• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نيما

New member
بچه ها ببینید نروژ واسه شمالشرق چیزی نزده؟آخه دیدم واسه یزد و زاهدان و خاش هم برف زده!
بله محسن جان اينجورياست كل كشور جز شمال شرق برف اومد وخواهد امد هنوز يزد وكرمان زاهدان 11و12شانس برف دارندالبته امير محسن نويد دادن به بارش واتمام خشكي:شاد2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:58::58::دست::50::نیش2::نیش2::خنده2:

در صدر بهترین ها هستن بر و بچ هواشناسی..من این موفقیت رو مدیون خانوادم؛دوستان و اساتیدم هستم!!!:خنده2:

mmhl3nap5w7aj6dzx2ch.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
روزهاي زيباي بودن 16دي برفي كه ازصبح ابكي بود ازساعت 2 نشست واغاز سلطه برف سرما در مشهدشد
بعضی از سامانه ها رو بصورت تاریخچه عکسهاشون رو دارم، یکی اسفند 85 هست که از زمان ابری شدن هوا عکس دارم تا پایان فعالیت سامانه، یکی هم همین سیستم هست، به مرور عکسهاشو میزارم، حالا حالا ها وقت هست، برف که نمیاد مثل پیرمردا بشینیم از خاطراتمون بگیم:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام رئیس
ما که تقلب کردیم، اسفند 91

آفرین محمد رضا جان

میخوام الگوی جویش رو با هم مرور کنیم تا بفهیم که شرایط باید چطور باشه که مشهد برف مشتی و حسابی بیاد:

فشار سطح دریا:

compday.4ta8u9KvGD.gif

درس اول پس مرکز پر فشار مهاجر شمالی باید سمت غرب دریای کاسپین باشه و تراف دریای سرخ اینقدر باید قدر باشه تا منطقه ما بالا بیاد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درس شماره 2 این هست که آبهای قابل بارش که در تراز 200 میلی بار جو مورد بررسی قرار دادمش باید از سمت دریایهای جنوبی و اگه 15 گرم در متر مربع باشه کفایت میکنه:

compday._x6Ak9U0ag.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب در اینجا نقشه ارتفاع ژئوپتانسیل تراز 500 میلی بار را با هم ببینیم یک تراف که سوار بر جریانات اصلی هست با عمق مناسبی از سمت شمال غرب وارد کشور شده و از این cutoff-low های بی خاصیت هم نیست:خجالت2:

compday.dztfPYhOdo.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم تراز 300 میلی بار :

compday.aAiVhqPtZQ.gif

و البته از همه هیجان انگیز تر نقشه های امگا در تراز 700 ملی بار جو هست:

compday.Dpz2AiLjUj.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستات عزیز

امیدوارم که از مطالب ارائه شده امشب در پیش بینی های تخصصی انفرادی تون استفاده کنید و هر کدوم از شما عزیزان که چنانچه از فعالیت سامانه ای در منطقه محل سکونت تون با بارش دلچسب مواجه بودید رو برای ما در اینجا به اشتراک بذارید:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
فکر کنم فراوانی وقوع پدیده بارش برف امسال از پارسال تا این موقع بیشتر بوده اما میزان برف تجمعی امسال تا الان از یکساعت بارش برف پارسال هم کمتره:سوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا