• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
طی سه روز آینده جو در اکثر مناطق کشور آرام خواهد بود و از اینرو طی این مدت پدیده افزایش آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا برای شهرهای صنعتی و پرجمعیت از جمله پیش بینی می شود.

به گزارش سازمان هواشناسی کشور، امروز "سه شنبه اول بهمن ماه 92" در برخی مناطق جنوب شرق کشور بارش ای پراکنده رخ می دهد و بتدریج سامانه بارشی از مرزهای شرقی کشور خارج می شود.

براساس این گزارش، امروز و فردا "چهارشنبه دوم بهمن ماه 92" در اکثر مناطق کشور افزایش نسبی دما رخ می دهد که این افزایش در سواحل شمالی کشور محسوس تر است و در برخی مناطق غربی سواحل دریای خزر با وزش باد گرم همراه خواهد بود همچنین روز پنجشنبه در برخی مناطق سواحل دریای خزر و سپس شمال شرق کشور افزایش ابر، بارش های پراکنده و کاهش دما پیش بینی می شود.

شایان ذکر است، طی سه روز آینده جو در اکثر مناطق کشور آرام خواهد بود و از اینرو طی این مدت پدیده افزایش آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا برای شهرهای صنعتی و پرجمعیت از جمله پیش بینی می شود.

گفتنی است، وضعیت آب و هوای استان "تهران" امروز، کمی ابری، در پاره ای نقاط غبارصبحگاهی و شهر تهران، غبار آلود پیش بینی می شود و استان تهران در بیشینه دمای خود با افزایش نسبت به روز قبل به 12 درجه و در کمترین حالت به 4 درجه بالای صفر خواهد رسید و همچنین دمای شهر تهران در حال حاضر7 درجه بالای صفر است که نسبت به روز های گذشته گرمتر شده است و طی روزهای آینده نیز با افزایش 7 درجه ای دما نسبت به روزهای گذشته روبرو می شود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم امروز از آبتنی کردن دست جمعی کلاغها در آبنمای میدون ملک آباد نا امید بشم و یا از این گربه سیاه که بنظرش روزهای اینده هوای سردی در پیش داریم ، خوشحال:

گربه نر.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Deadly Flooding Strikes France, Italy and Balkan Peninsula
[h=6]By Eric Leister, Meteorologist [h=5]January 20, 2014; 9:18 PM
More Sharing ServicesShare | Share on facebook Share on twitter Share on linkedin

europe.jpg
The above video details the weather across Europe.
Rounds of locally heavy rain turned deadly across southern France and northern Italy over the weekend.
At least three people have died due to the flooding, as more than a month's worth of rain fell in just days.
Nice, France, the population vacation destination and home to around 1 million, recorded 146 mm (5.76 inches) of rain since Thursday. The normal monthly rainfall in January is just 69 mm (2.72 inches).
Thousands of homes were left without power following the flooding over the weekend. Meanwhile, rescuers were forced to airlift more than 150 people to safety.
650x366_01201457_ap902732686567.jpg
A general view taken from a helicopter shows flooded areas near Hyères, southern France, Monday, Dec. 20, 2014. (AP Photo/ Anne-Christine Poujoulat, Pool)
The storm responsible for the recent flooding in southern France and northern Italy has shifted eastward as the heaviest rain is now falling across central Italy and western portions of the Balkan Peninsula.
Locally heavy rainfall can total 50-100 mm (2-4 inches) across central Italy as well as from southern Slovenia through Albania.
RELATED:
France Weather
Albania Weather
Italy Weather

This rainfall will likely cause flooding problems while also increasing the threat for mudslides.
Drier weather is expected across the region on Wednesday with just some scattered showers.
Another storm system will take a nearly identical track from Thursday into Saturday which could renew flooding threats from southern France through the Balkans.

rahsazan

کاربر ويژه
نمیدونم امروز از آبتنی کردن دست جمعی کلاغها در آبنمای میدون ملک آباد نا امید بشم و یا از این گربه سیاه که بنظرش روزهای اینده هوای سردی در پیش داریم ، خوشحال:

مشاهده پیوست 51060
نه امیرجان از آبتنی کلاغها نا امید نشو چون اون عزیزان همواره در میدون فلسطین وقتی آب یخ نزده باشه اونجا حضور پررنگی دارن(پلاسن:خنده2:)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این آخرین آپدیت Eumetrain در نوع خودش جالبه:

جبهه گرمی در شرق دریای کاسپین مستقر شده و این همزمان شده با شمالی شدن سوی جریانات و تا حدودی ریزش هوای سرد!

این هوای گرم و مرطوب با همراهی جت سطح زمین به رشته کوههای خراسان شمالی برخورد کرده اند و به شکل ابر کومولونیبوس صعود کرده اند. پس احتمال وقوع رگبارهای پراکنده در همون محدوده هایی که مشخص کردم وجود داره امروز:

حالا.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
درود بر شما ياران

اساتيد ميشه آخرين وضعيت جت استريم قطبى و جت استريم حاره اى را بگذاريد ..

سپاس

rahsazan

کاربر ويژه
ریزش سقف پمپ بنزین بر اثر برف:

در پی بارش سنگین چهارمین برف زمستانی در یاسوج، سقف یکی از جایگاه‌های سوخت بنزین این شهر فروریخت تا برای مدتی یکی دیگر از پمپ‌بنزین‌های شهر یاسوج تعطیل شود.

محمد رضا قنبری، مسئول مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد درباره جزئیات این حادثه در گفت و گو با ایسنا، گفت: این حادثه عصرشنبه، 28 دی‌ماه اتفاق افتاد و طی آن خسارتی به این جایگاه پمپ‌بنزین و خودروهای در حال سوختگیری وارد شد.

وی اظهارکرد: این حادثه خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشت اما منجر به زخمی‌شدن سه تن شد و به هشت خودرو که مشغول سوخت‌گیری بودند نیز خسارت‌هایی وارد شد.

قنبری افزود: نیروهای انتظامی، آتش‌نشانی و امداد و نجات نیز به موقع در محل حاضر شدند و اقدام به مدیریت حادثه کردند.

شهریار باقری، یکی از مسئولان این جایگاه پمپ‌بنزین نیز در این رابطه به ایسنا گفت: این پمپ‌بنزین تا یک‌ماه آینده دوباره فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

پس از این حادثه اطراف پمپ‌بنزین بسیار شلوغ شد و خیابان‌های اطراف بر اثر ترافیک شدید بسته شد.علاوه بر این جایگاه، سه جایگاه دیگر سوخت بنزین در محدوده شهر یاسوج وجود دارد که یکی از آنها حدود یکسال است به دلیل مشکلات مدیریتی تعطیل شده است. طی بارش برف اخیر در شهرستان‌های بویراحمد و دنا ارتفاع برف در شهر یاسوج به حدود 45 سانتی‌متر رسید.

52527_434.jpg

52529_945.jpg

52530_708.jpg

52531_544.jpg

abtinT

کاربر ويژه
سایت نروز بارش تهران رو افزایش داد تهران 33 . مهر اباد 24 میل
ولی حیف همش باران هست .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
این آخرین آپدیت Eumetrain در نوع خودش جالبه:

جبهه گرمی در شرق دریای کاسپین مستقر شده و این همزمان شده با شمالی شدن سوی جریانات و تا حدودی ریزش هوای سرد!

این هوای گرم و مرطوب با همراهی جت سطح زمین به رشته کوههای خراسان شمالی برخورد کرده اند و به شکل ابر کومولونیبوس صعود کرده اند. پس احتمال وقوع رگبارهای پراکنده در همون محدوده هایی که مشخص کردم وجود داره امروز:

مشاهده پیوست 51061

درود بر دوستان و اساتید عزیزم

امیدوارم خوب و خوش سلامت باشید..دلم براتون حسابی تنگ شده بود..بعضی از دوستان هم ظاهرا نمیخوان ک ما مجددا و یا دوباره زیارتشون کنیم!!:خجالت2::زبون::خنده1:

درود بر استاد امیرمحسن عزیز

خوبید؟؟مشهد ک بودم چندبار زنگ زدم ولی ظاهرا سرتون شلوغ بود و پاسخ ندادید..شرمنده ک مزاحمتون شدم..

والا در تایید پیش بینی شما هم اکنون آسمان بجنورد تماما ابری شده..ک البته هم ابر ارتفاع بالا و هم ابر کومولونیمبوس رو در آسمان شاهد هستم..البته سمت غرب چشم انداز خوبی از نظر پوشش و تراکم ابر وجود نداره..

rahsazan

کاربر ويژه

امیدوارم خوب و خوش سلامت باشید..دلم براتون حسابی تنگ شده بود..بعضی از دوستان هم ظاهرا نمیخوان ک ما مجددا و یا دوباره زیارتشون کنیم!!:خجالت2::زبون::خنده1:

خوبید؟؟مشهد ک بودم چندبار زنگ زدم ولی ظاهرا سرتون شلوغ بود و پاسخ ندادید..شرمنده ک مزاحمتون شدم..

والا در تایید پیش بینی شما هم اکنون آسمان بجنورد تماما ابری شده..ک البته هم ابر ارتفاع بالا و هم ابر کومولونیمبوس رو در آسمان شاهد هستم..البته سمت غرب چشم انداز خوبی از نظر پوشش و تراکم ابر وجود نداره..
سلام محمد جان
این سری عزمم رو جزم کرده بودم که یه قراری باهات بزارم که متاسفانه توفیق نشد
سری بعد کمی زودتر خبر اومدنت رو بده
شایدم ما مجبور شدیم برای دیدن برف بیایم بجنورد:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود محمد جان

خوب هستید انشاء الله

ببخشید هر دو بار متاسفانه امکان پاسخ دادن تماس رو نداشتم. شرمنده ام:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا