• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
دکتر بهزاد ......برف نیومدا......ناراحت نیستی غم من بیگفته امشب:ناراحت:
دما هم بین 4 تا 6 هست فعلا.فقط برد 6تایی پرسپولیس کمی منو خوشحال کرد.:خنده1:

نه بابا چرا ناراحت باشم! من که اصلا از برف خوشم نمیاد! چیه آخه همه جا سفید میشه. دور تا دور طناب ها و سیم ها برف میشینه بیخودی سنگین شون میکنه! تازه روی شاخه تمام درخت ها هم برف میشینه که اصلا خیلی زشت میشه! :88: نیست بالاتر از سیاهی رنگی!

نه نه من اصلا ناراحت نیستم من فقط یخورده بغض کردم! :ناراحت::96::30:

هادی...

New member
فرمانداری ارومیه دراطلاعیه ای اعلام کرد؛به علت بارش برف وبرودت هوا،فردا تمامی دانشگاههای ارومیه+کلاسهای آموزشی علوم پزشکی این شهر تعطیل است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اوه اوه
نقشه های eumetrain آپدیت شده و جت سطح زمین نشون میده یک رطوبت بینظیره داره از سمت اقیانوس هند و دریای سرخ ریزش میکنه روی ایران

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

mehrafarin

کاربر ويژه
بعد از ۱۱۲ سال

Cairo-1-620x393.png

سیبری

کاربر ويژه
عجب شیر توشیری شده اصلا معلوم نیست چی به چیه . کی به کی؟!
biggrinsmiley.gif

معلوم نسیت کجا از جریانات جنوبی بارش دارن و کجا از سیستم شمالی کجا داره هواش گرم میشه و کجا داره سرد میشه کجا میخواد بارون تیدیل به برف بشه و کجا بارون به برف!
biggrinsmiley.gif

الان اراک که ظهر برف میبارید الان تو دمای 9 باونه ازاونر همدان که بارون بود الان کل استانش داره تو دمای صفر برف میباره و احتمالا عالی هم میباره چون برفش فراگیره تو استان
از اونور آذربایجانها که ظهر هواشون داشت روبه صاف شدن میرفت یه دفعه از بعد از ظهر دوباره داره مثل چی برف میاد اصلا یه وضعیه!
biggrinsmiley.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
میگما کار اینایی که هر نیم ساعت یا یک ساعت یک بار دما و وضعیت ایستگاه ها رو توی سایت سازمان هواشناسی آپدیت میکنن من رو یاد سریال لاست میندازه.
باید هر 108 دقیقه شماره های 4 8 15 16 23 42 رو وارد کنند:

0lfh7zwa87iuwtrsyr44.jpg

4_8_15_16_23_42_64711-1920x1200.jpg

و گرنه سایت سازمان این شکلی میشه:

9et1jeiv5mocxg330deu.jpg

سیبری

کاربر ويژه
یعنی اینقدر شیر تو شیره که الان آدم نمیتونه مطمئن باشه این اشتباه تایپیه یا واقعیه؟ یعنی ممکنه الان وسط اون همه ایستگاه آذربایجان که برف دارن عجب شیر یه دفعه هواش صاف شده باشه و دماشم رفته رو 18-!:تعجب2:

hpix7czgjorzto79btm9.jpg

هادی...

New member
درپی ادامه بارش برف وبرودت هوا،فردا تمامی مقاطع تحصیلی درنوبت صبح وبعدازظهر درشهرستان های ارومیه،مهاباد،سلماس،اشنویه،نقده،پیرانشهرومیاندوآب تعطیل است.

mmh1982

New member
استاد امیر محسن یعنی این عکس میگه که برای چند روز اینده سواحل شمالی - شمال خراسان- خراسان رضوی وو..... همه زیر برف مدفون میشن ویخ میزنند

سیبری

کاربر ويژه
درپی ادامه بارش برف وبرودت هوا،فردا تمامی مقاطع تحصیلی درنوبت صبح وبعدازظهر درشهرستان های ارومیه،مهاباد،سلماس،اشنویه،نقده،پیرانشهرومیاندوآب تعطیل است.

سلام هادی جان شما که تو آذربایجانی به نظرت وضعیت هوای عجب شیر اشتباه تایپیه یا واقعیه؟
چون الان اکثر شهرهای آذربایجان گزارش برف تو دمای بین 2- تا 7- دارن اما تنها عجب شیر رو سازمان هواش و صاف با دمای 18- زده! به نظرت درسته؟

mmh1982

New member

آخرین وضعیت طوفان برف الکسا

nt99g6t4iav7dx8t1iur.jpg

امیر محسن نگفتی برای شمال و شمال شرق برف خوبی به همراه داره با این عکس (برف و یخبندان) حتی اینجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا