• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
17دی86، مشهد

مشاهده پیوست 50061

یخزدگی پنجره از داخل، دیماه86
مشاهده پیوست 50062

سلام آقا محمدرضا
عکس اولی واقعا معرکه ست ، ممنـــــــوووووووون
:احترام:
حیف که من اون موقع دوربین (موبایلی که یه دوربین درست و حسابی داشته باشه ) نداشتم وگرنه باید میدیدین که شیشه های ما چه قندیل هایی بسته بود ، باورتون نمیشه

کجایی زمستون 1386؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
:64:

DR WHO

کاربر ويژه
برف اواخر بهمن ٨٣ بوران زمستان ٥٠ بود براى نيمه شمالى

برف اخير بوران زمستان ٥٠ بود براى نيمه جنوبى

گردباد قطبى در امريكا

ريزش سرما به عرض هاى پايين تر از دو هفته بعد

pokerface

متخصص هواشناسی
Bascom Palmer Eye institute! نخیر!!! اینجا بیمارستان شهید محمدی بندر عباس است!

oatwwfknsj4r5vdwzq.png

DR WHO

کاربر ويژه
http://www.tabnak.ir/fa/news/369327/آمری...ردباد-قطبی

خدايا مراقب ضعفاى امريكا باش ..

آمریکادرانتظارسرمای بی سابقه و"گردباد قطبی"
اوایل ژانویه ۲۰۱۴ بارش سنگین برف و کاهش شدید دمای هوا در شرق کانادا و شمال شرق آمریکا جان چند تن را گرفت و زندگی میلیون‌ها تن را مختل کرد. ارتفاع برف در برخی مناطق کانادا به ۶۰ سانتی متر رسید. در ایالت‌های «نیوفاونلند» و «لَبرادور» ۴۰ سانتی متر برف بر روی زمین نشست.
کد خبر: ۳۶۹۳۲۷تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸ - 06 January 2014
اوایل ژانویه ۲۰۱۴ بارش سنگین برف و کاهش شدید دمای هوا در شرق کانادا و شمال شرق آمریکا جان چند تن را گرفت و زندگی میلیون‌ها تن را مختل کرد. ارتفاع برف در برخی مناطق کانادا به ۶۰ سانتی متر رسید. در ایالت‌های «نیوفاونلند» و «لَبرادور» ۴۰ سانتی متر برف بر روی زمین نشست.

به گزارش "تابناک" به نقل از رویترز، جدا از برف، بادهای تند با سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت بر برودت هوا در چند روز ابتدایی هفته گذشته افزود و برای ساکنان شرق کانادا مساله ساز شد.

از سویی دیگردر ایالات متحد آمریکا، برف و بوران جان دست کم ۱۶ تن را گرفت.سازمان هوا‌شناسی آمریکا روز پنجشنبه گذشته نسبت به ورود توده هوای سرد قطبی به هشت ایالت هشدار داده بود.

اکنون اعلام شده بخش هایی از آمریکا در انتظار سرمای بی سابقه ای هست که بر اثر موج سرمای یک "گردباد قطبی" قرار است بر این کشور حاکم شود.

pokerface

متخصص هواشناسی

امیر کوروش جان

علیرغم میل باطنیم که قصد انتشار مقاله شاخصهای های تاثیر گذار بر اقلیم ایران در ماه ژانویه رو نداشتم ولی امشب تصمیم گرفتم که به عنوان یک عضو کوچکی از جامعه هواشناسی و اقلیم شناسی ایران مطلب رو برای اولین منتشر کنم .

این مطلب رو من در روزهای 7 و 8 دی ماه 1392 منتشر کردم و با وضعیتی که این روزها رخ داده، شرایط رو مقایسه کنید.

http://iranclimateservice.ir/?page_id=245

اگر هم مایل بودید مطلب رو برای آقای دکتر موقری هم ارسال کنید .

@DR WHO

امیر جان واقعا کولاک کردی،دست مریزاد ،هواشناسان رو زمینی‌ استفاده کنند!

DR WHO

کاربر ويژه
اميرمحسن اينجاست كه ميگم شايسته سالارى نيست بعد ميگن چرا حرص ميخورى بخدا لذت بردم خوندم احسنت

به قرآن شما علم ات از داوود پرهيزكار هم بيشتره

زنده باد هواشناسى خصوصى

درود بر هواشناسان زيرزمينى و گمنام

:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Bascom Palmer Eye institute! نخیر!!! اینجا بیمارستان شهید محمدی بندر عباس است!

oatwwfknsj4r5vdwzq.png

امیر جان واقعا کولاک کردی،دست مریزاد ،هواشناسان رو زمینی‌ استفاده کنند!

سلام بهروز عزیز

عکسهای که اینروزها از بندرعباس به اشتراک میذارید بسیار زیبا و البته خاطره انگیز برای من هست.

بهروز جان

خیلی ممنون از لطفت:گل:

ما پیش شما درس پس میدیم استاد:گل:

ولی خوب متاسفانه مطلب نه هنوز از لحاظ محتوی و نه از لحاظ ویرایش نهایی به اتمام نرسیده بود و هنوز خیلی کار داشت ولی دیگه گذاشتمش!

همش تقصیر امیر کوروش عزیز هست که ما رو به لینکهای های مختلف و پیش همفکرهاش ارجاع میده و دیگه من هم که حساس دوست دارم واقعا اگه قرار هست مطلبی در مورد تاثیرات شاخصها عنوان میشه بررسی درستی انجام بشه و اطلاعات جامعی در اخیتار مردم قرار بگیره.:خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام آقا محمدرضا
عکس اولی واقعا معرکه ست ، ممنـــــــوووووووون
:احترام:
حیف که من اون موقع دوربین (موبایلی که یه دوربین درست و حسابی داشته باشه ) نداشتم وگرنه باید میدیدین که شیشه های ما چه قندیل هایی بسته بود ، باورتون نمیشه

کجایی زمستون 1386؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
:64:
سلام امیرحسین جان
مخلصم لطف داری شما، هنوز از زمستون بیش از 70 روز باقی مونده، انشالله امسال از برف عکسهای خاطره انگیزی خواهیم گرفت

rahsazan

کاربر ويژه

امیر کوروش جان

علیرغم میل باطنیم که قصد انتشار مقاله شاخصهای های تاثیر گذار بر اقلیم ایران در ماه ژانویه رو نداشتم ولی امشب تصمیم گرفتم که به عنوان یک عضو کوچکی از جامعه هواشناسی و اقلیم شناسی ایران مطلب رو برای اولین منتشر کنم .

این مطلب رو من در روزهای 7 و 8 دی ماه 1392 منتشر کردم و با وضعیتی که این روزها رخ داده، شرایط رو مقایسه کنید.

http://iranclimateservice.ir/?page_id=245

اگر هم مایل بودید مطلب رو برای آقای دکتر موقری هم ارسال کنید .

@DR WHO
امیرجان سپاس
انشالله بزودی مقالاتت رو در نشریات معتبر داخلی و بین المللی ببینم
خیلی خوشحالم که بعد از گذشت حدود یک سال از صحبتی که با هم داشتیم جریان فروم به سمتی پیش میره که مقاله و تحلیلهای بسیار ارزشمند خروجی کار بچه هاست.:شاد2:

DR WHO

کاربر ويژه
Wxmaps خول شده!!!!؟؟؟ اسفند است مگر ؟؟ سرماى ناهنجار در پيش داريم اين گرما زده ؟!! الله اكبر اخرالزمان شده :خجالت2: اتفاقا سرما به عرض هاى پايينتر خواهد آمد پس اين چى ميگه؟ ما تازه منتظر گردباد قطبى بوديم ..

image.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش جان

شما خیلی لطف به بنده دارید و دیگه اینهایی که گفتید اغراق محسوب میشه به خدا:خجالت2:

اميرمحسن اينجاست كه ميگم شايسته سالارى نيست بعد ميگن چرا حرص ميخورى بخدا لذت بردم خوندم احسنت

به قرآن شما علم ات از داوود پرهيزكار هم بيشتره

زنده باد هواشناسى خصوصى

درود بر هواشناسان زيرزمينى و گمنام

:گل:

امیرجان سپاس
انشالله بزودی مقالاتت رو در نشریات معتبر داخلی و بین المللی ببینم
خیلی خوشحالم که بعد از گذشت حدود یک سال از صحبتی که با هم داشتیم جریان فروم به سمتی پیش میره که مقاله و تحلیلهای بسیار ارزشمند خروجی کار بچه هاست.:شاد2:

سلام محمد رضا جان

امیدوارم مطالبی که ارائه میدم باشه به این سطحی که شما فرمایید برسه و این امکان وجود داشته باشه.

و من هم بسیار خشنودم که مطالبی هم در اینجا و هم در اون انجمن دوست دیگه خودمون و توسط عزیزان مطرح میشه سطحش بقول بهروز از انجمن های هواشناسی روی زمینی بالاتره:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
در شرق و غرب مشهد گویا برف نشسته، هرچند اندک
در تصاویر زیر به سختی میشه دید:

91882771227426350322.jpg

63821331891637562211.jpg

87030760349473206452.jpg

51357200210663558921.jpg

86320547059791511768.jpg

samann

کاربر ويژه
از این سامانه کرمان 32 میل بارش داشته!!!!!!!!! نا شکریش نشه ولی این رسمش نیست. این پرفشار روی سر ما واسه بقیه مایه خیر و برکت شده و واسه ما مایه شر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
The report was made 15 minutes ago, at 19:00 UTC
Wind 7 km/h from east
Temperature -2°C
Humidity 100%
Pressure 1022 hPa
Visibility 1500 m
Broken clouds at a height of 610 m
Overcast at a height of 2438 m
light snow and mist

samann

کاربر ويژه
این بارش مشهد هم به 1 میل نخواهد رسید.ای بابا مردیم از بی رطوبتی. کاش این دریای خفته سیاه بیدار شه!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]11 Tweets That Prove the US is Obsessed With the Polar Vortex
macmath.png
[h=6]By Jillian MacMath, AccuWeather.com Staff Writer [h=5]January 07, 2014; 11:49 AM
More Sharing ServicesShare | Share on facebook Share on twitter Share on linkedin

300x140_01071739_screen-shot-2014-01-07-at-12.37.19-pm.png

As temperatures plummeted to record-breaking lows Tuesday morning for more than 240 million people across the United States and southern Canada, the Twittersphere exploded with opinions on its cause: the Polar Vortex.
The meteorological term has garnered significant attention over the past few days as AccuWeather RealFeel® temperatures as low as 70 F below zero stretched across major population centers in the Midwest.
RELATED:
What is a Polar Vortex?
WATCH: Boiling Water in Freezing Air Creates Cloud
Current AccuWeather Snow Map

In reality, the term refers to nothing more than a pocket of cold air from the North Pole that's been pushed farther south than usual.
On Tuesday morning, every state in the U.S., except Hawaii, had plunged to 32 degrees Fahrenheit or lower, giving the masses an excuse to use the term.
And they did. Beginning Monday night, #polarvortex was a national trend.
Wish I had a digital thermometer on my dashboard so I could upload pics of this polar vortex but I guess I'll just do my normal selfie snaps
— Kevin Macan (@kevinmacan) January 7, 2014
Guys, what if the "polar vortex" is a #CES2014 stunt by some next-gen refrigerator company with a bloated marketing budget?
— Caroline McCarthy (@caro) January 6, 2014
PLEASE NOTE: We have nothing to do with the "Polar Vortex."
— vortex midtown (@VortexMidtown) January 6, 2014
A polar vortex picked me up and dropped me into a frost quake. 2014 can only get better.
— Christine Myrden (@cmyrden) January 7, 2014
What polar vortex? pic.twitter.com/DwbD9ytjWS
— Elemento (@PesciTheElement) January 7, 2014
So a priest and rabbi walk into a polar vortex...
— David Armano (@armano) January 7, 2014
Polar vortex, go home you're drunk.
— Sara Noonan (@Sara_C_Nooniee) January 7, 2014
I'd lke a polar vortex, on the rocks, don't spare the gin. #schoolsclosed
— Douglas Hunter (@DWHauthor) January 7, 2014
When I lived in Chicago we didn't call it a "Polar Vortex", we called it winter.
— Marty O'Donnell (@MartyTheElder) January 7, 2014
Did i miss something? Polar vortex? Does this call for my Zenon costume?
— kaitlin (@kaitfly) January 7, 2014
Polar vortex u r literally being so rude rn
— Fiona Hannafin (@_princess_FIONA) January 7, 2014

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا