• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان فکر می کنید فردا وضعیت جاده ی تهران - چالوس چطوریه ؟؟

محور کرج-چالوس مسدود است/تردد از دیگر جاده‌های منتهی به شمال

محور کرج-چالوس واقع در استان‌های مازندران و البرز و محور پونل به خلخال واقع در استان گیلان، به دلیل بارش برف و کولاک، تا اطلاع بعدی مسدود است.

13920918000024_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ،طبق اطلاعات تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی‏، سامانه‌های هوشمند ترددشمار برخط و گشت‌های شعب راهداری سراسر کشور، در حال حاضر، به‌استثنای محورهای مسدود و ممنوع ذکر شده، در پایین بقیه محورهای مواصلاتی کشور باز و تردد در آنها به‌روال عادی در جریان است. در 24 ساعت گذشته، در محورهای برون‌شهری کشور، کل تردد ثبت‌شده براساس آخرین اطلاعات دریافتی از 918 ترددشمار، تعداد 5 میلیون و 560 هزار و 831 دستگاه وسیله نقلیه بوده که نسبت به روز قبل از آن 0،1 درصد کاهش را نشان می‌دهد.
‌سهم تردد وسایل نقلیه سنگین در جاده‌ها 21 درصد، ساعات اوج تردد بین ساعات 16 الی 17 و کمترین تردد بین ساعات 6 الی 7 صبح صورت پذیرفته که هموطنان با آگاهی از آن می‌توانند ساعات مناسب‌تری را برای سفر انتخاب کنند.
* محورهای دارای بیشترین تردد در 24 ساعت گذشته
آزادراه کرج - تهران، آزادراه تهران-کرج، آزادراه قزوین - کرج، محور ارومیه - تبریز (شهید کلانتری) و محور مرودشت - شیراز در 24 ساعت گذشته بیشترین تردد را داشته‌اند.
* محورهای مسدود تا اطلاع ثانوی به دلیل رویدادهای غیرمترقبه
محور کرج-چالوس واقع در استان‌های مازندران و البرز، به دلیل بارش برف و کولاک، تا اطلاع بعدی مسدود است.
محور تکاب ـ ایرانخواه واقع در استان‌های آذربایجان غربی، به دلیل بارش برف و کولاک، تا اطلاع بعدی مسدود است.
محور شمشک ـ دیزین واقع در استان‌های البرز و تهران، به دلیل بارش برف، تا اطلاع بعدی مسدود است.
محور شهداد ـ نهبندان واقع در استان کرمان، به دلیل سیلاب، تا اطلاع بعدی مسدود است.
محور پونل به خلخال واقع در استان گیلان به دلیل بارش برف و احتمال ریزش بهمن تا اطلاع بعدی مسدود است.

Dr.ben

کاربر ويژه
چرا ما امروز در رشت و انزلی، بارش های درست و درمونی نداریم؟ شاید یه دلیلش رو بشه از روی این نقشه های جهت وزش باد توجیه کرد. سوی وزش باد از روی کاسپین پیش مون نمیاد و ما رو دور میزنه. دورمون نزن! :ناراحت:

psmmgjtfkatj3qm81iz9.jpg

t1wy7pc8qbh0vfva76kf.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
اکثر قریب به اتفاق سایت ها زدن زیر پیش بینی هاشون در مورد بارش برف طی هفته آینده، واسه ما :sanjaghi: . ولی من همچنان به دعای بارش برف اعتقاد دارم! :دعا::دعا:

سیبری

کاربر ويژه
:گل::گل::گل:

اوایل شهریور این پست رو گذاشتم

اگه اشتباه نکنم نقشه های بلند مدت بارش و دمای ژاپن رو امیر محسن میذاشت ، در نگاه اول آدم وقتی تو چند آبدیت مختلف تفاوتهای فاحشی می بینه کلا اعتمادش رو به نقشه های بلند مدت از دست میده و با خودش میگه نقشه هایی که هر روز یه سازی می زنن قابل اعتماد نیست. اما در واقع ایطور نیست یعنی اگه چند آبدیت مختلف رو در یک بازه زمانی بررسی کنیم متوجه خواهیم شد یک ثبات نسبی در این نقشه ها وجود داره ، مثلا برای سال آبی گذشته1391 نقشه های بلند مدت بارش از همون سبتامبر یه ناهنجاری بارشی مثبت برای منطقه فارس و کرمان تو چندین آبدیت نشون میدادن پس میشد نتیجه گرفت بارشهای فرا نرمال این مناطق برای سال آبی 91-92 دارند امسال هم در سبتامبر بخصوص نقشه های دمایی در چندین آبدیت منطقه آسیای میانه رو برای پاییز تا 3 الی 4 درجه بالای نرمال نشون میدادن بعکس منطقه قفقاز و ترکیه رو سردتر از نرمال همچنین نقشه های بارش ناهنجاری مثبت رو بخصوص برای غرب سواحل و شمال غرب نشون میدادن که این الگو درستی خودش رو از همون سبتامبر با رخنه پیاپی ناو ه های شمالی به غرب سواحل و البته شمالغرب نشون داد والبته با توجه به وابستگی شدید اقلیمی شمالشرق به سیبری میشد نتیجه گرفت از لحاظ دمایی پاییز فرا نرماله برای شمالشرق اما با شروع زمستان و تعییر الگوهای دمایی و وابستگی شدید دمای سطح زمین در فلات ایران به میزان پوشش برف مطمئنا شراایط تغییر میکنه و صد البته باید نقشه های بلند مدت رو برای فصل زمستون جداگانه بررسی کرد
اگه دوستان دسترسی به نقشه های بلند مدت دارن بذارن ببینیم چه خبره

Dr.ben

کاربر ويژه
ولی دمای رشت خوب پایینه. دماسنج من دما رو حدود 3 درجه نشون میده. این طرفا یخورده بارون هم میباره.
ساعت چهار و نیم:
فرودگاه 5 درجه ابریی.
کشاورزی 4 درجه بارش باران.

AFSORDE

کاربر ويژه
بچه ها دیشب خواب برف دیدم!!! :138:

دیشب خواب دیدم برف و تگرگ دانه ریز شروع شد و بعد من توی حیاط خونمون خوابم برد (توی خوابم دوباره خوابیدم:خنده1:) بعد که بیدار شدم حدود 20 سانت تا نیم متر برف روی دیوارها و روی زمین بود. و بعدش توی خوابم خیلی متعجب شدم!!! :تعجب2:
چون توی خوابم از خواب بیدار شدم فکر کردم واقعیه!!!:giggle:

:خنده1:

آخرین ویرایش:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

دیشب خواب دیدم برف و تگرگ دانه ریز شروع شد و بعد من توی حیاط خونمون خوابم برد (توی خوابم دوباره خوابیدم:D) بعد که بیدار شدم حدود 20 سانت تا نیم متر برف روی دیوارها و روی زمین بود. و بعدش توی خوابم خیلی متعجب شدم!!! :تعجب2:

:خنده2:

pokerface

متخصص هواشناسی

دیشب خواب دیدم برف و تگرگ دانه ریز شروع شد و بعد من توی حیاط خونمون خوابم برد (توی خوابم دوباره خوابیدم:خنده1:) بعد که بیدار شدم حدود 20 سانت تا نیم متر برف روی دیوارها و روی زمین بود. و بعدش توی خوابم خیلی متعجب شدم!!! :تعجب2:
چون توی خوابم از خواب بیدار شدم فکر کردم واقعیه!!!
:giggle:

جبهه‌ی گرم بوده

Dr.ben

کاربر ويژه
Miss zahra شما تبریز بودید؟ چه خبرها دارید؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شهردار تبریز در دستوری ویژه خواستار آماده باش و بسیج تمام اکیپ‌ها و یگان‌های امدادی و خدماتی معاونت خدمات شهری شهرداری و مناطق و سازمان‌های تابعه در وضعیت جوی اضطراری تبریز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، به دنبال تداوم و تشدید بارش برف طی روزهای گذشته به ویژه بارش برف از شامگاه دیروز تاکنون، صادق نجفی شهردار تبریز در دستوری به معاونت خدمات شهری شهرداری خواستار خدمات رسانی سریع و همه جانبه به شهر و شهروندان و تلاش فراگیر برای برف‌روبی و رفع مشکلات شهری ناشی از این بارش سنگین شد.

شهردار تبریز همچنین معاونت خدمات شهری شهرداری را مأمور بررسی سریع شرایط فعلی شهر و نیز هماهنگی‌ها و آمادگی‌های لازم برای مقابله با هرگونه مشکل و بحران احتمالی ناشی از تشدید بارندگی‌ها کرد.

نجفی در عین حال افزود: شهرداری تبریز و تمام معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه خود را خادم صدیق مردم می‌دانند و خدمات‌رسانی شبانه‌روزی را تا جلب رضایتمندی حداکثری مردم تداوم خواهند داد.

جدال خادمان مردم با برف ؛ بازگشت شرایط عادی به شهر
اگرچه تداوم بارش‌های زمستانی چند روز اخیر تبریز باعث بروز برخی مشکلات در سطح شهر برای شهروندان به ویژه در ساعات ابتدایی روز شد با این حال حضور و اقدام به موقع اکیپ های امدادی و خدماتی شهرداری تبریز برای برف‌روبی، رفع گره‌های ترافیکی و نمک پاشی گسترده در معابر و خیابان‌ها علاوه بر کاهش مشکلات شهری، زمینه ساز بازگشت شرایط عادی به شهر و آرامش خیال شهروندان شد.

قربانیان تبریزی معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز نیز گفت: در مناطق 10 گانه و سازمان‌های موتوری و مدیریت پسماند، همچون روزهای گذشته، اکیپ‌ها و گروه‌های خدماتی، اجرایی، عملیاتی و امدادی حوزه معاونت خدمات شهری و اجرایی از ساعت 4 بامداد و با به کارگیری 10 دستگاه گریدر، 10 دستگاه برف روب‌، 48 کمپرسی نمک پاش، 20 دستگاه ایسوزو، 80 دستگاه نیسان و 10 لودر، اقدام به برف‌روبی، نمک پاشی و رفع گره‌های ترافیکی از شهر کردند.

وی افزود: در این عملیات همه جانبه که همچنان و با قدرت ادامه دارد بالغ بر یک هزار نفر از پرسنل و کارگران خدماتی و امدادی فعالانه به ارایه خدمات مشغولند.

معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز در عین حال با تأکید بر تداوم خدمات رسانی اکیپ‌های این معاونت افزود: معاونت خدمات شهری برای مقابله با هرگونه بحران و مشکل در آمادگی کامل قرار دارد.

تداوم برف روبی، آمادگی کامل برای مقابله با تمام بحران‌ها
معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز از تداوم خدمات رسانی به شهروندان و عملیات برف‌روبی از مسیرها و معابر شهری تا اتمام روند بارش در شهر تبریز خبر داد.

قربانیان تبریزی افزود: با حضور به موقع بالغ بر 200 اکیپ و گروه امداد و عملیات معاونت خدمات شهری شهرداری و مناطق و سازمان‌های تابعه و در کنار آن سازمان های موتوری، پسماند و دیگر مجموعه‌ها، کار خدمات رسانی و برف روبی از مسیرهای شهری از بامداد دیروز آغاز شده و روند خدمات رسانی همچنان ادامه دارد.

قربانیان تبریزی در عین حال گفت: به دستور شهردار تبریز ، اکیپ‌های خدماتی و موتوری شهرداری همچنان در آماده‌باش کامل به سر می‌برند تا در صورت تداوم یا تشدید بارندگی و احتمال هرگونه بحران دیگر وارد عمل شده و به ارائه خدمات بپردازند.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
Miss zahra شما تبریز بودید؟ چه خبرها دارید؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شهردار تبریز در دستوری ویژه خواستار آماده باش و بسیج تمام اکیپ‌ها و یگان‌های امدادی و خدماتی معاونت خدمات شهری شهرداری و مناطق و سازمان‌های تابعه در وضعیت جوی اضطراری تبریز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، به دنبال تداوم و تشدید بارش برف طی روزهای گذشته به ویژه بارش برف از شامگاه دیروز تاکنون، صادق نجفی شهردار تبریز در دستوری به معاونت خدمات شهری شهرداری خواستار خدمات رسانی سریع و همه جانبه به شهر و شهروندان و تلاش فراگیر برای برف‌روبی و رفع مشکلات شهری ناشی از این بارش سنگین شد.

شهردار تبریز همچنین معاونت خدمات شهری شهرداری را مأمور بررسی سریع شرایط فعلی شهر و نیز هماهنگی‌ها و آمادگی‌های لازم برای مقابله با هرگونه مشکل و بحران احتمالی ناشی از تشدید بارندگی‌ها کرد.

نجفی در عین حال افزود: شهرداری تبریز و تمام معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه خود را خادم صدیق مردم می‌دانند و خدمات‌رسانی شبانه‌روزی را تا جلب رضایتمندی حداکثری مردم تداوم خواهند داد.

جدال خادمان مردم با برف ؛ بازگشت شرایط عادی به شهر
اگرچه تداوم بارش‌های زمستانی چند روز اخیر تبریز باعث بروز برخی مشکلات در سطح شهر برای شهروندان به ویژه در ساعات ابتدایی روز شد با این حال حضور و اقدام به موقع اکیپ های امدادی و خدماتی شهرداری تبریز برای برف‌روبی، رفع گره‌های ترافیکی و نمک پاشی گسترده در معابر و خیابان‌ها علاوه بر کاهش مشکلات شهری، زمینه ساز بازگشت شرایط عادی به شهر و آرامش خیال شهروندان شد.

قربانیان تبریزی معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز نیز گفت: در مناطق 10 گانه و سازمان‌های موتوری و مدیریت پسماند، همچون روزهای گذشته، اکیپ‌ها و گروه‌های خدماتی، اجرایی، عملیاتی و امدادی حوزه معاونت خدمات شهری و اجرایی از ساعت 4 بامداد و با به کارگیری 10 دستگاه گریدر، 10 دستگاه برف روب‌، 48 کمپرسی نمک پاش، 20 دستگاه ایسوزو، 80 دستگاه نیسان و 10 لودر، اقدام به برف‌روبی، نمک پاشی و رفع گره‌های ترافیکی از شهر کردند.

وی افزود: در این عملیات همه جانبه که همچنان و با قدرت ادامه دارد بالغ بر یک هزار نفر از پرسنل و کارگران خدماتی و امدادی فعالانه به ارایه خدمات مشغولند.

معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز در عین حال با تأکید بر تداوم خدمات رسانی اکیپ‌های این معاونت افزود: معاونت خدمات شهری برای مقابله با هرگونه بحران و مشکل در آمادگی کامل قرار دارد.

تداوم برف روبی، آمادگی کامل برای مقابله با تمام بحران‌ها
معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز از تداوم خدمات رسانی به شهروندان و عملیات برف‌روبی از مسیرها و معابر شهری تا اتمام روند بارش در شهر تبریز خبر داد.

قربانیان تبریزی افزود: با حضور به موقع بالغ بر 200 اکیپ و گروه امداد و عملیات معاونت خدمات شهری شهرداری و مناطق و سازمان‌های تابعه و در کنار آن سازمان های موتوری، پسماند و دیگر مجموعه‌ها، کار خدمات رسانی و برف روبی از مسیرهای شهری از بامداد دیروز آغاز شده و روند خدمات رسانی همچنان ادامه دارد.

قربانیان تبریزی در عین حال گفت: به دستور شهردار تبریز ، اکیپ‌های خدماتی و موتوری شهرداری همچنان در آماده‌باش کامل به سر می‌برند تا در صورت تداوم یا تشدید بارندگی و احتمال هرگونه بحران دیگر وارد عمل شده و به ارائه خدمات بپردازند.

سلام داداش:54:
بله من هم تو تبریزم هم تبریزیم:خنده2:
چند صفحه عقب تر زدم پست مربوط به تبریزو:سوت:
:2:

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام داداش:54:
بله من هم تو تبریزم هم تبریزیم:خنده2:
چند صفحه عقب تر زدم پست مربوط به تبریزو:سوت:
:2:

ممنون. دیدم اون پست رو. این خبر حدود 1 ساعت قبل منتشر شده. خواستم ببینم هنوز برف میباره نمیباره؟ چقدری شد؟ عکسای برفی تون پس کو؟

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
ممنون. دیدم اون پست رو. این خبر حدود 1 ساعت قبل منتشر شده. خواستم ببینم هنوز برف میباره نمیباره؟ چقدری شد؟ عکسای برفی تون پس کو؟

نه داداش الان نمیباره ولی فک کنم شب بازم بباره:نمیدونم:
نمیدونم چقدر باریده
ولی صبی که باریده بود رفتیم آدم برفی درست کردیم بازم بارید همون اندازه اولی:هنگ: امروز از روزای دیگه بنظرم بیشتر بارید:فکر:
:28:چی گفتم!

Dr.ben

کاربر ويژه

نه داداش الان نمیباره ولی فک کنم شب بازم بباره:نمیدونم:
نمیدونم چقدر باریده
ولی صبی که باریده بود رفتیم آدم برفی درست کردیم بازم بارید همون اندازه اولی:هنگ: امروز از روزای دیگه بنظرم بیشتر بارید:فکر:
:28:چی گفتم!

اگه دو تا عکس هم از برف تون میذاشتین جایزه داشتینا. :92:
انشالله بازم بباره.
البته من که اصلا برف دوست ندارم :110: . والله برف چیه دیگه! :138:

خدااااااااااااا منم برف می خوام! :24::28:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
اگه دو تا عکس هم از برف تون میذاشتین جایزه داشتینا. :92:
انشالله بازم بباره.
البته من که اصلا برف دوست ندارم :110: . والله برف چیه دیگه! :138:

خدااااااااااااا منم برف می خوام! :24::28:

واقعا؟؟:ذوق زده: