• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
محمد اصغرى در اخبار ساعت ١٤ شبكه ١ گفت : وضعيت بارشها براى زمستان يعنى آذر و دى و بهمن براى اكثر نقاط كشور به غير از استان هاى جنوبى همچون بوشهر ، فارس و كرمان خوب خواهد بود

بطور خيلى تابلويى مجرى اخبار پريد وسط صحبت هاى اصغرى

گويا از اتاق فرمان بهش گفتن نزار اصغرى در مورد وضعيت بلند مدت حرفى بزنه حال يا اصغرى داشته اطلاعات غلط ميداده يا اينكه مطمئن نيستند پيش بينى سازمان درست باشه مثل پارسال
براى همين مجرى اخبار پريد وسط حرف هاى اصغرى

اصغرى گفت شنبه هوا سرد خواهد شد بطورى كه سردترين روز پاييز امسال خواهد بود

همچنين گفت بدليل اينكه اينبار سيستم سلول بسته نيست لذا سرعت سيستم بالاست و مناطقى از جنوب كشور همچون بوشهر و فارس و كرمان و خراسان جنوبى از اين بارشها محروم خواهند بود

او گفت استان هاى چهارمحال و كهكيوله و بخشى از اصفهان هم بارش خواهند داشت

http://www.weather.ir/Download/booltan7.pdf

يادآور ميشوم همين آقاى اصغرى در مهر ماه گفته بود در آذر ماه بارشهاى گسترده اى خواهيم داشت !!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جالبه! جهت حرکت ابرها در تهران شمال غربی به جنوب شرقی شد! آیا جبهه سرد داره وارد تهران میشه؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
برای تهران، فردا ساعت 4 بعد از ظهر بارش برف زده، خیلی خفیف، احتمالا چون قبلش باران میاد اصلا روی زمین نمیشینه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اوه اوه! ودر اندرگراند بارش فردا شب تهران رو تا 16.5 میلیمتر بالا برده!!!

اصفهان هم هفته آینده سرمای سختی خواهد داشت!

hasan1

کاربر ويژه
محمد اصغرى در اخبار ساعت ١٤ شبكه ١ گفت : وضعيت بارشها براى زمستان يعنى آذر و دى و بهمن براى اكثر نقاط كشور به غير از استان هاى جنوبى همچون بوشهر ، فارس و كرمان خوب خواهد بود

بطور خيلى تابلويى مجرى اخبار پريد وسط صحبت هاى اصغرى

گويا از اتاق فرمان بهش گفتن نزار اصغرى در مورد وضعيت بلند مدت حرفى بزنه حال يا اصغرى داشته اطلاعات غلط ميداده يا اينكه مطمئن نيستند پيش بينى سازمان درست باشه مثل پارسال
براى همين مجرى اخبار پريد وسط حرف هاى اصغرى

اصغرى گفت شنبه هوا سرد خواهد شد بطورى كه سردترين روز پاييز امسال خواهد بود

همچنين گفت بدليل اينكه اينبار سيستم سلول بسته نيست لذا سرعت سيستم بالاست و مناطقى از جنوب كشور همچون بوشهر و فارس و كرمان و خراسان جنوبى از اين بارشها محروم خواهند بود

او گفت استان هاى چهارمحال و كهكيوله و بخشى از اصفهان هم بارش خواهند داشت

http://www.weather.ir/Download/booltan7.pdf

يادآور ميشوم همين آقاى اصغرى در مهر ماه گفته بود در آذر ماه بارشهاى گسترده اى خواهيم داشت !!

درود بر دوستان و تبریک به محسن عزیز به خاطر بارش برف در قوچان

جالبه آقای اصغری میگه روز شنبه سردترین روز هست در حالی که روز شنبه قراره هوا گرم تر بشه!

این سیستم های شمالی خیلی فایده ای به حال ما ندارند بارششون چنگی به دل نمیزنه. من همه امیدم به سیستم مدیترانه ایه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از قدیم گفتن در نا امیدی بسی امید است

آسمان غرب مشهد یک گرفت خدا رو شکر:

xnp8yvewmvj5ktvb3cp.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
شکر خدا یکی از مناطقی که بارش خوبی در هر دو مدل براش دیده شده کوهرنگ هست، خدا کنه منابع ابی کارون و زاینده رود تامین بشه.

hasan1

کاربر ويژه
اینجا بارش نم نم باران بالاخره شروع شد.

دمای فعلی طبق دماسنج من 11 درجه! :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متئوگرام مشهد امیدوار کننده شد!!!!!

meteogram_celcius.cgi

من هم رفتم دما سنجم رو فعال کنم ببینم با فرودگاه چقدر اختاتف دما داریم

ali.doosti

کاربر ويژه
خیلی عجیبه دقیق ترین پیش بینی جی اف اس 192 ساعت مونده به شروع بارشه!!! بعدش آبروی خودشو می بره مخصوصا 24 ساعت مونده! باور کنید !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به تنها چیزی که نمیخوره ابر حاصل از ناوه سرد شمالیه!!!!!

رعد و برق نزنه خوبه!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا