• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
NO COMMENT

8vfpv7mcsjgtqrznime.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
ادغام دو رودباد قطبى و استوايى بزودى ..

هركول در راه است

ناوه اى وحشى و غول پيكر

http://axgig.com/images/32590702021576378453.jpg

تكرار زمستان ١٣٥٠ آيا؟

در اين حد بگم حالتى عكس امگا ( بلاكينگ ) رخ داده مثل آبان ٩٠ ( ناهنجارى مثبت )

بدين سان كه سيستم هاى بارشى يكى پس از ديگرى به ناچار مجبورند از روى ايران رد بشن چون كمربند فشار هل شون ميده پايين و از طرفى به علت انتقال بخار آب به سمت غرب اقيانوس هند و كم شدن فشار منطقه انتظار داريم سرتاسرى و قوى عمل كنند. .

خورشيد هم آرومه

درضمن دوستداران علم آسترولوژى بد نيست بدونيد كه وارد سال اسب با عنصر چوب شديم ( حرف هاى پيشگوى مصرى كه يادتونه ؟ )

hasan1

کاربر ويژه
سلام صبح همگی بخیر

از نیمه های شب بارش برف خشک خدا رو شکر در قم شروع شد و برای ساعتی شدت زیادی گرفت به طوری که روی ماشین ها خاک ها و حتی بعضی آسفالت ها رو هم سفید کرد. ولی واقعا برفش خشک بود چون وقتی میخواستم برفو از روی ماشینم جارو کنم به صورت پودری و یخ زده بود.

فعلا اینجا هوا ابریه ولی با چشم اندازی که سایت فورکا داده فکر کنم از قبل از ظهر دوباره بارش برف شروع بشه انشاالله.

songing

کاربر ويژه
با سلام چرا سیستمها به سمت خراسان که میان بارشی ندارن امسال سال شمال شرق کلا نیست:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام چرا سیستمها به سمت خراسان که میان بارشی ندارن امسال سال شمال شرق کلا نیست:گل:

سلام

اگه پستهای قبلی رو با دقت خونده باشید دلیلش رو کاملا متوجه میشید. ( این از بعد علمی)

بعد هم اصولا در ایام سالروز شهادت امام رضا (ع ) معمولا خبری از بارندگی قابل در مشهد نمیشه !

اگر هم از دستش در بره در حد جزیئ و خفیف رخداد بارش داریم.

مشهدی ها این موضوع رو خوب میدونند.

انشاء الله منتظر بارش های خوبی از 10 ژانویه به بعد باشید در مشهد

aznavar

کاربر ويژه
سلام دوستان
بالاخره اینجا هم سفید شد. خدارو شکر. الان هم میکس و خفیف میباره
این برای 6 صبه

DSC03584.jpg

aznavar

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
صبح بخیر
آقا سجاد گل مبارک باشه:شاد2:
انشالله آسمانتان همواره برفی باشد

خیلی ممنون محمد رضا جان
امیدوارم شما هم برف خوبی رو دشت کنید. اینجا تقریبا بعد از دو سال سفید شد. خدارو شاکرم...

rahsazan

کاربر ويژه

سلام

اگه پستهای قبلی رو با دقت خونده باشید دلیلش رو کاملا متوجه میشید. ( این از بعد علمی)

بعد هم اصولا در ایام سالروز شهادت امام رضا (ع ) معمولا خبری از بارندگی قابل در مشهد نمیشه !

اگر هم از دستش در بره در حد جزیئ و خفیف رخداد بارش داریم.

مشهدی ها این موضوع رو خوب میدونند.

انشاء الله منتظر بارش های خوبی از 10 ژانویه به بعد باشید در مشهد
سلام امیرجان
ما که به این موضوع نمیپردازیم ولی :توافق:

میگم آواتارتو که مثل پارسال کردی، نام کاربری رو هم بذار شب سرد زمستانی تا شرایط بارشی مشهد برگرده سر جای خودش:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد رضا جان

آره پارسال هم دقیقا همین ایام یک سامانه قدر اومد ولی اینجا خبری نشد. ما به این مسئله عادت کردیم و دیگه غصه نمیخوریم.

آواتارم رو عوض کردم به دو دلیل:

1- اینکه با توجه به روند کلی نقشه ها اعتقاد دارم که تا پایان این ماه ایران به دفعات تحت تاثیر سامانه های مختلف قرار میگیره و لطف خدا اینقدری هست که بالاخره یکی از این سامانه ها به مشهد برسن و ما هم از نعمتهای بیکران الهی بی نصیب نمونیم.

2- امسال سال اسب هست و امروز هم اولین روز سال جدید پس دیگه سال گذشته با همه خوبی ها و بدیهاش تموم شده!

منتهی روایت هست که بصورت واقعی روند تغییر سال برابر با سال نو چینی ها هست که اون میشه در ماه فوریه!

سلام امیرجان
ما که به این موضوع نمیپردازیم ولی :توافق:

میگم آواتارتو که مثل پارسال کردی، نام کاربری رو هم بذار شب سرد زمستانی تا شرایط بارشی مشهد برگرده سر جای خودش:خنده1:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در واقع بخوایی حساب کنی من به الهه زیبای برف و سرما اعتقاد بیشتری دارم که منتهی تو ایران همه چیز رو میگن یا پیرمرده با پیر زنه ( مقصود ننه سرما بود)

دیروز هم این عکس رو در امضاء م گذاشته بودم ، منتهی گفتم دوستانی که اعتقادات مذهبی دارند ممکنه که اینو نپسندند واسه همین عوضش کردم:

e1l14y5u65h85cddgv.jpg

اینهم من هستم که نشستم و با شوق ذوق دارم اومدنش رو لحظه شماری میکنم:

lqw3zglzzh1cok9wvcp.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
در واقع بخوایی حساب کنی من به الهه زیبای برف و سرما اعتقاد بیشتری دارم که منتهی تو ایران همه چیز رو میگن یا پیرمرده با پیر زنه ( مقصود ننه سرما بود)

دیروز هم این عکس رو در امضاء م گذاشته بودم ، منتهی گفتم دوستانی که اعتقادات مذهبی دارند ممکنه که اینو نپسندند واسه همین عوضش کردم:

بنده خدا الهه سرما اینجوری سرما میخورن:سوت::خنده1:

از اینکه به اعتقادات دیگران احترام میگزاریم بسیار خرسندم:توافق:

DR WHO

کاربر ويژه
آغاز سال نو ميلادى را تبريك ميگم :گل: من به پيشواز سال اسب رفتم اميدوارم در اين سال اسب با يك دختر متولد سال اسب ( ١٣٦٩ ) ازدواج كنم :خجالت2:

دى كلاسيك ٩٢ بر شما مهربان ياران نيك باد ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا