• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
معلومه هنوز دانشجونشدی عزیزم
دانشگاهها جمعه ها هم کلاس درس دارن
کلاس های کارشناسی ارشدکه پنج شنبه ها وجمعه ست.

هادی جان من کلی گفتم که دانشگاهها تعطیله !!!
حالا شاید بعضی از اساتید به خاطر بعضی از مشکلات کلاس ها رو جمعه بندازن که این عمومیت نداره!
در ضمن من 3 سال پیش درسم تموم شد و دانشگاه رو تموم کردم

هادی...

New member

هادی جان من کلی گفتم که دانشگاهها تعطیله !!!
حالا شاید بعضی از اساتید به خاطر بعضی از مشکلات کلاس ها رو جمعه بندازن که این عمومیت نداره!
در ضمن من 3 سال پیش درسم تموم شد و دانشگاه رو تموم کردم

به هرحال جمعه دانشگاهها تعطیل نیست،کلاسهای ارشدکه پنجشنبه ها وجمعه است و کلاسهای بیشتراستادان پروازی هم جمعه ها برگزارمیشه،حالاباایناکاری ندارم،فقط خواستم اطلاع بدم که بعلت برف سنگین فردادانشگاههای ارومیه تعطیله

DR WHO

کاربر ويژه
سیل در بحرین مدارس و ادارات را به تعطیلی کشاند

آب و هوا > جهان- همشهری آنلاین:
جاری شدن سیل در بحرین باعث فلج شدن تردد خودروها در مناطق مختلف این کشور و تعطیلی ادارات دولتی و مدارس شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، در بعضی از مناطق بحرین مردم مجبور شدند برای تردد از قایق استفاده کنند.

مجید میلاد رئیس شورای شهر منامه تاکید کرد مدیریت ضعیف و نامناسب بودن زیرساخت‌ها باعث فلج شدن تردد خودروها در پایتخت بحرین شد.

میلاد از رژیم بحرین خواست به جای هزینه کردن برای مسایل امنیتی و نظامی، بودجه‌های دولتی را به بخش‌های آموزشی، بهداشت و زیرساخت‌ها اختصاص دهد.

میلاد گفت: دولت باید به تامین نیازهای مردم بپردازد نه اینکه بودجه های کشور را برای خرید گازهای اشک آور و زمینه های امنیتی و نظامی علیه مردم، هدر دهد.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام این عکس ها مربوط به روز 14 آذر هست، ک برای تاپیک خوب شما گرفتم:گل:
اولین برف پاییزی/زمستانی تهران:

120920123384.jpg

120920123386.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود مجدد

دوستان من فردا صبح از اصفهان به تهران برمیگیردم، تا جایی که الان دارم میبینم کل مسیر بارندگی خواهد بود، امیدوارم بارش به حد بسته شدن مسیر نرسه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
mesfcwx24.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
21
hours
ago
London fog shrouds city leaving only tips of skyscrapers visible from the air
pb-131211-london-fog-nj-05.photoblog900.jpg
Metropolitan Police @MPSintheSky via Reuters
The Canary Wharf business district of east London taken from the Metropolitan Police helicopter is seen during a foggy morning on Dec. 11, 2013.

pb-131211-london-fog-nj-04.photoblog900.jpg
Olivia Harris / Reuters
A bride poses for a photograph on Westminster Bridge as the fog clears in central London on Dec. 11, 2013.

pb-131211-london-fog-nj-03.photoblog900.jpg
Daniel Sorabji / AFP - Getty Images
Pedestrians cross the Millennium Footbridge in front of St Paul's Cathedral that is shrouded in fog in London, on Dec. 11, 2013. Flight delays and some cancellations were reported from London's Heathrow and City airports as a result of early morning fog Wednesday.

pb-131211-london-fog-nj-02.photoblog900.jpg
Olivia Harris / Reuters
A bird flies past the London Eye, on a foggy day in central London on Dec. 11, 2013.

pb-131211-london-fog-nj-01.photoblog900.jpg
Olivia Harris / Reuters
A boat on the River Thames passes the Houses of Parliament, in heavy fog in central London on Dec. 11, 2013.

DR WHO

کاربر ويژه
پيش از اينكه بانو احمدى گزارش بدن تصاوير برف امروز را نشون ميداد بعد راوى گفت به دليل نفوذ يك سامانه پرفشار سرد شاهد بارش برف در بسيارى از مناطق بوديم !!!! مگه پرفشار هم بارش زاست؟!!

راستى گفتش بارشها فردا تشديد و گسترده ميشن و يكشنبه هم به دليل اومدن يه توده بسيار سرد زمستانى هوا شديدا سرد ميشه

درضمن جبهه هواى سرد فردا جاى جبهه گرم را مى گيره

شهر اصفهان منتظر همگرايى محلى باش
:شاد2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:حرص::حرص::حرص::حرص::حرص::حرص:

پيش از اينكه بانو احمدى گزارش بدن تصاوير برف امروز را نشون ميداد بعد راوى گفت به دليل نفوذ يك سامانه پرفشار سرد شاهد بارش برف در بسيارى از مناطق بوديم !!!! مگه پرفشار هم بارش زاست؟!!

راستى گفتش بارشها فردا تشديد و گسترده ميشن و يكشنبه هم به دليل اومدن يه توده بسيار سرد زمستانى هوا شديدا سرد ميشه

درضمن جبهه هواى سرد فردا جاى جبهه گرم را مى گيره

شهر اصفهان منتظر همگرايى محلى باش
:شاد2:

آخرین ویرایش:

هادی...

New member
رئیس جمعیت امدادونجات آذربایجان غربی: نزدیک 1000 نفرازبرف وکولاک درجاده های استان نجات یافتند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل CMC هم کلا بارشهای منطقه ما رو حذف کرده و بغیر نوار مرزی شمال خراسان یعنی روی کوههای هزار مسجد جای دیگه ای خبری از بارش برف نخواهد بود.

مسلما ECMWF هم بارشها رو تا سطح دهم میلیمتر کاهش خواهد داد!!!!!!!!!!!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مدل CMC هم کلا بارشهای منطقه ما رو حذف کرده و بغیر نوار مرزی شمال خراسان یعنی روی کوههای هزار مسجد جای دیگه ای خبری از بارش برف نخواهد بود.

مسلما ECMWF هم بارشها رو تا سطح دهم میلیمتر کاهش خواهد داد!!!!!!!!!!!

سلام.
آخه تا کی می خواهد این وضعیت ادامه پیدا کند هی بارش ها تا شش روز قبل از بارش زیاد می شود ولی یکباره کم می شود.:ناراحت::ناراحت::ناراحت::گریه:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا