امشب توو هر فرومى كه ميرم همه عصبى اند و افتادن به جان هم :ناراحت: همش بخاطر اين كم بارشى هاست شايد هم كار هارپه :خجالت2:
كاش يه بارش سرتاسرى بياد دوباره همه مهربون بشن باهم و آرامش به فروم ها برگرده :گل:
آقا مهدى امروز آب استخرمون يخ زده بود و سرما كاملا محسوس بود چون اين بار با سيستم اصلى روبه رويم احتمال برف در شهر اصفهان ميره
:گل:
سلام:گل:
4 ساعتی میشه که بارش برف تو شهرستان مرند شروع شده و هم اکنون نیز شدت بارش برف بیشتر شده.
اینم عکساش:شاد2:
نه علی. خیلی خوشحال شدم و ذوق زده از عکس های برفی مدیر عزیز انجمن. انشاالله همه جا خوب بباره. از هر جایی که بچه ها زحمت میکشن و عکس های برفی و بارونی میذارن مام ذوق زده میشیم.
سلام:گل:
4 ساعتی میشه که بارش برف تو شهرستان مرند شروع شده و هم اکنون نیز شدت بارش برف بیشتر شده.
اینم عکساش:شاد2:
خداروشکر امسال بارش ها خیلی بهتر از سال قبل هست و انشالله سال پر بارشی برای کشور باشه.
هفته ی قبل همدان بودم از خود همدان تا تبریز بارش شدید برف بود به طوری که ماشین از زنجان به اونور نتونست بره و برگشت همدان و از اتوبان تهران آمدیم!
مردم توی جاده ها گیر کرده بودند و نیروهای امداد تا خود صبح در مسیر های مختلفی که من میدیدم کمک میکردند.
به امید ادامه ی بارش ها تا خود اردیبهشت! :شاد: