• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
4panel.png

Dr.ben

کاربر ويژه

دیگه علم ریاضی هست دکتر عزیز!!!
واسه همین چیزاست که خیلی ریاضی دوست دارم !:توافق:

درود.
البته فقط ریاضی نیست که، جنبه ی فیزیکی هم داره. من آخرین تحقیقاتم رو در این زمینه با استفاده از تصویر زیر ارائه دادم:

q25tigu870n55an0i4x1.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام بهزاد جان

اختیار دارید قربان ما را چه به داوری و دخالت در کار خدا.
من تنها کاری که از دستم بر میاد این هست که آرزو کنم و از خدا بخوام که ما رو از نعمات بیکرانش بی نصیب نکنه.

به امید روزهای سپید و برفی زیبا در آینده ای نزدیک در جای جای میهن عزیزمون ایران

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام امیر محسن عزیز.
انشاالله. من که به آینده خیلی امیدوارم. به امید خدا که روزهای زیبای برفی و بارانی در انتظار جای جای ایران باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امشب بنظرم شرایط از هر لحاظ مناسب بارش برف در مشهد هست.

آسمون ابری و قرمز البته نه از نوع ابرهای مه آلود چون تصویر ماهواره ای دما قله ابر مشخص میکنه که ما ابرهای ارتفاع بالا هم داریم که دمای قله این ابرها تا 60- هم میرسه و البته ابر ارتفاع پایین هم داریم و گول گزارش خلاف واقع ایستگاه رو نخورید:

http://weather1.pme.gov.sa/cgi-bin/sat-ll-anim.pl

تو گزارش ایستگاه گفته که چند لکه ابر با ارتفاع 762 متر

The report was made 6 minutes ago, at 22:00 UTC
Wind calm
Temperature -2°C
Humidity 93%
Pressure 1027 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 762 m

دمای هوا 2- زیر صفر و رطوبت بیش از 93 درصد در سطح زمین

خوب این متئوگرام مشهد هم مثل آخرین اپدیت Eumetrain که نشون میداد در تراز 700 میلی بار بیشتر از 70 درصد رطوبت داریم ، حکایت از این داره که دمای سطح زمین بسیار نزدیک به نقطه شبنم هست

دمای واقعی 2-

نقطه شبنم 3-

meteogram_celcius.cgi

بر اساس اطلاعات بالا از الان تا صبح هم که شده باید لااقل در حد خفیف و پراکنده ما شاهد برف در مشهد باشیم. شما خودتون شاهد هستید که من همه تلاش خودم رو کردم که برف بیاد ، اگر امشب نیومد دیگه شنبه و یا یکشنبه که اصلا شانس نداریم.:تعجب2::ناراحت:

با آرزوی روزهای برفی زیبا در کل کشور

شب دوستان عزیز خوش:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح آدینه بر همه شما خوبان خوش

دیشب هم مشهد برف نیومد و امروز صبح هوا صاف بود:ناراحت:

ولی الان یک باد عجیب و سری میوزه که نگو نپرس!!!!!!!!!

این مدل 52 دقیقه پیش آپدیت شده و جالبه با احتمال 40 درصد برای امشب تا بامداد شنبه برف و هوایی مه آلود باد دید افقی 1500 متر پیش بینی کرده !!!!!!

بشینم تا محقق بشه:خنده2::تعجب2::ناراحت:

[h=4]Forecast
The report was made 52 minutes ago, at 05:27 UTC
Forecast valid from 27 at 06 UTC to 28 at 12 UTC
Wind 18 km/h from south/southeast
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 914 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Becoming
from 27 at 15 UTC to 27 at 16 UTC
Visibility 3000 m
Broken clouds at a height of 610 m
mist
Probability 40%
from 27 at 17 UTC to 28 at 08 UTC
Visibility 1500 m
snow and mist

abtinT

کاربر ويژه
سلام و صبح آدینه بر همه شما خوبان خوش

دیشب هم مشهد برف نیومد و امروز صبح هوا صاف بود:ناراحت:

ولی الان یک باد عجیب و سری میوزه که نگو نپرس!!!!!!!!!

این مدل 52 دقیقه پیش آپدیت شده و جالبه با احتمال 40 درصد برای امشب تا بامداد شنبه برف و هوایی مه آلود باد دید افقی 1500 متر پیش بینی کرده !!!!!!

بشینم تا محقق بشه:خنده2::تعجب2::ناراحت:

Forecast

The report was made 52 minutes ago, at 05:27 UTC
Forecast valid from 27 at 06 UTC to 28 at 12 UTC
Wind 18 km/h from south/southeast
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 914 m
Becoming
from 27 at 15 UTC to 27 at 16 UTC
Visibility 3000 m
Broken clouds at a height of 610 m
mist
Probability 40%
from 27 at 17 UTC to 28 at 08 UTC
Visibility 1500 m
snow and mist

سلام
نظرت درباره سیستم پیش رو چیه چون نیروی دریایی سیستم رو شمالی پیشبینی کرده ولی چندتا سایت جنوبی ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
نظرت درباره سیستم پیش رو چیه چون نیروی دریایی سیستم رو شمالی پیشبینی کرده ولی چندتا سایت جنوبی ؟

سلام

تا اینجای کار تمام مدل ها و نقشه های آنومالی حکایت از عمده فعالیت سامانه پیشرو در نواحی جنوبی داشتند و هنوز هم نقشه های نیروی دریایی آپدیا نشده من و ضعیت امروز شون رو ببینم.

pokerface

متخصص هواشناسی
سامانهٔ کلاسیک دریای سرخ در حال شکل گیری،مناطق تحت تاثیر نیمهٔ جنوبی با تاکید بر دامنه‌های زاگرس،چگونه تشخیص داده میشود ، و شامل چه اجزأیست؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Extratropical cyclones, sometimes called mid-latitude cyclones or wave cyclones, are a group of cyclones defined as synoptic scale low pressure weather systems that occur in the middle latitudes of the Earth (outside the tropics) not having tropical characteristics, and are connected with fronts and horizontal gradients in temperature and dew point otherwise known as "baroclinic zones".[SUP][1][/SUP] Extratropical cyclones are the everyday phenomena which, along with anticyclones, drive the weather over much of the Earth, producing anything from cloudiness and mild showers to heavy gales and thunderstorms.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا