سلام بر دوستان :گل:
در حال حاضر تهران وزش باد داره سرما نیز داره به تهران نفوذ میکنه و هوام نیمه ابری امیدوارم بارش داشته باشیم
امشب برف خواهید داشت
اینم سندش
مشاهده پیوست 48520
البته قراره با بچه های بالا صحبت کنیم برفش رو زیاد کنند!!!:زبون:
The report was made 16 minutes ago, at 17:33 UTC |
Forecast valid from 14 at 18 UTC to 15 at 24 UTC |
Wind 07 m/s from south/southeast |
Visibility 6000 m |
Few clouds at a height of 1219 m Broken clouds at a height of 3048 m |
Temporary from 15 at 06 UTC to 15 at 24 UTC |
Wind 07 m/s from south/southeastwith gusts up to 13 m/s |
Scattered clouds at a height of 1067m Broken clouds at a height of 2743 m |
Probability 40% from 15 at 15 UTC to 15 at 24 UTC |
Visibility 3000 m |
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus. Scattered clouds at a height of 1219m Broken clouds at a height of 2743 m |
snow rain |
با اين پست استاد پرنو اصلا موافق نيستم ايشون فكر مى كنند AO و NAO مثبت به ضرر بارش كشوره :گل: اميرمحسن جان نظر شما چيه ؟
به ao و nao کار چندانی ندارن مانور ایشون رو ارتفاع ژیو پتانسیله و به نظرم نوبته جنوب و دریای سرخه که یک ماهی بارش کسب کنن...با اين پست استاد پرنو اصلا موافق نيستم ايشون فكر مى كنند AO و NAO مثبت به ضرر بارش كشوره :گل: اميرمحسن جان نظر شما چيه ؟
هادی جان ازتون عذرمی خوام و قصد جسارت ندارم ولی ادب حکم می کنه راجب کسی که به هر حال تحصیلاتی در این زمینه دارن محترمانه تر صحبت کرد. ببخشید :گل:
آدمی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی اونیکه خودش را به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد!!!
بر اساس نقشه هفته اول: کما کان افزایش ارتفاع در جنوب ایران حکایت از عدم ناپایداری و عدم رخداد بارش در این منطقه را دارد.کاهش ارتفاع در غرب و جنوبغرب و شمال ایران حکایت از عبور امواجی ناپایدار و احتمالا رخداد بارشهایی را در این مناطق تائید می کند. کاهش ارتفاع برروی منطقه قطب و منطقه ایسلند و گریلند حکایت از مثبت بودن شاخص شمالگان و اطلس شمالی دارد. بطور کلی طی این بازه زمانی احتمال بارش در شمال و غرب و جنوبغرب وجود دارد.
بر اساس نقشه هفته دوم: کاهش ارتفاع در اکثر مناطق ایران نشان دهند عبور امواجی از آسمان ایران و رخداد ناپایداری و بارش خواهد بود. در مناطق جنوبی در دامنه فعالیت امواج غرب قرار گرفته و قدری از سطیره پر ارتفاع جنوبی خارج شده است. که می تواند معرف ناپایداری نسبی و بارش باشد. شاخص اطلس شمالی کما کان در فاز مثبت و شاخص شمالگان گرایش به فاز منفی پیدا کرده است. آرایش نواسانات ارتفاع از شرق قاره امریکا تا غرب خاورمیانه نشان دهنده بندالی بودن بادهای غربی در بازه زمانی مذکور است. بطور کلی در این بازه زمانی نیز رخداد بارش با احتما زیاد تر دربیشتر مناطق بجز جنوبشرق وجود دارد.
در دو نقشه بالا تنها منطقه ای که متاسفانه از پایداری نسبی برخوردارد است و احتمالا بارش چندانی دریافت نکند جنوبشرق ایران است. برروی مدیترانه غربی و مرکزی به احتمال زیاد با این نوسان ارتفاع خبری از سیکلونزایی نخواهد بود. اما در شرق مدیترانه شرایط برای سیکلونزایی مناسبتر است که احتمالا حکایت از تشکیل سامانه های بندالی می دهد.این آرایش نوسانات ارتفاع ارسال امواج غربی از ناحیه کمفشار ایسلند منتفی است.
بر اساس نقشه هفته سوم: افزایش ارتفاع برروی شمال ایران و مدیترانه مرکزی و شرقی نشان دهنده پایداری جو و عدم شکل گیری امواج ناپایدار در این مناطق است. و در مناطق جنوبغرب و جنوبی ایران دارای کاهش ارتفاع نسبی است که معرف عبور امواج غربی و جنوبغربی و ناپایداری و احتمالا بارش است. کاهش ارتفاع در منطقه ایسلند و گریلند کما کان مثبت بودن این شاخص و افزایش ارتفاع در منطقه قطب منفی بودن این شاخص را نشان می دهد. کاهش ارتفاع در غرب اروپا و افزایش ارتفاع درشرق اروپا و شمال ایران معرف کم بارشی ایران طی این مدت است.بطور کلی مناطق جنوبغرب و جنوبی ایران طی این بازه زمانی ناپایدار خواهد بود.
براساس نقشه هفته چهارم: گستره وسیعی از ایران شامل شمال و مرکز و شمالغرب و غرب و جنوبغرب و شمالشرق ایران دارای افزایش ارتفاع بالای نرمال است که معرف عدم ناپایداری و بارش در این مناطق می باشد. کما کان کاهش ارتفاع در غرب اروپا و کاهش ارتفاع در شرق اروپا و شمال ایران معرف کاهش بارش در ایران است. طی این بازه زمانی افزایش ارتفاع در منطقه ایسلند و گریلند و منطقه قطب معرف منفی بودن این دو شاخص می باشد. طی این مدت نباید انتظار رخداد بارش خاصی در سطح کشور باشیم.
تذکر:دوستان نظر و انتقادی دارند لطفا بیان کنند.
http://parno2.blogfa.com/
هادی جان ازتون عذرمی خوام و قصد جسارت ندارم ولی ادب حکم می کنه راجب کسی که به هر حال تحصیلاتی در این زمینه دارن محترمانه تر صحبت کرد. ببخشید :گل:
من پست شون را نخوندم :خجالت2: هادى جون منظورت من بودم من كه شما را دوست دارم بخدا من نظرم در مورد تاثير AO و NAO عوض شده من از بابت عقيده سابقم بارها إبراز ندامت كردم:احترام: