اوه داداش شماکه رقیب بنده ایداین دی ما مثل اینکه خیلی خشکه ها متاسفانه
خانم زهرا من گذاشته بودم عکسو تو تاپیک ولی چون بازی از ریشه پایه اشتباه دیگه انصراف دادم.
نسخه چاپی ایمیل به دوستان ذخیره
تاریخ خبر : 1392/9/30 - 20:41
کد خبر : 72823
چهره ای متفاوت از زیبای خفته آذربایجان؛
آبشار زیبای ارس یخ زد + تصاویر
برودت هوا و ورود سامانه سرد آب و هوایی به شمال غرب موجب یخ زدگی آبشار زیبای آسیاب شد.
به گزارش آناج، آبشار زیبا و 15 متری آسیاب (خرابه دییرمان) با کاهش دمای هوا به زیر هشت درجه سانتیگراد یخ زده و چهره ای متفاوت و زیبا از این پدیده زمین شناسی و طبیعی بوجود آمده است.
آبشار آسیاب که یکی از جاذبه های طبیعی و پرطرفدار منطقه آزاد ارس است و در تمام فصول سال میزبان گردشگران داخلی و خارجی است در ۳۰ کیلومتری شرق جلفا واقع است و آب آن از دل رشته کوههای کیامکی شهرستان جلفا سرچشمه می گیرد.
خیلییییییییییییییییی خوشگله:8::8::39:
اوه داداش شماکه رقیب بنده اید
نه عقب کشیدن برا آدمای حسودِ :سوت:
نه تو مسابقه شرکت کن داداش منم بااینکه پسندام کمه:سوت: ولی شرکت میکنم:شاد:
اره دیگه اگه همه پسنداشونو صفر میکردن من الان اول بودم:نیش::احترام:
امیر محسن جان سلام :گل:
با اجازت یکی از نقشه هات رو در پی تی به اسم خودت به اشتراک گذاشتم. :خجالت2:
البته خواستم پ خ برات بفرستم ولی گویا غیرفعالش کرده بودی.
سلام دوستان
الان مطالب امروز را دیدم !!!
امیر محسن جان
احتمال تحقق این پیشبینی الان چقدره ؟؟ و به طور مثال در نواحی جلگه ای مازندران چطوری نمود پیدا می کنه ؟؟
لطفا زودتر جوابم را بدین که اگه مسئله این قدر جدیه خودمون را آماده کنیم ...
سلام علی جان
هنوز صبر کنید ، باید زمان جلو بره تا ببینم روند این نقشه با واقعیت چقدر شباهت داره!
برای راستی آزمایی نقشه های CFSV2 به دو آنومالی زیر بسنده میکنم که ببینیم چقدر این مدل در پیش بینی هاش دقت داره:
آنومالی تراز 500 میلی بار در باز زمانی 6 روزه- 20 الی 26 دسامبر:
انومالی دما و ارتفاع در تراز 850 میلی بار در باز 6 روزه- 20 الی 26 دسامبر 2013 :
بنظر من که اپدیتهای جی اف اس و نیروی دریایی برای بازه مذکور دقیقا مشایه همین مدل هستند تازه اونا شدت سرما رو بیشتر در نظر گرفته اند!!!!!!!!!
به عصر یخبندان کوچک خوش اومدید دوستان: