• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
اکنون که به امید خدا فقط چند ساعتی تا آغاز بارشها در شمالشرق مونده حدس من واسه برف به این صورته

مشهد 3 تا 7 سانت
بجنورد 5 تا 10 سانت
قوچان 15 تا 25 سانت

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اکنون که به امید خدا فقط چند ساعتی تا آغاز بارشها در شمالشرق مونده حدس من واسه برف به این صورته

مشهد 3 تا 7 سانت
بجنورد 5 تا 10 سانت
قوچان 15 تا 25 سانت

جای مشهد و قوچان رو اشتباه نوشتی داداش
حالا 2 سانت برف میخواد قوچان بیاد رو زدی 15 سانت (بعضیا خیلی جسور شدن)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

مشهد 3 تا 7 سانت
بجنورد 5 تا 10 سانت
قوچان 15 تا 25 سانت

بله دیگه

با این دو سه شبی که دمای زیر صفر رو داشتید اولین پوف برف زمین رو مثل آب خوردن سفید میکنه دادا!!!

بعد هم برفهای قوچان رو دیدم دوستان

باور کنید هنوز شروع نشده زمین رو سفید میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هادی...

New member
انتقال آرام پرارتفاع جنب حاره ای به جنوب شبه جزیره عربستان/نفوذپرفشار به شمال وسپس شمال شرق/نفوذ کم فشار مدیترانه ای فعال ازفرداشب به شمالغرب وشمال وغرب

xp20ynsugfjujf83rw0r.png

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان اگه ممکنه آدرسی سایتی رو که دمای انسوی روزانه رو ازش میگیری بزار. :گل:

چند شب پیش منم همین درخواست رو از امیر محسن داشتم ولی در جواب بهم گفت جوینده یابنده بود!!!!
خیلی راست گفت!:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

چند شب پیش منم همین درخواست رو از امیر محسن داشتم ولی در جواب بهم گفت جوینده یابنده بود!!!!

این که من میگم منجر به این میشه که سرچ بزنید بعد می بینید کلی چیز جدید پیدا کردید و اطلاعات عمومی تون بالا میره ولی اگه لینک رو مثل اب خوردن بذارم ، دیگه اصلا جذابیتی نداره و تازه چیزی هم یاد نمی گیرید.
و گرنه نقشه ها که مال بابام نیست

حس کنجکاوی باعث پیشرفت در زندگی میشه:گل:

hasan1

کاربر ويژه

این که من میگم منجر به این میشه که سرچ بزنید بعد می بینید کلی چیز جدید پیدا کردید و اطلاعات عمومی تون بالا میره ولی اگه لینک رو مثل اب خوردن بذارم ، دیگه اصلا جذابیتی نداره و تازه چیزی هم یاد نمی گیرید.
و گرنه نقشه ها که مال بابام نیست

حس کنجکاوی باعث پیشرفت در زندگی میشه:گل:

کاملا درست میفرمایید هم آقا هادی و هم امیرمحسن عزیز

من خودم اتفاقا به جستجو و سرچ کردن علاقه زیادی دارم منتها هر چی سرچ میکردم دمای انسو روزانه برام نمیومد و هر چی بود دمای انسو ماهانه و سالانه بود.

البته الان بازم سرچ میکنم و هرجور شده پیداش میکنم. :توافق:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
کاملا درست میفرمایید هم آقا هادی و هم امیرمحسن عزیز

من خودم اتفاقا به جستجو و سرچ کردن علاقه زیادی دارم منتها هر چی سرچ میکردم دمای انسو روزانه برام نمیومد و هر چی بود دمای انسو ماهانه و سالانه بود.

البته الان بازم سرچ میکنم و هرجور شده پیداش میکنم. :توافق:

میشه یک کلک کوچیک بزنی و سریع پیداش کنی ولی بهتره حالا حالاها سرچ کنی دست به سرچت قوی بشه:خنده1::خنده1::خنده1::احترام::احترام::احترام::احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا