• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هادی...

New member
بارش برف شاهین دژ تشدید شده ومیرم جلوی پنجره یه فنجان چای داغ بنوشم (فقط قلیونش کمه که اونم عصر میزنیم)ولذت ببرم ازاین هوا،جای همه اونایی روهم که امروز برف نداشتن رو خالی میکنم.

12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif
12b8a0.gif

d8cc1a.gif
d8cc1a.gif
d8cc1a.gif
d8cc1a.gif
d8cc1a.gif
d8cc1a.gif
d8cc1a.gif
d8cc1a.gif

nojeana

کاربر ويژه
سمنان کاملا ابری از صبح تا الان ابر هایی که هستن سطح بالا بارش نمیاد
کی سمنان بارش ش شروع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سامانه با این روال کاملا توسط زاگرس دوشیده شده و تهران حدود 2 سانت صبح بارید و در کمال ناباوری و ناراحتی دوباره ضدحال زد و وایساد
خوب شاید قراره شب بباره ولی برا تهران اصلا خوب نبود فقط ابر خالیه

nojeana

کاربر ويژه
سامانه با این روال کاملا توسط زاگرس دوشیده شده و تهران حدود 2 سانت صبح بارید و در کمال ناباوری و ناراحتی دوباره ضدحال زد و وایساد
خوب شاید قراره شب بباره ولی برا تهران اصلا خوب نبود فقط ابر خالیه
خوب باید بگم این یکی دو میلی هم که بارید از درز و پارگی های زاگرس در رفته وگرنه همین برف هم صبح به چشم نمی دیدیم

hasan1

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

اینجا خدا رو شکر شاهد بارش شدید برف بودیم که همچنان ادامه داره و مقدارش فک کنم حدود 5 سانت هم رسیده!

078f9f0615b45c7b2.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
آغاز سال نو ميلادى را تبريك ميگم :گل: من به پيشواز سال اسب رفتم اميدوارم در اين سال اسب با يك دختر متولد سال اسب ( ١٣٦٩ ) ازدواج كنم :خجالت2:

دى كلاسيك ٩٢ بر شما مهربان ياران نيك باد ..

سلام به همه دوستان عزیز.
من در این مورد با جناب امیر کوروش اشتراک نظر دارم :خجالت2: فکر کنم امسال چند تایی از دوستان، مزدوج بشن :شاد:

Dr.ben

کاربر ويژه
تبریک فراوان میگم به دوستان عزیزم در تهران، قم، اصفهان و غرب، شرق، شمال و جنوب کشور عزیزمون. امیدوارم در ادامه هم با بارش های زیبا و پی در پی برف و بارون دل هاتون شاد باشه. :گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام به همه دوستان عزیز.
من در این مورد با جناب امیر کوروش اشتراک نظر دارم :خجالت2: فکر کنم امسال چند تایی از دوستان، مزدوج بشن :شاد:

امیدوارم سال جدید سالی پر از موفقیت برای همه باشه و وضعیت کشور ما هم بهتر بشه.
دوستان مجرد هم باید یواش یواش فکر ازدواج باشن این همه جوون مجرد توی یک تاپیک خوب نیست!! (شوخی)

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

arashz

مدیر بخش هواشناسی
شادباش ویژه برای تمامی دوستانی که در شهر و دیارشون بارندگی رخ داده امیدوارم تمام خاک کشورمون سیراب بشه.

Dr.ben

کاربر ويژه
امیدوارم سال جدید سالی پر از موفقیت برای همه باشه و وضعیت کشور ما هم بهتر بشه.
دوستان مجرد هم باید یواش یواش فکر ازدواج باشن این همه جوون مجرد توی یک تاپیک خوب نیست!! (شوخی)

تشکر جناب آرش عزیز.
من البته یه کارهایی در دست اقدام دارم. تا ببینیم خدا چی می خواد. :خجالت2:
امیدوارم جای جای کشورمون روزهای پر خیر و برکتی رو پیش رو داشته باشن.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تشکر جناب آرش عزیز.
من البته یه کارهایی در دست اقدام دارم. تا ببینیم خدا چی می خواد. :خجالت2:
امیدوارم جای جای کشورمون روزهای پر خیر و برکتی رو پیش رو داشته باشن.

خواهش میکنم دکتر جان ان شاا... هرچیزی که صلاح و مصلحت هست اتفاق بیفته، دعا میکنم تمام دوستان عاقبت بخیر بشن.

Dr.ben

کاربر ويژه
کد خبر: ۱۷۴۷۱۸
۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۵

با افزایش مصرف گاز مشترکان خانگی و تجاری به 482 میلیون مترمکعب و با وجود افزایش ظرفیت پالایش گاز ایران در زمستان سالجاری در مقایسه با پارسال، گاز بخش عمده جایگاه‌های CNG، پتروشیمی‌ها، صنایع فولاد و سیمان و نیروگاه‌ها قطع شد.

همزمان با ورود موج جدید سرما مصرف گاز توسط مشترکان خانگی به بیش از 482 میلیون مترمکعب در روز رسیده است که این سونامی مصرف گاز منجر به قطع گاز صنایع سیمان، فولاد، نیروگاه‌های برق، مجتمع های پتروشیمی و تعدادی از جایگاه های CNG شده است.

این قطعی و افت فشار گاز در حالی رقم خورده است که ظرفیت تولید و پالایش گاز طبیعی در پالایشگاه هیا کشور برای زمستان سالجاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته روزانه بیش از 25 میلیون مترمکعب افزایش یافته است.

اردشیر دادرس با اشاره به قطع و افت شدید گاز در جایگاه‌های CNG استان تهران و برخی از استان‌های غرب و شمالغرب کشور، گفت: افت فشار گاز در جایگاه های CNG منجر به وجود صف های طولانی و افزایش زمان سوخت گیری پیش روی جایگاه های CNG شده است.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی سی.ان.جی کشور با اعلام اینکه در حال حاضر در سطح تهران حدود 70 جایگاه CNG وجود دارد که بیش از نیمی از این جایگاه ها به دلیل کمبود و قطع گاز توسط شرکت گاز تعطیل شده اند، بیان کرد: این در حالی است که شهر تهران با کسری 160 جایگاه CNG روبرو است.

این مقام مسئول با بیان اینکه قطزعا تعطیلی جایگاه‌های CNG منجر به افزایش مصرف بنزین در کشور خواهد شد، اظهار داشت: تا پیش از قطع جریان گاز، جایگاه‌های CNG به طور متوسط روزانه 19 تا 20 میلیون مترمکعب گاز مصرف می کردند.

در همین حال مجید بوجارزاده سخنگوی شرکت ملی گاز امروز رسما از قطع گاز صنایع فولاد، کارخانه های سیمان، نیروگاه های برق و بخش عمده ای از مجتمع‌های پتروشیمی خبر داده است.

این مقام مسئول در شرکت ملی گاز ایران همچنین با تاکید بر ضرورت صرفه جویی شهروندان گفت: هم اکنون گاز 50 درصد از جایگاههای CNG تهران به منظور تامین گاز شهری قطع شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با توجه به موارد آموزشی که در اینجا مطرح میشه یکی از دوستان این 2 نقشه جدید زیر رو تفسیر کنند:

3qjkpvuwlff4fdht98df.jpg

cn3yfg03chulskcw4udg.jpg

امیرمحسن عزیز اگر اشتباه نکنم این دو فریم همون جریاناتی رو نشون میده که چند روز پیش با هم در موردشون صحبت کردیم و نشون دهنده برهم کنش پرفشار آزور و کم فشار ایسلندی هست که باعث جدا شدن متناوب امواج کمفشاری میشه که با توجه به حضور پرفشار در شمال ایران، راهی بجز عبور از کشور ما ندارن.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
مشهدی ها و خراسانی های عزیز خودشون رو برای بارش یک بارش پر پشت و تپل برف از 10 ژانویه به بعد حاضر کنند

اینروزها ذکر شده در نقشه زیر رو به یاد داشته باشید دوستان:گل:

om2pp52txt649ik256.jpg

من کاملا حاضر و آمــــــــاده ام... :داغ: :زمستان:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
دوستان مشهدی خودتون رو آماده کنید که با توجه به آپدیت جدید نیروی دریایی مشهد از نیمه شب امشب شانس خوبی برای بارش برف داره

این وضعیت در قوچان هم بسیار امیدوار کننده است:گل:

امیرمحسن منظورتون از نیروی دریایی چیه ؟ :94:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان

آیا امکان بارش برف در سواحل خزر در ماه ژانویه وجود داره ؟؟

سلام علی جان

والا با این روند تکرار سامانه هایی همچون این سامانه اخیر که از نوع cutoff-low هستند، احتمال اینکه شما هم در این ماه شانس برف داشته باشید دور از انتظار نیست. چون وقتی هرجایی در دامنه های فعالیت این سامانه ها قرار بگیره نگاه نمیکنه که شرایط ضخامت لایه 500-1000 میلی بار ok هست یا نه و بخاطر هوای سرد و هسته سردی که این دست سامانه ها داره امکان وقوع بارش ها به شکل برف در هر جا و مکانی وجود داره.

درود بر همه دوستان

اینجا خدا رو شکر شاهد بارش شدید برف بودیم که همچنان ادامه داره و مقدارش فک کنم حدود 5 سانت هم رسیده!

درود حسن عزیز

خیلی خوشحالم که لحظات بسیار زیبایی رو با بارش برف تجربه کردید. تبریک میگم

امیرمحسن عزیز اگر اشتباه نکنم این دو فریم همون جریاناتی رو نشون میده که چند روز پیش با هم در موردشون صحبت کردیم و نشون دهنده برهم کنش پرفشار آزور و کم فشار ایسلندی هست که باعث جدا شدن متناوب امواج کمفشاری میشه که با توجه به حضور پرفشار در شمال ایران، راهی بجز عبور از کشور ما ندارن.

سلام آرش جان
کاملا درسته و تفسیر بسیار خوبی ارائه دادید:احترام:
من کاملا حاضر و آمــــــــاده ام... :داغ: :زمستان:

انشاء الله که محقق بشه و دل همه ما شاد بشه:گل:

امیرمحسن منظورتون از نیروی دریایی چیه ؟ :94:

منظورم از نیروی دریایی این مدل NAVGEM هست که من این اسم رو برای راحت بودن دوستان روش گذاشتم و دیگه فراگیر شده:

msj47nr2n65jlhrg7pu.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تو رو خدا ببینید این پیش بینی رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دنیا دگرگون شده و اصلا یک وضعی شده!!!!!!!!!!

eewd66fr8na6r64azyn0.jpg

felan123

New member
از اول شب تا الان بارش برف داریم سمنان نه درجزین ولی ریز هست و هرچی به جلو میره فکر کنیم که درشت شه ولی نمیشه (حتی زمین هم خیس نشده)
خدا نقشه ها میگن تا فردا باید 6 میلی بارش داشته باشیم چرا ابر ها نمیبارن
بارش رسمی از ساعت 12:30 امشب تا ساعت 9:30 فردا که نقشه ها میگن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا