• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نيما

New member
زنده باد اصغرى

مگه ايران فقط مشهد و شمال شرقه ؟؟؟

اون زمستون كه شما مشهدى ها پشت سر هم عكس برف ميزاشتين و ما حسرت مى خورديم يادتون رفت ؟

حالا نوبت ماست

خيلى دلتون برف ميخواد تشريف بياريد شيراز و اصفهان :خنده2:
سلام :گل:خدا كنه عكس بزاريد از قبلي كه نزاشتين ولي نوبت ما ميرسه خيلي دور نيست
ولي خارج از شوخي اصغري با مشهد مشكل داره با ما حال نمي كنه ما هم باهاش حال نميكنيم

aliwinter

Banned
دکتر بهزاد تا حالا تو جاده نرسیده به استارا بودی من 8 9 سال قبل بودم یه بارانی میبارید یه بارانی میبارید تا به حال تو عمرم ندیده بودم همراه تگرگ بود!از انزلی هم بشتر شدید تر میبارید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زنده باد اصغرى

مگه ايران فقط مشهد و شمال شرقه ؟؟؟

اون زمستون كه شما مشهدى ها پشت سر هم عكس برف ميزاشتين و ما حسرت مى خورديم يادتون رفت ؟

حالا نوبت ماست

خيلى دلتون برف ميخواد تشريف بياريد شيراز و اصفهان :خنده2:

امیر کوروش جان

از اینکه قرار هست در منطقه شما( اصفهان) بارشهای خوبی رخ بده بسیار خوشحال و مسرورم.

ما درسته که در خشکی مطلق هستیم ولی به روزهای خوش آینده امیدواریم.
آرزو میکنم در روزهای خوب آینده شاهد بارشهای سراسری بارف و باران از جنوبغرب تا مرکز - شمال- شمال غرب- غرب - جنوب شرق - شرق و شمال شرق میهن باشیم.

در ضمن ما خیلی دوست داریم بیایم اصفهان خدمت تون زیارت ولی شما واسه ما که دعوت نامه نمی فرستید !:خجالت2:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام :گل:خدا كنه عكس بزاريد از قبلي كه نزاشتين ولي نوبت ما ميرسه خيلي دور نيست
ولي خارج از شوخي اصغري با مشهد مشكل داره با ما حال نمي كنه ما هم باهاش حال نميكنيم

عزیزم آقای اصغری تهرانش رو درست پیش بینی نمیتونه بکنه چه برسه به مشهد .

دلخور نباش دوست عزیز من

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین اطلاعات همین لحظه نشون میده که احتمال بارش در مشهد و شمال شرق برای روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده در اثر فعالیت یک موج تلفیقی افزایش پیدا کرده خدار رو شکر

aliwinter

Banned
درود بر اصغری محبوب..........:شاد2::شاد2:
001.gif
296809_963.jpg

محمد اصغري، كارشناس هواشناسي، متولد 1349 در تهران است. او بعد از گرفتن ليسانس فيزيك تصميم گرفت هواشناسي بخواند و خيلي اتفاقي به اين حرفه روي آورد. اصغري از سال 80 به عنوان كارشناس هواشناسي در برنامه‌هاي تلويزيوني حضور دارد و اجراي متفاوتش باعث محبوبيت او شده است.

آيا ممكن است يك كارشناس هواشناسي اسير برف و بوران شود و در جاده بماند؟ پاسخ اصغري مثبت است. او اين حادثه را سال گذشته تجربه كرده است: سال گذشته يك برف سنگين در منطقه سعادت‌آباد آمد و من يك شب تا صبح در خيابان ماندم. جاده سربالايي بود و نمي‌شد ماشين را پارك كرد و پياده رفت. از او مي‌پرسم بارش برف را پيش‌بيني نمي‌كرده است؟ توضيح مي‌دهد: برفي كه آمد به صورت نقطه‌اي بود. تنها در سعادت‌آباد برف سنگين آمده بود و مثلا در پل مديريت هيچ خبري نبود. ما قادر نيستيم بارش‌ها را به اين دقت پيش‌بيني كنيم كه در فلان خيابان برف خواهد باريد و در خيابان بغلي نخواهد باريد. او به واسطه اجراي زنده‌اي كه در تلويزيون دارد، حوادث غير مترقبه ديگري را نيز به ياد مي‌آورد: يك بار در حال اجراي زنده بودم و داشتم روي نقشه وضع هوا را توضيح مي‌دادم كه ناگهان مانيتور بزرگي كه از روي آن توضيح مي‌دادم هنگ كرد و صفحه سياه شد. كادر مجرب فيلمبرداري مرا راهنمايي كردند كه به طرف ديگر صحنه بروم و از مانيتور فاصله بگيرم.

اين اتفاق او را مضطرب نكرده است چون: توضيح دادن از روي نقشه سخت تر است. براي يك كارشناس بهتر است به صورت راديويي گزارش دهد. به خاطر همين وقتي كه نقشه نباشد كار ما راحت است.

تا به حال به فکر راه اندازی شبکه تلویزیونی هواشناسی بودید؟

اصغری: در سازمان هواشناسی این موضوع تا مرحله‌ای پیگیری شد اما بودجه آن تأمین نشد. ما معتقد هستیم در بحث هواشناسی در منطقه خاورمیانه ایران، باید حرف اول را بزند این توانایی را داریم اما مشکل بحث نبود بودجه است.

آرزویم پیش بینی 100 درصدی است

چه آرزویی دارید؟

اصغری: پیش‌بینی، مطلق درست باشد نقشه‌های ما برای 24 ساعت 93 تا 95 درصد درست جواب می‌دهد. آرزویم این است که پیش‌بینی‌ها به 100 درصد برسند و آرزوی دوم من همان راه‌اندازی کانال هواشناسی است. می‌خواهم این اتفاق در زمان عمر من رخ بدهد.

به پیشگویی هم اعتقاد دارید؟

اصغری: به هیچ وجه به پیشگویی معتقد نیستم ما بر اساس داده های علمی پیش بینی می کنیم نه پیشگویی.

آسمان برفی سیاست

آسمان سیاست کشور را چطور پیش بینی می کنید؟

اصغری: هرچه که برای ملت ما اتفاق می‌افتد خیر است. اما من چون هوای برفی را دوست دارم نمی‌توانم بگویم که هوای خوب، آفتابی است، بهترین آسمان از نظر من برفی است، آسمان سیاست، «برفی» است و قطعاً آلوده نیست.

آخرین ویرایش:

هادی...

New member
سلام دوستان عزیز

اقلیم این مشهد ما هم در نوع خودش جالبه

امروز ساعت 7 صبح - غرب مشهد:

fw52ihvde61u97gkst9w.jpg

ساعت 9 صبح محدوده هتل هما شماره 2

6d6tajruvvks2e6gkuyy.jpg

غرب مشهد در نمایی به سمت شرق ( نواحی مرکزی در همین لحظه - 10:05 بامداد)

fm2b9wrofr87faeymg.jpg

اقلیم نه امیرمحسن جان،هوای شهر متفاوته

aliwinter

Banned
امیر کوروش چه برف پر پشتی 6.3 سانت برف خوشگل!:گل::108:
البته معلوم نیست برای چه روزی هست:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش چه برف پر پشتی 6.3 سانت برف خوشگل!:گل::108:
البته معلوم نیست برای چه روزی هست:خنده2:

علیرضا استاد سر کار گذاشتنی ها!!!!!!!!

این از پیش بینیت واسه اصفهان و اون از نقشه ای که دیشب گذاشته بودی و از من سوال کرده بودی این یعنی چی؟

شما که کارت درسته و همه چیرو میدونی ، ولی ملت رو سر کار نذار عزیز دل:گل:

aliwinter

Banned

علیرضا استاد سر کار گذاشتنی ها!!!!!!!!

این از پیش بینیت واسه اصفهان و اون از نقشه ای که دیشب گذاشته بودی و از من سوال کرده بودی این یعنی چی؟

شما که کارت درسته و همه چیرو میدونی ، ولی ملت رو سر کار نذار عزیز دل:گل:

ببخشید اقا :احترام:
اون خارجکی نوشته بود منظورش دوشنبه و سه شنبه بود :زبون:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اوه اوه جی اف اس داره اپدیت میشه و دوستان منتظر یک آپدیت فوق تصور از این مدل باشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا