد.

فراموش نكنيد اگر در سرماي شديد آن هم در مناطق سردسير مجبور به توقف شديد؛ خونسردي خود را حفظ و به هيچ وجه بدون تجهيزات لازم در سرما نخوابيد.

يادتان نرود در فصل سرما داشتن پتو، لباس گرم، كلاه، دستكش، خرما و كشمش در داخل خودرو ضروري است.

Dr.ben

کاربر ويژه
خسته نباشیم جمیعاً (+تصاویر مقایسه ای)
عصرایران - دو تصویر نخست ، مربوط به 3 روز قبل هستند: تهران در روزی با آسمان آبی.
اما دو تصویر بعدی ، همان زاویه ها از همان شهر در آخرین روز پاییز1391 هستند: محصول تلاش جمعی همه ما برای آلودن هوا ؛ از آنانی که بنزین بی کیفیت تولید می کنند تا خودروسازانی که خودروهای آلاینده به ملت می فروشند و از صنایعی که دود می دهند تا دولت و شهرداری که حمل ونقل عمومی را بازیچه قرار داده اند و همه ماهایی ای بسا سهمی در این تلاش دسته جمعی برای خفه کردن خودمان داریم.

تهران - 27 آذر 1391

تهران - 30 آذر 1391

Dr.ben

کاربر ويژه
تگرگ نیم کیلویی در جنوب ایران (+عکس)
بوشهرنیوز: بارش تگرگ در بندر سیراف (استان بوشهر) موجب بروز خساراتی برای مردم به خصوص رانندگان شد.

بارش تگرگ هفته گذشته در بندر سیراف موجب بروز خساراتی برای مردم به خصوص رانندگان شد.

بندر سیراف در نزدیکی عسلویه در استان بوشهر واقع است.

بارش تگرگ های حدود نیم الی یک کیلویی همراه با وزش باد موجب شد تا بسیاری از اتومبیل های مردم دچار خسارت هایی شود.

بر اساس این گزارش، تعدادی از شهروندان سیرافی نیز از ناحیه دست و صورت دچار آسیب دیدگی شده که در بیمارستان به صورت سراپایی مداوا شدند.

rahsazan

کاربر ويژه
الزامات رانندگی در برف

رانندگي در شرايط برفي بدون در نظر گرفتن نكات ايمني حادثه آفرين است.

شايد رانندگي در برف براي تعدادي از رانندگان به ظاهر لذت بخش باشد اما رانندگي در اين شرايط بدون در نظر گرفتن نكات ايمني حادثه آفرين خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس استفاده از لاستيك يخ شكن و يا زنجير چرخ و آرام حركت كردن از ضروريات اصلي و اساسي رانندگي در شرايط برفي بوده و در مقابل، ترمز كردن تيز پرخطرترين حركت در اين نوع شرايط مي باشد.

در زمستان همواره بايد زنجير چرخ همراه راننده باشد؛ اگر در هنگام رانندگي با برف سنگين روبرو شديد و اين تجهيزات را همراه نداشته باشيد لازم است با دنده سنگين به حركت ادامه دهيد.

به خاطر داشته باشيد اگر لاستيك هاي معمولي خودرو وضعيت مناسبي داشته باشند همواره با احتياط و بسيار آهسته حركت كنيد تا با حادثه ناگواري مواجه نشويد و اگر در برف متوقف شديد با دست و يا وسايل ديگر زير لاستيك ها را خالي كنيد.

فراموش نكنيد اگر در سرماي شديد آن هم در مناطق سردسير مجبور به توقف شديد؛ خونسردي خود را حفظ و به هيچ وجه بدون تجهيزات لازم در سرما نخوابيد.

يادتان نرود در فصل سرما داشتن پتو، لباس گرم، كلاه، دستكش، خرما و كشمش در داخل خودرو ضروري است.

در تایید فرمایش جناب dr.ben ، نقشه زیر رو بعنوان نمونه قرار دادم که از کتاب آب و هوا و ایمنی جاده ها - دکتر حبیبی نوخندان و غلامعلی کمالی - پژوهشکده حمل و نقل گرفته شده

attachment.php

پیوست ها

• 55555555.jpg
    55555555.jpg
    82.8 کیلوبایت · بازدیدها: 54

hamed2148

کاربر ويژه
سلام بر و بچ من هم اومدم ، راستی اونجا آخر زمان نشده اینجا مشهد که خبری نیست!!!

hamed2148

کاربر ويژه
آقا دارم کم کم میترسم ، چرا کسی صداش درنمیاد نکنه شهاب سنگ یا چیزی خورده اونجا ها ، نامردی نکنید اگه خورده ما رو هم خبر کنید بریم پناه بگیریم شاید نمردیم!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز.بلندترین شب سالتون شاد باد.من فعلا درگیر مراسم ویژه این شب فرخنده هستم انشا الله خونه بر گشتم در خدمتون هستم.. شاد و سر بلند باشید.

mohamad$

کاربر ويژه
برخی از دوستان میگفتن امسال پاییز گرم و خشکه برخی میگفتن گرم و مرطوبه

برای تهران ( شمال شهر ) توزیع بارش پاییز 91 اینگونه بود :

مهر 4.4

آبان 72.2

آذر حدود 75

مجموع بین 152 تا 153 میل بارش فصل پاییز . البته اگر تا فردا صبح بارشی رخ نده

برف هم که از جمعه شب ( 24 آذر ) تا دوشنبه صبح ( 27 آذر ) در شمال شهر ادامه داشت و 4 روز برفی در آذر ماه رخ داد و به طور متوسط حدود 20 سانت در منطقه 1 شهر تهران ( شمیرانات) برف بارید و دو روز متوالی مدارس تعطیل شد .

هر چند که برف باید زود تر از این زمان رخ میداد یعنی از اوایل آذر ولی در کل شرایط برف و باران پاییز 91 در شمال شهر تهران نرمال بود .

صحبت های امیر کوروش عزیز در مورد پاییز امسال کاملا صحیح و دقیق بود

navid61

کاربر ويژه
سلام
فوركا براي تهران بارون زده تو دماي 7 درجه !
يكشنبه هم كه به 13 درجه ميرسه !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یلدا،
مجالی ست برای تکرار هر آنچه روزگاری، سرمشق خوبی هایمان بوده اند و امروز بر روی طاقچه عادت هایمان غبار میگیرند و فراموش میشوند،مجالی ست برای دیدن عزیزانی که تصویر و صدایشان در پس مشغله های زندگی رنگ باخته اند.امشب آخرین دقیقه آذر ماه را ورق میزنیم و شمع های روشن زرد پاییز را فوت میکنیم.شب آغاز زمستان است.چراغ خانه ها هنوز بیدارند و خاطرات دیروز را پلک میزنند...
یلدای باستانی همگی مبارک :-*

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا