Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
ecmwf برای ساعت 18:00 GMT بارشهایی رو در منطقه مشهد- نیشابور و قوچان نشون میده در صورتیکه بارش محقق بشه و به دلیل اینکه کانتر 540 دکامتر از مشهد پایین تر بارشها به شکل برف خواهد بود:گل:
ecmwf برای ساعت 18:00 GMT بارشهایی رو در منطقه مشهد- نیشابور و قوچان نشون میده در صورتیکه بارش محقق بشه و به دلیل اینکه کانتر 540 دکامتر از مشهد پایین تر بارشها به شکل برف خواهد بود:گل:
در مورد ریختن مواد لغزنده مثل گازوئیل و روغن و ... رو سطح جاده تحقیق نکردم اما اون چیزی که مشخصه بسیار خطر اک هست و به محض اینکه راهداری و یا شهرداری متوجه بشن اقدام به انسداد مسیر و جمع آوری مواد چرب با استفاده از خاک اره یا خاک و ماسه میکنن
سلام محمد رضا جان
منتظرم تا نقشه های EUMETRAIN برای ساعت 06:00 بشن بعد اونوقت بهتر میشه در موردش اظهار نظر کرد.
در ارتباط با تصادف در شرایط حاد اب و هوایی ، خدا قسمت هیچ کس نکنه!!
راستی در مورد ریختن گازوئیل بر سطح اتوبان تحقیق نکردید؟
من یک بار در اتوبان مشهد قوچان در حال رانندگی بود و خدا رو شکر بر عکس همیشه سرعتم خیلی کم بود و از دور متوجه خطر شدم.
نزدیک مشهد یک پمپ بنزینی هست که باند شمالی جاده است و زیر گذر داره! یک کامیون 10 چرخ رفته بود سوخت گیری کرده بود ، حالا نمیدونم باکش نشتی داشت یا مشکل دیگه ای بود که گازوئیل با حجم خیلی زیاد بر سطح جاده در امتداد مسیر حرکت کامیون بر روی زمین ریخته بود و ماشینهای پشت سر همه بصورت زنجیر وار تصادفات وحشتناکی کرده بودند که من از تلفاتش اطلاعات چندانی ندارم!
حالا اینجا این سوال مطرح میشه که قانون در مورد اون کامیون چه تصمیمی میگیره و کسانیکه در اثر این سهل انگاری دچار تلفات و یا خسارات جبران ناپذیر میشن چه حکمی میده!
بعد از صحنه تصادف که من از اونجا گذر کردم دیدم چند تا ماشین دنبال اون کامیون افتاده بودند، متوقفش کردند و به قصد کشت داشتند بنده خدا رو میزدند!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود
چرا وقتى باد مياد هواى سرد بيشتر حس ميشه ؟ :گل:
تصویر ماهواره ای جدید: