• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
این دیگه چه‌جور بلاکیه؟!!

euro1.144hr.png

ماهان.

کاربر ويژه
با وجودی‌که به نظر میاد سرمای خشکی در پیش داریم٬ امیدوارم این اندک برفی که accuweather پیش‌بینی کرده اتفاق بیوفته!

1 میلیمتر بارش هم کافیه که شهر تا یک هفته سفیدپوش باشه!

Capture.JPG

mohamad$

کاربر ويژه
برف سنگین برای ارتفاعات جنوب شرقی مازندران و ارتفاعات گلستان پیشبینی شده . حتی سواحل شرقی خزر هم فکر میکنم برف بیاد .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
برف سنگین برای ارتفاعات جنوب شرقی مازندران و ارتفاعات گلستان پیشبینی شده . حتی سواحل شرقی خزر هم فکر میکنم برف بیاد .

محمدجان،سلام داش

چاکرم،جنگل گلستان که میدونی کجایه،میخواستم ببینم وضعیت اونجا چطوری خواهد بود؟؟؟{محور بجنورد-گرگان}چون قراره واسمون مهمون بیاد از اونجا،مرسی:گل::گل:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بارش5سانتی متر برف از آخر وقت4شنبه تا 5شنبه درنوار شمالی تهران
مسدود شدن مسیر تهران شمال از جاده هراز 5شنبه بعدازظهر بدلیل کولاک برف و همین شرایط جمعه در مسیر فیروزکوه

mohamad$

کاربر ويژه
محمد از بجنورد والا اساتید باید بگن ولی جمعه منطقه شما تا گرگان هوای سرد میاد و بارش ها حتی به نظرم برای سواحل شرقی هم میتونه برف باشه .

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار جان 5 سانت که دیگه خیلی کمه به نظرم برای نوار شمالی . سیستم به نظرتون رو تهران ضعیف هست و سرما نداره ؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد از بجنورد والا اساتید باید بگن ولی جمعه منطقه شما تا گرگان هوای سرد میاد و بارش ها حتی به نظرم برای سواحل شرقی هم میتونه برف باشه .

خب از رو همون نقشه ای که میگی ارتفاعات گلستان برف سنگینی میاد،از رو همون ببین محمدجان:خجالت2:،محدوده ی گرگان تا کلاله

کدخدا

کاربر ويژه
درود

شهر حکاری ترکیه.....

حالا چند میل تا الان باریده رو کاری نداریم....
حیف که سیستم رو ایران بدعمل میکنه

9dpjjysx8e6e4xnmwrxk.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
سامیار جان 5 سانت که دیگه خیلی کمه به نظرم برای نوار شمالی . سیستم به نظرتون رو تهران ضعیف هست و سرما نداره ؟
یادته گفتم یه سری قوانین که هر سال در زمستون حاکمه و دایم تکرار میشه؟ تا اینجا هم ثابت شده شرایط تا زمان وقوع همین طور بدتر میشه طبق مدل سازی با شرایط مشابه فکر میکنم این کاهش اتفاق بیوفته وگرنه که طبق پیش بینی ها برای 1900 سعادت اباد بالای 20 سانت باید بیاد البته من برای منطقه ای حوالی چهارراه پارک وی در نظر گرفتم اما برای بالای سعادت اباد شاید 12 سانت

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من خودم به امید کولاک شدید 5 شنبه از تهران خارج میشم یا از هراز میرم یا از جاده های فرعی دامغان به سمت شمال حرکت خواهم کرد میخوام یه دلی از عضا در بیارم

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان

متاسفانه بارش دیشب در زاگرس مرکزی جالب نبوده. در کوهرنگ فقط 3 سانت برف اضافه شده. در داران فریدونشهر و خوانسار نیز برفی اضافه نشده است. بارش کردستان و کرمانشاه هم کمتر از حد انتظار بوده. حالا از این سیستم که کلی ما رو مشغول خودش کرد، آپدیت امشب سایت ها برای موج دومی مونده که امیدوارم ناامیدمون نکنن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا