• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

روح ا...

New member
سلام بر دوستان :گل:

در حال حاضر تهران وزش باد داره سرما نیز داره به تهران نفوذ میکنه و هوام نیمه ابری امیدوارم بارش داشته باشیم

روح ا...

New member
همزمان با بارش برف شدید در اکثر کشورهای عربی از جمله سوریه، فلسطین، لبنان و عراق ، منابع دولتی در اردن اعلام کردند: سرما و یخبندان شدید در مناطق مختلف اردن باعث مسدود شدن اکثر راههای ارتباطی در اردن و لغو پروازهای هوایی شده است.
کاهش بی سابقه دمای هوا و سرمای و یخبندان شدید در اردن و برخی کشورهای عربی دیگر باعث فلج شدن عبور و مرور در این کشورها شده است.
458427_801.jpg

اردن
بنابراین گزارش، در استانهای البلقاء ، عجلون، اربد، الطفیله و معان سرما و یخبندان عبور و مرور در جاده را غیر ممکن کرده و برخی از پروازهای هوایی در اردن به علت بارش شدید برف لغو شده است.
458428_957.jpg

لبنان
طوفان الکسا در سوریه، لبنان، فلسطین ، عراق و مصر نیز باعث کاهش شدید دما شده و موجی از برف و سرما را در این کشورها به همراه داشته است. منابع مصری اعلام کردند: کاهش دما در برخی نقاط مصر طی 122 سال اخیر بی سابقه بوده است و حتی در برخی مناطق قاهره (پایتخت مصر) نیز برف باریده است. در فلسطین نیز بارش برف اکثر مناطق از جمله بیت المقدس اشغالی را سپیدپوش کرده است.
بارش برف در مصر بعد از ۱۱۲ سال
در پی آغاز طوفان الکسا در برخی کشورهای خاورمیانه و مصر، بعد از گذشت ۱۱۲ سال برای اولین بار خیابان‌های قاهره و اهرام مصری پوشیده از برف شد.
458459_699.jpg

458460_549.jpg

458430_521.jpg

بیت المقدس اشغالی - فلسطین
در سوریه نیز بارش برف بر مشکلات مردم این کشور در دسترسی به سوخت و غذای مورد نیازشان افزوده است. البته تروریستها که تاکنون دو زمستان را از سرگذرانده اند به نظر می رسد مشکلی برای رویارویی با دشمن جدیدشان یعنی برف و یخبندان شدید نداشته اند.
458429_649.jpg

تروریستها در سوریه
متفاوت ترین واکنش اعراب به بارش برف در عربستان و به ویژه در منطقه تبوک (شمال عربستان) دیده شد.
458431_572.jpg

شادی عجیب پس از برف در عربستان
در این منطقه سعودیهایی که بارش دانه های سپید برف را به ندرت دیده اند، با بیرون آمدن از چادرهای محل زندگی شان به رقص و پایکوبی عجیبی پرداختند که می توانید تصویر آن را در اینجا ببینید.

aliwinter

Banned

اینم سندش

مشاهده پیوست 48520

البته قراره با بچه های بالا صحبت کنیم برفش رو زیاد کنند!!!:زبون:

قوربانت هادی جان
ما هم بارش داریم برفشو خدا میدونه؛
البته در روز دوشنبه واحتمالا سه شنبه الان تی وی گیلان گفت احتمال اینکه در بعضی ساعات برف بیاد هستش ولی نمیشینه اگرم بشینه
1 سانت!!!!!!!!!:خنده1::شاد:

روح ا...

New member
[h=2]در کشورهای فرانسه، انگلستان، آلمان و بلژیک به دلیل بارش برف، زندگی عادی مردم دچار اخلال شده است. بارش سنگین برف در بسیاری از کشورهای قاره اروپا، ادامه دارد.
در کشورهای فرانسه، انگلستان، آلمان و بلژیک به دلیل بارش برف، زندگی عادی مردم دچار اخلال شده است.
در شهر فرانکفورت آلمان، بارش برف سبب تعطیلی فرودگاه این شهر شده است.
در شهرهای بروکسل و پاریس نیز سفرهای بین المللی لغو شدند و بسیاری از مسافران در ایستگاهها منتظر وسایل نقلیه ماندند.
در شهرهای شمالی فرانسه نیز به دلیل بارش برفی به ارتفاع ۵۰ سانتیمتر راهها مسدود شدند.
از انگلستان نیز خبر می رسد که در بخش شمال شرقی این کشور، به دلیل بارش سنگین برف، راهها بسته شده اند.
در انگلستان بارش برف سنگین سبب لغو برنامه سفر قطارها و هواپیماها شده است

ali.doosti

کاربر ويژه
wk1.wk2_20131213.z500.gif

بر اساس نقشه هفته اول: کما کان افزایش ارتفاع در جنوب ایران حکایت از عدم ناپایداری و عدم رخداد بارش در این منطقه را دارد.کاهش ارتفاع در غرب و جنوبغرب و شمال ایران حکایت از عبور امواجی ناپایدار و احتمالا رخداد بارشهایی را در این مناطق تائید می کند. کاهش ارتفاع برروی منطقه قطب و منطقه ایسلند و گریلند حکایت از مثبت بودن شاخص شمالگان و اطلس شمالی دارد. بطور کلی طی این بازه زمانی احتمال بارش در شمال و غرب و جنوبغرب وجود دارد.

بر اساس نقشه هفته دوم: کاهش ارتفاع در اکثر مناطق ایران نشان دهند عبور امواجی از آسمان ایران و رخداد ناپایداری و بارش خواهد بود. در مناطق جنوبی در دامنه فعالیت امواج غرب قرار گرفته و قدری از سطیره پر ارتفاع جنوبی خارج شده است. که می تواند معرف ناپایداری نسبی و بارش باشد. شاخص اطلس شمالی کما کان در فاز مثبت و شاخص شمالگان گرایش به فاز منفی پیدا کرده است. آرایش نواسانات ارتفاع از شرق قاره امریکا تا غرب خاورمیانه نشان دهنده بندالی بودن بادهای غربی در بازه زمانی مذکور است. بطور کلی در این بازه زمانی نیز رخداد بارش با احتما زیاد تر دربیشتر مناطق بجز جنوبشرق وجود دارد.

در دو نقشه بالا تنها منطقه ای که متاسفانه از پایداری نسبی برخوردارد است و احتمالا بارش چندانی دریافت نکند جنوبشرق ایران است. برروی مدیترانه غربی و مرکزی به احتمال زیاد با این نوسان ارتفاع خبری از سیکلونزایی نخواهد بود. اما در شرق مدیترانه شرایط برای سیکلونزایی مناسبتر است که احتمالا حکایت از تشکیل سامانه های بندالی می دهد.این آرایش نوسانات ارتفاع ارسال امواج غربی از ناحیه کمفشار ایسلند منتفی است.

wk3.wk4_20131213.z500.gif

بر اساس نقشه هفته سوم: افزایش ارتفاع برروی شمال ایران و مدیترانه مرکزی و شرقی نشان دهنده پایداری جو و عدم شکل گیری امواج ناپایدار در این مناطق است. و در مناطق جنوبغرب و جنوبی ایران دارای کاهش ارتفاع نسبی است که معرف عبور امواج غربی و جنوبغربی و ناپایداری و احتمالا بارش است. کاهش ارتفاع در منطقه ایسلند و گریلند کما کان مثبت بودن این شاخص و افزایش ارتفاع در منطقه قطب منفی بودن این شاخص را نشان می دهد. کاهش ارتفاع در غرب اروپا و افزایش ارتفاع درشرق اروپا و شمال ایران معرف کم بارشی ایران طی این مدت است.بطور کلی مناطق جنوبغرب و جنوبی ایران طی این بازه زمانی ناپایدار خواهد بود.

براساس نقشه هفته چهارم: گستره وسیعی از ایران شامل شمال و مرکز و شمالغرب و غرب و جنوبغرب و شمالشرق ایران دارای افزایش ارتفاع بالای نرمال است که معرف عدم ناپایداری و بارش در این مناطق می باشد. کما کان کاهش ارتفاع در غرب اروپا و کاهش ارتفاع در شرق اروپا و شمال ایران معرف کاهش بارش در ایران است. طی این بازه زمانی افزایش ارتفاع در منطقه ایسلند و گریلند و منطقه قطب معرف منفی بودن این دو شاخص می باشد. طی این مدت نباید انتظار رخداد بارش خاصی در سطح کشور باشیم.

تذکر:دوستان نظر و انتقادی دارند لطفا بیان کنند.

http://parno2.blogfa.com/

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
MASHHAD AIRPORT Forecast

The report was made 16 minutes ago, at 17:33 UTC
Forecast valid from 14 at 18 UTC to 15 at 24 UTC
Wind 07 m/s from south/southeast
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 1219 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 15 at 06 UTC to 15 at 24 UTC
Wind 07 m/s from south/southeastwith gusts up to 13 m/s
Scattered clouds at a height of 1067m
Broken clouds at a height of 2743 m
Probability 40%
from 15 at 15 UTC to 15 at 24 UTC
Visibility 3000 m
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Broken clouds at a height of 2743 m
snow rain

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
با اين پست استاد پرنو اصلا موافق نيستم ايشون فكر مى كنند AO و NAO مثبت به ضرر بارش كشوره :گل: اميرمحسن جان نظر شما چيه ؟

آدمی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی اونیکه خودش را به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
با اين پست استاد پرنو اصلا موافق نيستم ايشون فكر مى كنند AO و NAO مثبت به ضرر بارش كشوره :گل: اميرمحسن جان نظر شما چيه ؟
به ao و nao کار چندانی ندارن مانور ایشون رو ارتفاع ژیو پتانسیله و به نظرم نوبته جنوب و دریای سرخه که یک ماهی بارش کسب کنن...

ali.doosti

کاربر ويژه

آدمی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی اونیکه خودش را به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد!!!
هادی جان ازتون عذرمی خوام و قصد جسارت ندارم ولی ادب حکم می کنه راجب کسی که به هر حال تحصیلاتی در این زمینه دارن محترمانه تر صحبت کرد. ببخشید :گل:

pokerface

متخصص هواشناسی
wk1.wk2_20131213.z500.gif

بر اساس نقشه هفته اول: کما کان افزایش ارتفاع در جنوب ایران حکایت از عدم ناپایداری و عدم رخداد بارش در این منطقه را دارد.کاهش ارتفاع در غرب و جنوبغرب و شمال ایران حکایت از عبور امواجی ناپایدار و احتمالا رخداد بارشهایی را در این مناطق تائید می کند. کاهش ارتفاع برروی منطقه قطب و منطقه ایسلند و گریلند حکایت از مثبت بودن شاخص شمالگان و اطلس شمالی دارد. بطور کلی طی این بازه زمانی احتمال بارش در شمال و غرب و جنوبغرب وجود دارد.

بر اساس نقشه هفته دوم: کاهش ارتفاع در اکثر مناطق ایران نشان دهند عبور امواجی از آسمان ایران و رخداد ناپایداری و بارش خواهد بود. در مناطق جنوبی در دامنه فعالیت امواج غرب قرار گرفته و قدری از سطیره پر ارتفاع جنوبی خارج شده است. که می تواند معرف ناپایداری نسبی و بارش باشد. شاخص اطلس شمالی کما کان در فاز مثبت و شاخص شمالگان گرایش به فاز منفی پیدا کرده است. آرایش نواسانات ارتفاع از شرق قاره امریکا تا غرب خاورمیانه نشان دهنده بندالی بودن بادهای غربی در بازه زمانی مذکور است. بطور کلی در این بازه زمانی نیز رخداد بارش با احتما زیاد تر دربیشتر مناطق بجز جنوبشرق وجود دارد.

در دو نقشه بالا تنها منطقه ای که متاسفانه از پایداری نسبی برخوردارد است و احتمالا بارش چندانی دریافت نکند جنوبشرق ایران است. برروی مدیترانه غربی و مرکزی به احتمال زیاد با این نوسان ارتفاع خبری از سیکلونزایی نخواهد بود. اما در شرق مدیترانه شرایط برای سیکلونزایی مناسبتر است که احتمالا حکایت از تشکیل سامانه های بندالی می دهد.این آرایش نوسانات ارتفاع ارسال امواج غربی از ناحیه کمفشار ایسلند منتفی است.

wk3.wk4_20131213.z500.gif

بر اساس نقشه هفته سوم: افزایش ارتفاع برروی شمال ایران و مدیترانه مرکزی و شرقی نشان دهنده پایداری جو و عدم شکل گیری امواج ناپایدار در این مناطق است. و در مناطق جنوبغرب و جنوبی ایران دارای کاهش ارتفاع نسبی است که معرف عبور امواج غربی و جنوبغربی و ناپایداری و احتمالا بارش است. کاهش ارتفاع در منطقه ایسلند و گریلند کما کان مثبت بودن این شاخص و افزایش ارتفاع در منطقه قطب منفی بودن این شاخص را نشان می دهد. کاهش ارتفاع در غرب اروپا و افزایش ارتفاع درشرق اروپا و شمال ایران معرف کم بارشی ایران طی این مدت است.بطور کلی مناطق جنوبغرب و جنوبی ایران طی این بازه زمانی ناپایدار خواهد بود.

براساس نقشه هفته چهارم: گستره وسیعی از ایران شامل شمال و مرکز و شمالغرب و غرب و جنوبغرب و شمالشرق ایران دارای افزایش ارتفاع بالای نرمال است که معرف عدم ناپایداری و بارش در این مناطق می باشد. کما کان کاهش ارتفاع در غرب اروپا و کاهش ارتفاع در شرق اروپا و شمال ایران معرف کاهش بارش در ایران است. طی این بازه زمانی افزایش ارتفاع در منطقه ایسلند و گریلند و منطقه قطب معرف منفی بودن این دو شاخص می باشد. طی این مدت نباید انتظار رخداد بارش خاصی در سطح کشور باشیم.

تذکر:دوستان نظر و انتقادی دارند لطفا بیان کنند.

http://parno2.blogfa.com/

بسیار عالی‌،دست استاد درد نکنه تحلیل جامع و کاملی بود امیدوارم جنوب هم سهمی از بارش‌ها داشته باشه

DR WHO

کاربر ويژه
من پست شون را نخوندم :خجالت2: هادى جون منظورت من بودم من كه شما را دوست دارم بخدا من نظرم در مورد تاثير AO و NAO عوض شده من از بابت عقيده سابقم بارها إبراز ندامت كردم:احترام:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من پست شون را نخوندم :خجالت2: هادى جون منظورت من بودم من كه شما را دوست دارم بخدا من نظرم در مورد تاثير AO و NAO عوض شده من از بابت عقيده سابقم بارها إبراز ندامت كردم:احترام:

فدای شما دوست عزیز
بابا یک ضرب المثل انگلیسی بود چرا همه به خودشون گرفتن!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش ها به روی شمال افغانستان شیفت پیدا کرد !!! (البته هواشناسی کانادا میگه)

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا