• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
درسته تغییر اقلیم. تو دوسال گذشته تابستان تهران بارشهای شدیدی داشته وحتی تگرگ بهار پارسال البته درسته که بارشهای تهران داره زیاد میشه ولی درکل بیشترجاهای کشور بارشهاش داره کم میشه تهران شانس اورده!!!!!!

اونم بستگی داره سعید اون بارش های که میگی خوب بود ولی از لحاظ زمانی مناسب نبود مثلا بارشی که تو ابان پارسال رخ داد

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان
پیش بینی اسمش روشه
26 آذر همین امسال قرار بود مشهد طبق پیش بینی آخرین آپدیت ها 0.5 سانت برف بیاد 7 سانت اومد
با یک نقشه و پیش بینی که ممکنه حاصل درصدی خطای انسانی و نقص اطلاعاتی باشه نباید امیدمونو از دست بدیم

IRAJ1

کاربر ويژه
بعد این موج نه چندان قوی دیگه منتظر بارش نباشید تا اوایل بهمن ماه واین یعنی سلام مجدد به آلودگی هوا.باتوجه به حاکمیت هوای سرد.

البته با توجه به گفته های مهرداد عزیز از 12 ژانویه احتمالا دریای سرخ فعال میشه

navid-mashhad

کاربر ويژه
طبق گزارشات حاصله از شهر تربت حیدریه امروز صبح بارش برف دانه درشت به مدت نیم ساعت داشته

saeed hh

کاربر ويژه
دوست عزیز تا حالا پیش بینی ها بلند مدت درست درامده وحتی همون برف 30سانتی وسرمای شدید مشهد هم امده بود وهمین هوای خشک وسرد هم تو پیش بینی ها امده بود واینم درست درامده و اینکه من میگم تهران بارش شدید داره رو هوا نمیگم میتونی از امیر محسن ومهردادم بپرسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mohammadsadat

کاربر ويژه
در میان سایت های استانها شاید بشه سه سایت زیر رو به عنوان برترین ها انتخاب کرد:

سایت هواشناسی کرمانشاه
سایت چهارمحال
سایت کردستان

هواشناس

کاربر ويژه

سایت هواشناسی کرمانشاه
سایت چهارمحال
سایت کردستان

آذربایجان شرقی خداوکیلی عملکرد خوبی در طی یک سال گذشته داشته از لحاظ ارائه بولتن ها و آمار روزانه و ...

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

چه خبر؟ تهران که ابرها مرتب نو کهنه میشن اما دریغ از یک قطره بارش!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
حدود 19 روز پیش خورشید شروع به عمود شدن کرد و به زودی آثار اون بر اب و هوای کره زمین نمایان میشه.
حدود 21 روز به اوج زمستان باقی مانده و از 21 روز دیگه آثار تغیر فصل بروز خواهد کرد.

زمان در حال سپری شدن هست...

navid-mashhad

کاربر ويژه
جالبه این سیستم بعد از عبور از روی ایران در روز شنبه باز هم برف سنگین در افعانستان درست خواهد کرد

IRAJ1

کاربر ويژه
سلام ایرج جون من کوهرنگ و فریدونشهر و داران رو گزارش کردم. بلداجی هم مثل اینکه بارش جالبی نداشته؟

سلام به روی ماهت

والا دیشب اگه از پریشب بیشتر نیومدد کمترم نیومد حالا نمیدونم چرا کم زده
شاید یه 7 -8 سانتی اومد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

سایت هواشناسی کرمانشاه
سایت چهارمحال
سایت کردستان

من پیشنهاد می کنم حتما به سایت استان کردستان هفته ای یکبار سر بزنید گاها تحلیل و پیش بینی های ارزشمندی به همراه نقشه ها ارائه میده.

کدخدا

کاربر ويژه
حدود 19 روز پیش خورشید شروع به عمود شدن کرد و به زودی آثار اون بر اب و هوای کره زمین نمایان میشه.
حدود 21 روز به اوج زمستان باقی مانده و از 21 روز دیگه آثار تغیر فصل بروز خواهد کرد.

زمان در حال سپری شدن هست...

درود مهرداد جان خوبی؟

یه چیزی بگو یه امیدی بهمون بده خسته شدیم از این شرایط :ناراحت:

navid-mashhad

کاربر ويژه

من پیشنهاد می کنم حتما به سایت استان کردستان هفته ای یکبار سر بزنید گاها تحلیل و پیش بینی های ارزشمندی به همراه نقشه ها ارائه میده.

دمشون گرم
سایت استان ما الان که ساعت 1 بعد از ظهره نه پیش بینی سه روزه کردن نه آمار بارش های دیشبشونو زدن
آمارشونم که کنترل نمی کنن و اشتباه های ضایع دارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا